Misafirden Nefret Eden Koca

böyle kocaya sabrettıgınız ıcın sızı tebrık ederım :))
Teşekkür ederim :) bu daha bir kısmı :) arkadaşlarım der zaten sende peygamber sabrı var diye. Bir de bunun eş ailesi kısmı var. En son ciddi ciddi boşanalım dedim. Hatta babama asla demem böyle şeyler ilk kez "her an pılımı pırtımı toplayıp gelebeilirim hazır olun" dedim. Malesefki maddi kazancım yok. Hatta ablam bana para verdi. Kafan kızarsa tut taksini gel dedi bu parayı da harcama zor zamanın için sakla dedi. Ekonomik özgürlüğümü kazanmaya çalışıyorum.

Boşanmayı kafama koyduğumu gmrünce düzeldi şikayetçi oldugum çoğu konu. Özen gösterdi. Açık açık her şeyi konuştuk. Tam her şey çözüldü dedim bir de bu başladı!

Ablan falan neyse de 60 yaşındaki kuzenin gelip 1 hafta kalmadı abes bence.
Evini tatil yeri niyetine kullandırma bence kimseye.
Eşine gelince, bırak gitsin anasına ne hali varsa görsün.
Acık açık misafirlerini bunaltmadikca da he de gec.
Burada gelecek yorumlara aldırma. Kendi kocalari yatılı misafir getirse gözünü oyacaklar var burada. Rahat edememesi normal.

Cok ayip bence esin gorgusuz kusura bakma ama.... insanin tavri huyu neyse takilir edilir ama yedigi ictigine laf edilmez cok ayipppp ....

Ah bu adam öyle bi adamki şu zamana kadar bana vurmadıysa sakin davrandığım içindir. Ben ona çemkirsem atar tokat ben de arkama bakmadan kaçarım. Sırf boşanmayalım diye alttan alan taraf hep brnim malesef. Çabuk parlar çabuk söner. Bende şiddetin affı olmaz. O raddeye gelmemek için hep sakin konuşuyorum. 11 yılımı verdim bu adama. Pat diye söküp atamıyorum. En son kedileri bile paylaştık çocuk velayeti paylaşır gibi. Sonra düzeldi. Ama şim böylr yapınca yinr boşanasım geliyor. Malesefki 8 kedi 2 köpeğim var. Annemlerin evine 2 köpek 6 kedi dönemem. Hayvan besleyenler bilir gerçekten çocugun oluyor onlar. Ben gidersem onlara bakmaz. Rezil olur hayvanlar. Başkasına vermem ben, ama annemler kabul etmez. Bunları geçtim bi alışkanlık var işte. Ne zaman boşanmaya kalksam kötüleri unutup iyi şeyler geliyor aklıma hep. Vazgeçemiyorum.

O bizim oturduğumuz semtten ev bakmak için geldi. O yüzden uzun kaldı.

Seytan diyor gece uyurken bas yastığı kafasina. Tevbe estagfurullah ya gece gece ya...
.ayni sitede oturupta 1.5 ay kalmak ne demek ya?
Ben olsam hic acimam valla ailesi geldimi oyle bir zor durumda birakirimki birdaha bak misafir geldimi gıgı cikiyor mu?
Ailesi geldimi toplar valizimi ceker giderim. Yapamiyormuyum? Ailesi geldiğinde sikayet ederim. Boyle boyle yapiyor diye. Ailesi birsey demiyor mu? Sizin arkanizdandan atip tutuyor derim.
Kimsenin gelmesini istemiyormus derim hemde yaninda...
Sacna sapan davranirim. Ailesi dolaba el attimi. Aaa ellemeyin kocam gelen gidenin yedigini ictigini yani lokmalarino sayar derim.
Zeytinleri hic ellemeyim kocacim icin cok kiymetli derim.

Vs. Vs. Buyuk konusmak gibi olmasin hayati zehir ederim. Uyuz.

Malı kıymetlidir zaten! Arabasını bile yıkarsa su birikintisinden geçmez yolu değiştirir. Özel pamuklu örtü yaptırdı. Her akşam arabayı siler öyle örter örtüsünü.
Caydı zeytindi çok ayıp ya, misafirin gelme sıklığı rahatsız ediyo olmasın?
Ama ailen ki ilk defa gelmiş yaptığı çok saygısızca ne demek annesine kaçmak falan ömürlük kalmıyorlarya iki hafta idare etmeli

Kocam neyse ailesi o. Oğullarına laf söyletmez onlar. Onlar da aynı zaten. Onlara gelen misafirlerin sonu da bu. Ne gördüyse onu yapıyor. Bu arada 1,5 ay kalmalar biz başka şehirdeyken oldu. Şimdi aynı sitedeyiz ailesi gelmiyor kalmaya.

Aileni geçtim, bu eşiniz olacak adam size daha neler cektirecek o zaman.
Ya ne zor. Ya hu evleniyorsun be. Otelde kalmıyorsun karşındaki kişi esin. Ayni hayatı paylaştığın, ayni yastığa baş koydugun kişi. Nasıl olur da böyle bencil olur. Nasıl.
11 yılda hic mi evlilik sorumluluğu ve olgunluğu almadi bu adam.

Bir kere de alttan alma o zaman. Bakalım ne yapacak. Şiddet gösterirse de darp raporu alıp boşanın.

Yani ev hayvanlarınızı bahane etmeyin.
Ben alttan aldığım için tokat atmıyor ne demek? Böyle hayat nasıl geçer.
Niye kendinize eziyet ediyorsunuz.

Elbet köpek ve kedilerinize bakarsınız bu dert. Değil. Önce kendinizi düşünün.

4 ayda 3 kez misafir geldi. İdare nedir bilmez o. Hep idare edilen taraf o oldugundan. Çünkü onun ailesi gelince o ne isterse o yapılır ama benim ailem gelince gerkes kendi istediğini yaptığından katlanamıyor.

konuyu okuyunca esinizi haksiz bulmadim degil. belki cok misafir geldigi icin oda herseye sikayet ediyorki siz yatili gelenlere mesafeli durun. aslinda onuda anliyorum bir hafta diyorsunuz ama yani bir hafta her gelen bir hafta kalsa bende rahat etmem isterse kuzenim olsun:/ he durumu cok iyi olmaz tatil yapmaya özenmistir ayri mesele kirk yilda bir ama uygun pansiyon mutlaka vardir biraz cevrenizde sanki bu durumda size emri vaki yapiyor gibime geldi

Misafiri bende hiç sevmem hele yatılı misafir nefret ederim. Ama esiniz ayrimcilik yapiyor kendi ailesi 2,5 ay kalsa problem yok. Sizden gelen olursa sorun yaratiyor. Bence bu konuyu konusmakla anlamiyorsa annesini kabul etmeyin.
Edit: kendi ailesi geldiginde, kendi istediklerini yapabildigi ve rahat oldugu icin ses cikartmiyormus. Bende sirf senin tarafin diye sorun yaratiyor sandim. Eger sizinkiler geldiginde adamin rahati kaciyorsa kendi evinde oturup istedigini izleyemiyorsa, istedigi gibi oturamiyorsa hakli.

aslında senin ailen onun ailesi meselesi değil adamın tabiatı bu
ailesine direk rahatsızlık duyduğu herşeyi söyleyebilir kişi zira konu sahibi eşiniz haliyle ailesinede çok farklı değildir size çok fazla yansıtmıyordur ki rahatsızlığını dile getirmiş olsa bile sizin aileniz olmadığı için önemsemiyorsunuzdur
sizin ailenize duyduğu rahatsızlığın direkt muhatabı siz olduğunuz için sıkıntılar sizi üzüyor geriyor
anladığım kadarı ile eşiniz titiz hasis bencil bir insan
misafir kısmına gelince bana kalırsa insanları sıkmayacak kadar olmalı misafir kavramı insanları sıktıktan sonra hiçbir anlamı yoktur

11 yıldır birlikteyiz ama 5 yıldır evliyiz. Şimdi boşansam ekonomik özgürlüğüm yok. Kedilerimi köpeğimi nereye götüreceğim nasıl bakacağım bir de onjnla büyüdüm yahu. 22 yaşımda tanıştık. 33 yaşımdayım. Alışkanlıklar silinip atılmıyor işte pat diye. Bu zamana kadar boşanmadıysam hep denememiş olmamak içindi, pişman olmamak içindi. Sırf gelecek görmediğimden çocuk yapmadım. Hiç çocuk istemedim gerçi orası ayrı tabi. O çucjk yapalım dediğinde de gelecek göremiyorum önce senden emin olayım demişimdir.

Bu ne böyle çok kizdim .esin misafir görmemiş evinde anlaşılan.bu misafir ağırlama başlı başına bir görgü meselesidir herkes bir olmaz da en katlanamayacagim herhalde aileme yaptığı olurdu.onlar senin annenler saygı hürmet gostermek zorunda.sen de annenlere böyle yaptiginda onun ailesine karşı soğuk davran.bir daha yapamasin

Ama onların ailesi gelince brnim rahatım kaçıyordu? Brn her akşam onlarla nedrn oturmak zorundayım? Neden onların istediğini yapmak zorundayım? Bir saat içeriye iş yapmaya gitsem yanımızda oturmamak için iş yapıyor derlerdi sorun yaparlardı hep.

ALLAH sabir versin. ALLAH yardimcin olsun.
Ne diyim.
Ablam 2 yil boyunca ALLAHIM bana sabir ver diye dua etti. Sonra akli basina geldi. Dedi. ALLAHIM sabir dilemiyorum. Sabir verirsen bu adama katlanmak zorunda kalirim sen ne ise hayirli onu nasip et diye dua etmeye basladi ve bosandi.
ALLAH hakkindan hayirlisini versin.

Soğuk davranıyordu önceden brn konuşunca güler yüz göstermeye başladı. Ama onlar gidince bana yansıtıyor ben de sürekli misafiri bana çekiştirmesinden bıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…