Misafirden Nefret Eden Koca

Eşiniz cimri ve görgüsüz.Misafirin içtigi çayı, yedigi zeytini resmen sayıyor.Ne denirki ya bu deveyi güdecen, ya bu diyardan gideceksin.

Allahtan arkadan konuşmasını sevmiyormuşsun arkadaşlarında sende peygamber sabrı var dediğine göre Eşinin yaptığını sende yapıyormuşsun işte, o yüzden kınamaya hakkınız yok.
Ben evime gelen misafirin arkasından konuşmuyorum, şunu yaptklar böyle yaptılar demiyorum. En yakın arkadaşlarımla canımın sıkıntısını paylaşacağım elbette değil mi? Kaldı ki arkadaşlarıma anlattıklarım eşimin bilmediği şeyler değil onun da yüzüne bir bir söyledim anlattıklarımı. Kv nin yüzüne ne söylediysem arkadaşlarıma da onu anlattım. Onlara canım cicim balım kaymağım yapıp atkalarından bunlar da şöylr insanlar böyle insanlar diye çekiştirmedim. Siz bütün yazışmaları okudunuz mu acaba? Eşimin yaptığını ben de yapıyorum öyle mi? Ben onun ailesine başka eşime başka değilim. Brn kendi aileme nasıl davranıyorsam onun ailesene de aynı şekilde davranıyorum. Ben anneme masaj yapmamışımdır ama kayınvalideme yapmışımdır. Ben babamın arkasına yastjk koymamışımdır ama kayınbabamın koymuşumdur. Eşim ailem bana yeneğe geldiğinde "herhalde ellerini yıkamadılar bi kolonyalı mendil dağıt" dediğinde kayınbabamın burnunu karıştırdığı elini öptüm. İğrenç değil mi? Evet iğrenç. Ama brn eşimin ailesini el üstünde tuttum o surat yaptı. Onun ailesi 2,5 ay kaldı ne zaman gidecekker gitsinler artık, annen şunu yaptı baban bunu yaptı ablan şöylr diye ona yansıtmadım, ona ailesini kötülemedim. Nasıl llur da hala eşinin yaptığını srn de yapıyorsun dersiniz? Buraya yazmak derdini paylaşmak eşimin yaptığı şeyle aynı mı sizin gözünüzde?

Eşinizin yaptığını sizde yapıyorsunuz demem kendisinin davranışlarını uyguladığınızdan söz etmiyorum. Onun misafirlerin arkasından konuşmasıyla, sizin eşinizin davranışlarını arkadaşlarınıza anlatmanız arasında pek bir fark yok. Sonuç itibariyle birbirlerini tanıyan insanlardır. Kastettiğim bu. Ayrıca eşiniz misafir sevmiyorsa ne onun akrabaları ne de sizin akrabalarınız gelsin böyle nasıl olacaksa artık. Başka da çözüm görünmüyor.

Arkadaşlarıma anlattığım şey eşimle olan konuşmalarımız zaten.
Eşime boşanmak istediğimi söylediğim, konuştuğumuz ayrtıntılar. Yani brn arkadaşlarıma benim eşim şöyle eşim böyle diye onu çekiştirmiyorum. Konuşurken eşim duysa utanacağım şeyler değil. Bizdeki sorun eşim kendi misafirlerine bayılıyor benim misafirlerim sorun. Büyük problem burada. Hani gelen misafirin davranışlarını bana çekiştirmese, alttan alsa, garipsediği bir davranışa tanık oldugunda gözlerime bakıp dibimde misafirle alay etmese sorun kalmayacak. Ben zaten her türlü onun miaafirlerini el üstünde tutuyorum. Tek derdim onun da aynı özveriyi göstermeye çalışması ama kabul etmiyor.

Ay desinler cok da tin, sen guzelce soyle bence. Esin de soylesin. Ben seninle basbasa kalmak istiyorum de esine kafala bi sekilde. Valla cok zor degil ben de yaptim bunu kendimden biliyorum

Bence evinize gerçekten misafir çok geliyor
Eviniz tatil bölgesinde diye otelde değil ya
Bunu arkadaşınız ve kuzeninz için söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…