Ben evime gelen misafirin arkasından konuşmuyorum, şunu yaptklar böyle yaptılar demiyorum. En yakın arkadaşlarımla canımın sıkıntısını paylaşacağım elbette değil mi? Kaldı ki arkadaşlarıma anlattıklarım eşimin bilmediği şeyler değil onun da yüzüne bir bir söyledim anlattıklarımı. Kv nin yüzüne ne söylediysem arkadaşlarıma da onu anlattım. Onlara canım cicim balım kaymağım yapıp atkalarından bunlar da şöylr insanlar böyle insanlar diye çekiştirmedim. Siz bütün yazışmaları okudunuz mu acaba? Eşimin yaptığını ben de yapıyorum öyle mi? Ben onun ailesine başka eşime başka değilim. Brn kendi aileme nasıl davranıyorsam onun ailesene de aynı şekilde davranıyorum. Ben anneme masaj yapmamışımdır ama kayınvalideme yapmışımdır. Ben babamın arkasına yastjk koymamışımdır ama kayınbabamın koymuşumdur. Eşim ailem bana yeneğe geldiğinde "herhalde ellerini yıkamadılar bi kolonyalı mendil dağıt" dediğinde kayınbabamın burnunu karıştırdığı elini öptüm. İğrenç değil mi? Evet iğrenç. Ama brn eşimin ailesini el üstünde tuttum o surat yaptı. Onun ailesi 2,5 ay kaldı ne zaman gidecekker gitsinler artık, annen şunu yaptı baban bunu yaptı ablan şöylr diye ona yansıtmadım, ona ailesini kötülemedim. Nasıl llur da hala eşinin yaptığını srn de yapıyorsun dersiniz? Buraya yazmak derdini paylaşmak eşimin yaptığı şeyle aynı mı sizin gözünüzde?