- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Demekki ben haksız degilmişim.
Eşime göre hava hoş. Niye bukadar büyütüyosun altı üstü 4gün kalacaklar diyor.
Ama 2çocuk var hic durmuyolar .
Aynen öyle cok iyi anlatmişsin. Ilk evlendigimde aynı şehirde oturdugum ve kapımı calmayan insanlar tasindiktan sonra bize gelip 1hafta kalıyor. Buna sinir oluyorum. Simdi mi akıllarına geldikBiz yazlıktan antremanlıyız bu duruma
Gitmiyorum artık, evi kiraya verdik
Geçerken uğrayanlar, özleyenler, bizi çok sevenler burnumuzdan getirdiler 20 yıl
Annemin vefatından sonra iki yıl gittik, her gelene de müsait değiliz dedim, kapıdan çevirmişliğim bile vardır
Koca sene aramayıp Haziran da hasreti aklına gelenler bir zahmet gelmesinler zaten
Bir de gelenler hep prenses, kumlu ayaklarıyla koltuklara yayılıp ayaklarına hizmet bekliyorlar, çekilecek iş değil arkadaş
Öncelikle sakın beni yanlış anlamayın.
Daha 2buçuk senelik evliyim. Aslında misafiri cok severim ama 1sene önce eşimin işi geregi deniz kenarında bir kasabaya taşındık. Buraya taşındığımızdan beri misafirimiz eksik olmuyor. Her gelen en az 1 hafta kalıyor.
Önce eşimin kuzenleri geldi hamile eşleriyle beraber 1hafta kaldılar, aradan 1ay geçmeden bir akrabamiz geldi 3gün kaldılar. Sonra esimin erkek arkadaşlari geldi 2gun kaldilar. Benim teyzemin kızı geldi 3cocukla 4gün kaldılar. Sonra eltimler geldi 2cocukla beraber kaynımın işi var diye 1 ay kaldılar. Aradan 4gün gecmeden kayınvalidemler geldi 5gün kaldılar.
Ve şimdi ögrendimki carsamba günü görümcemler geliyomuş 4 5 gün kalacaklarmış.
Velhasıl usanmış durumdayim artikher gun ne yemek pişirsem bulasik makinam yok hersryi elimde yikiyorum evi topla temizlik yap birde çocuklar varsa daha zor oluyo..
Birde çocugumuz olmuyor tedavi görüyorum. Her zman doktora git gel yapıyorum doktorun dedigini uygulamak zorundayız ama bazen uygulayamiyoruz cünkü ev müsait degil.
Gelene gelme diyemiyorsun, ama yoruldum artik ben yanapsam bilemiyorum
Aynen öyle cok iyi anlatmişsin. Ilk evlendigimde aynı şehirde oturdugum ve kapımı calmayan insanlar tasindiktan sonra bize gelip 1hafta kalıyor. Buna sinir oluyorum. Simdi mi akıllarına geldik
Tanrı misafiri gelip bir hafta bir ay ev sahibinin üstüne yıkılmazMisafir yahu abartma
Bence siz çok abartıyorsunuz
Ne olmuş yani Tanrı misafiri
Allah için insan yapar yemekti bulaşıktı
Gelene kapın açık olsun
Eşin haklı
Bizim Istanbuldan Egeye tasinma planimiz var. Biz simdiden esimle konustuk. Birinci derece akraba ve bikac aile dostu disinda kimse bize tatil yapmaya gelmesin(gelebilecekler de zaten bizim de onlara gidip kalabilecegimiz insanlar).Öncelikle sakın beni yanlış anlamayın.
Daha 2buçuk senelik evliyim. Aslında misafiri cok severim ama 1sene önce eşimin işi geregi deniz kenarında bir kasabaya taşındık. Buraya taşındığımızdan beri misafirimiz eksik olmuyor. Her gelen en az 1 hafta kalıyor.
Önce eşimin kuzenleri geldi hamile eşleriyle beraber 1hafta kaldılar, aradan 1ay geçmeden bir akrabamiz geldi 3gün kaldılar. Sonra esimin erkek arkadaşlari geldi 2gun kaldilar. Benim teyzemin kızı geldi 3cocukla 4gün kaldılar. Sonra eltimler geldi 2cocukla beraber kaynımın işi var diye 1 ay kaldılar. Aradan 4gün gecmeden kayınvalidemler geldi 5gün kaldılar.
Ve şimdi ögrendimki carsamba günü görümcemler geliyomuş 4 5 gün kalacaklarmış.
Velhasıl usanmış durumdayim artikher gun ne yemek pişirsem bulasik makinam yok hersryi elimde yikiyorum evi topla temizlik yap birde çocuklar varsa daha zor oluyo..
Birde çocugumuz olmuyor tedavi görüyorum. Her zman doktora git gel yapıyorum doktorun dedigini uygulamak zorundayız ama bazen uygulayamiyoruz cünkü ev müsait degil.
Gelene gelme diyemiyorsun, ama yoruldum artik ben yanapsam bilemiyorum
O tanri misafirlerinin yollari da hep deniz kenari evlere duser ne hikmetseTanrı misafiri gelip bir hafta bir ay ev sahibinin üstüne yıkılmaz
Benim bildiğim tanrı misafiri yolda kalır, hastadır hastaneye yolu düşmüştür kalacak yeri yoktur. He bi de hiç Erzurum A Iğdır A tanrı misafiri olmazlar yani.O tanri misafirlerinin yollari da hep deniz kenari evlere duser ne hikmetse
+1Gelene gelme diyeceksiniz, bedavacılar da üç kuruş ödeyip otelde/ pansiyonda kalacaklar. İpin ucunu yakalayın, anneleriniz babalarınız gelir tabi ki ama gerisi ? Misafir dediğin günü birlik gelip gider. Zorunda değilsiniz. Sizi aradıklarında müsait olmadığınızı açık bir şekilde ifade edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?