O çocuk ilerde kalkıp o anneye bağırıp vurmak istediğinde bu günleri hatırlar mı acaba?çünkü gerçek üyeliğinde de çocuğa bağırmak,vurmak gibi bir çok davranışı olmuş.tepki almak istemedi galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O çocuk ilerde kalkıp o anneye bağırıp vurmak istediğinde bu günleri hatırlar mı acaba?çünkü gerçek üyeliğinde de çocuğa bağırmak,vurmak gibi bir çok davranışı olmuş.tepki almak istemedi galiba
Hadi kalk hazirla bavulu , hem orda ecnebi gelin de buluruz en hasindanben de onu düşünüyorum, insan canlısı değilim zaten ruh ve fiziksel sağlığımızı korumak öncelikli artık.. gidelim ben varım![]()
evet o.. çocuklar birbirlerini yediriyor, giydiriyor, eğitiyor.. tam ideal çocuk yetiştirme yöntemi :) bir de buradaki çoğu kişi hayran kendisine o da ayrı bir yanma konusu..
Hadi kalk hazirla bavulu , hem orda ecnebi gelin de buluruz en hasindan
O çocuk ilerde kalkıp o anneye bağırıp vurmak istediğinde bu günleri hatırlar mı acaba?
O çocuk ilerde kalkıp o anneye bağırıp vurmak istediğinde bu günleri hatırlar mı acaba?
Kimmis gercek uyeligi?çünkü gerçek üyeliğinde de çocuğa bağırmak,vurmak gibi bir çok davranışı olmuş.tepki almak istemedi galiba
Ama bilmiyor ki çocukları çocuklar değil anneler yetiştirir.
Ben de denk geldiğim yerde yazacaktım ama uğraşmaya değmez bu zihniyetteki biri bu yaştan sonra idrak edemez deyip direk konudan çıkmıştım..
Biz de 6 kardeşiz ama anne babamın yaptığı yanlışları/doğruları yazsam kaç paragraf olur. En iyisi susmak..
Ben o çocukların büyüyüp birer yetişkin olurken farkına varacakları şeyleri çok iyi biliyorum..
Bırak biri daha hamile kalıp doğum yapabildiği ile övünsün. Dünyadaki bütün dişilere bahşedilen bir durum oysaki. Bakınız bir seferde 7 tane doğuran canlı bile var..![]()
Kimmis gercek uyeligi?
Ama geçengünde bir konuda da geçmişte annesinden şiddet görmüş bir kadın annesiñe tokat atıp saçını kesmiştiburada bir konu vardı
annelerinden şiddet gören üyeler yazmıştı
bir tanesi bile kendi annesine şiddet uygulamayı düşünmüyordu
ama annelerde de pişmanlık yoktu, hatırlamazdan geliyorlardı maalesef![]()
Merhaba,
Size bir sorum olacak 10 senelik üyeliğinizde görebildiğimiz 14 tane üyeliğiniz var. Hepsini my_angel_86 hesabınız ile birleştirdik. Neden sürekli 2. üyelik alıyorsunuz ? size yazdığımız mesajlar ulaşmıyor mu ? Bakın bu yaptığınız normal değil.
Kimmis gercek uyeligi?
Ahhaa iyi huyluysa cikabilir sekerim no probMarslı çıkar şansımıza![]()
Ruh sagligi ehliyeti sart
Bu cocuklarin hayati mahvoluyor , ileride buyuduklerinde toplumun dengesini de bozuyorlar
Kazene cvp verdim ben zaten ama kadinin bilmem kac tabe uyeligi olduundan bakmam lzm dedi. Baska rumuz zikretmedi yanikazen yazdı bikaç sayfa geride tam hatırlayamadım şu an
My angelkazen yazdı bikaç sayfa geride tam hatırlayamadım şu an
Tabiki.
Tam da bir anne olarak düşünüp hem kendi çocuğum hem de başka çocuklar adına endişe ediyorum..
Bizim evlatlarımızla aynı ortamda yaşayacaklar ve eğer o ortamdan sağsalim kurtulamazlarsa problem yaratan kişiler olacaklar..
Konu sahibi gücü yetiyorsa eşine vursun bakalım karşılığını misliyle almayacak mı? Çocuğuna vurabiliyor çünkü o karşılık veremez siner köşesine çekilir.. Bu malesef böyle zincirleme devam ediyor..
Kazene cvp verdim ben zaten ama kadinin bilmem kac tabe uyeligi olduundan bakmam lzm dedi. Baska rumuz zikretmedi yani
My angel