Ben yapamıyorum elimde değil. Kimseyi kıramam kimsenin arkasından konuşamam bensizde onlardan biri geldiğinde aynı şekilde davranın
Heleki onun ailesi çok alıngan. Kazara yapsam olay olur. Benden kötüsü olmaz.sizde onlardan biri geldiğinde aynı şekilde davranın
eşinin yanında kısasa kısas niyetnde söylenebilirsinBen yapamıyorum elimde değil. Kimseyi kıramam kimsenin arkasından konuşamam ben
Bu konuyu da konuştum onunla ama nafile yaptıklatının normal oldugunu düşünüyor.eşinin yanında kısasa kısas niyetnde söylenebilirsin
kusura bakma ama eşin evi kefenleyip yanında götürecek galibaBu konuyu da konuştum onunla ama nafile yaptıklatının normal oldugunu düşünüyor.
İzmir'in bir sahil kasabasında yaşıyoruz. 5 yıldır annemler ilk kez kalmaya geldi evime. Hep onunkiler gelirdi. Şimdi kimse gelsin istemiyorum eşim yüzündensizin onun fark etmez de aklıma takılan sizin ev misafirhanemi ne gelen enaz hafta kalıyor
Malı kıymetlidir zaten! Arabasını bile yıkarsa su birikintisinden geçmez yolu değiştirir. Özel pamuklu örtü yaptırdı. Her akşam arabayı siler öyle örter örtüsünü.kusura bakma ama eşin evi kefenleyip yanında götürecek galiba
Öf malesef!Ne evmiş be paylaşamadı..
yorumsuzMalı kıymetlidir zaten! Arabasını bile yıkarsa su birikintisinden geçmez yolu değiştirir. Özel pamuklu örtü yaptırdı. Her akşam arabayı siler öyle örter örtüsünü.
Ben de tam tersiyimdir. Paylaşmayı severim, misafiri severim, malım hiç kıymetli değildir. İllaha soğutacak kendinden!yorumsuz
Onlarla paylaşmıyor ama bana yansıtıyor. Ne zaman beni yalnız yakalasa şikayet şikayet! Misafirler anlamasın diye ekstra çaba sarfediyorum.İnsan böyle insanın evine misafir olmaya korkar. Bu nasıl bişeymiş yahu
Malı kıymetlidir zaten! Arabasını bile yıkarsa su birikintisinden geçmez yolu değiştirir. Özel pamuklu örtü yaptırdı. Her akşam arabayı siler öyle örter örtüsünü.
Anlamıyorlar çünkü sadece bana yansıtıyor. Görünürde eve alışveriş yapar gelir. Yedirir içirir bana der şuraya götür gezsinler falan. Gelen arkadaşımın sevdiği peyniri sordu ondan aldı vs. Ama onlar gidince başlıyor misal "fatma'da iyi yiyor ha zeytin kalmadı evde"!Gelen kişinin yediğini mi sayıyor zeytınleri bitirmis de ne demek ya .. Allah korusun böyle erkeklerden .. Misafir gelecegı zaman ne yapacagımızı sasrrz ne yedırsek ne ıcırsek vs diye .. Hayır gelenler esınızın bu tavrından anlamıyorlar mı ben olsam gtmem bıda sahsen..
5 yıldır evliyiz. Ara sıra boşanma muhabbeti yapsak da uzun uzun oturup konuşup sorunlarımızı çözdük. Mutluyuz.
Fakaatttt...
Evimize misafir gelince kocamdan nefret ediyorum!
Önceden eşimin ailesi şehir dışındaydı gelip bizde 2,5 ay kalırlardı. En kısa 1 ay kalmışlardır. Şimdi benim ailem şehir dışında onlar yakınımızda hatta aynı sitede oturuyoruz.
Ben onun ailesi bizde kalınca gıkımı çıkarmaz, her şeyi alttan alırdım. Arkalarından konuşmazdım. Ama eşim tam tersi. Bencillik hat safhada ama kabul etmemekte ısrar ediyor.
Annemler kalmaya geldi, 15 gün. Ama o 15 gun nasıl geçti bir de bana sorun. Yok ablan cam açılınca üşğyor yaz günü üşünür mü ben sıkılıyorum deyip annesinin evine kaçıyor, geç geliyordu. Gelince balkonda takılıyordu. Yok yeğenlerin çizgifilm izliyor ben izlemek zorunda değilim. Yok ben şunu yapmak zorunda değilim yok bunu yapmak zorhnda değilim. Misafir odası evin alt katında. Yazlık bahçeli bir evde oturuyoruz. Ablam biraz mız mız pimpirikli biridir. Korkup yatamıyor o odada çünkü çiyan çıkıyor, örümcek giriyor vs. Karanlık falan diye salonda yatıyordu. Yok ablan misafir o odayı ayırdık orda yatacak tabi niye aalonda yatıyor diye sürekli sızlanmalar.
Biz annemlere gidince bize de alt kattaki oda verildi. Biraz rutubetliydi. Ama beyefendi söylenip durdu daha hüzel oda ayarlasınlar, yataklarını versinler. Bizi niye o odaya koyuyorlar diye. Kendisine gelince böylr ama ablam böyle deyince suç.
Arkadaşım geldi 5 gün kaldı. Tatil yerindeyiz o yüzdn gelenler tatillerini bizle yapıyorlar. Yok o da çok zeytin yiyor zeytinleri bitirdi. Yok elini cebine atmıyor. Bir daha geleceği zaman bahane bul.
Şimdi kuzenim bizde. Yaş olarak çok fark var aramızda. 60 yaşında. Tamam ben de onla vakit geçirmekten hoşlanmıyorum ama el insaf ya 1 hafta kalıp gidecek 1 hafta sıksan dişini olmaz mı? Yok çay demliyor ama çayı çok koyıyor çay öyle koyulmaz. Misafirse misafirliğini bilsin niye çay koyuyor. Yahu kadın iyilik yapıyor bize çay demliyor diyorum demlemesin sen demle diyor. Bizden erken kalkıyor iyilik olsun diye demliyor ne var yani!
Kedilerim var kadın muhtemelen kedi tüyünden huylanıyor kullandığı bardaklarını tekrar kullanma ihtimaline karşı tabakların olduğu dolaba koyuyor (mesela çay içtiği bir bardağı) muhtemel kedi tüyü kaçmasın içine diye öyle yapıyor vay efendim söyle yapmasın. Ne zaman gidecekmiç konuştun mu? Biz o burdayken şehir dışına çıkmamız gerekli "söyle başka akrabaaına gitain biz yokken evde kalmasın" vs vs... Hep gelen misafirden şikayetçi, hep çekiştiriyor. En son dayanamadım bundan sonra gelmek isteyene söylerim eşim misafir sevmiyor gelenin arkasından konuşıyor otelde kalın bana gelmeyin derim dedim tamam de diyor!
Elbet benim de hoşlanmadığım şeyler oluyor ama ben ne çekiştirirm ne misafire yansıtırım. 1 hafta alttan al katlan ne var yani!
Şimdi annesinin evine kaçtı gene. Nefret ediyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?