Misafirden Nefret Eden Koca

ayy eşinin içine buradaki

ayy evimm ay odam diyen hanımlardan kaçmış gibiiii

ama tatil yöresinde yaşamak da zor

sizin burada bir çırpıda yazdığınız misafir 10 yıllık evliliğim süresince gelmedi valla bana

Ha bu arada kendi annesine gelince (65 yaşında) gezsin tozsun dünya hali bu o da gelsin der. Benim anneme gelince (74 yaşında) bu yaştan sonra gezmesin gezince nolacak zamanında gezmiş der.

Benim annem 74 yaşında 2 torun büyüttü. Doğduklarından bu yaşlarına kadar. Biri 7 biri 4 yaşında. Hayatını onlara adadı. 15 gün yanımda rahat etsin istedim. Annemi mutlu etmek hakkım değil mi? Onun annesini el birliğiyle mutlu etmeye çalışırken benim annemin günahı ne?

Bu kadar uzun misafirlik için gelmeleri doğru gelmedi bana,anne/baba aile büyükleri hariç tabi. Tatil yapmak isteyen parasını ayarlar,oteline gider tatil yapar. Siz sahil kesiminde yaşıyorsunuz diye biletini alan size atmasın kendini. Biz bundan çok çektik ondan diyorum,annem yıllarca kalabalık misafir grupları ağırladı,denize yakın oturduğumuz için,çok yorucu kesinlikle.
Bunların hepsi bir yana,eşiniz kendi ailesi gelirken gayet mutlu mesut,sizin ailenize trip yapması yanlış. Kimin ne yediğini gözetlemesi,çaydanlığa koyulan çaya kadar söylenmesi çok çirkin. Ayıp yani.
Yerinizde olsam onun aile ve akrabalarından gelen olunca,beyninin etini yerim her fırsatta ki nasıl oluyormuş anlasin. Bu çok yedi,o odada uyumasın,çocuk evi dagıttı diye diye bunaltmak gerek böylesini.

Annen 2 ay da kalir anne bu.
Ne zaman gidecek diye sormaya bile hakki yok.

Bunu herkese demelisin. Aileleriniz ve evinize gelen diger insanlar idrak edemiyorlar demek ki. 5 yildir evliyiz diyorsun, her sene 2,5 ay onun ailesi kalmissa,1 ay senin ailen kalmissa 3,5 ay yapar. O bu su kaldiysa 1 ay daha etti sana 4,5 ay. Kari koca hic mi basbasa kalmayacaksiniz? Neden evlendiniz o zaman herkes ailesiyle oturaydi? Anlatabilmisimdir umarim. Evlilik 2 kisilik olmaz da boyle koloni yasam halinde olursa yurumez zaten. Bu sebepten ikiniz de tuhafsiniz dedim ben. Ailelerinizin kafasi idrak edemiyorsa ikiniz soyleyeceksiniz.musait degiliz basbasa kalmak istiyoruz diye.

Onun tek akrabası anne baba abla. Kimseyle görüşmüyorlar. Kimseyi beğenmiyorlar. Hatta eşim benle nasıl evlendi anlam veremesim artık. Hiç kimseyi beğenmez. Herkese bir kulp bulur. Kendileri mükemmel kusursuz insanlar çünkü. Herkea hatalı. Herkes onlar gibi olmalı. Onlar gibi davranılmazsa yanlış.

5 ay değil 5 yıl :)

Benim ailem yakın oturduğumuzda bile bize gelmezdi. Çay içmeye bile gelmezdi. Onun aikesiyle çok yakınız hergün bizdeler. Annemler farkında da onunkiler değil. Onunkiler toplsan 1 yıl kalmışlardır. Şimdi de zırt pırt bize gelmeleri cabası. Onlara bunu söylediği anda başbaşa kalmak istiyoruz yani "vay siz bizden sıkıldınız vay si bizi sevmiyorsunuz vat siz bizi istemiyorsunuz vay benim oğlum karısının sözünden çıkmıyor vay karısını bizden çokmseviyor" neler der artık Allah bilir :)

Herkese eşit mesafe olunsun. Kalacaksa iki ailede kısa süreli kalsın,yalnızca çok yakınlarınız .Dıdısının dıdısı değil.Kalmayacaksada ikiside kalmasın.Eşinin dediği gibi hep ben olmaz.

Bence iki tarafinda misafiri gelmesin. Sacmalik bence. Ayrica arkdasinizida evinizde kocanizin yaninda misafir etmek buyuk cesaret. Akraba degil bisey degil. Neden sizin evde kaliyor?

Bence iki tarafinda misafiri gelmesin. Sacmalik bence. Ayrica arkdasinizida evinizde kocanizin yaninda misafir etmek buyuk cesaret. Akraba degil bisey degil. Neden sizin evde kaliyor?
Hiç öyle art niyetli düşünmem ben. İzmir'e geldi beni görmeye. Git otelde kal diyemem.

Heleki onun ailesi çok alıngan. Kazara yapsam olay olur. Benden kötüsü olmaz.
Aynı durum bendede var benim beyefendi kardeşlerimi adam yerine koymaz küser durduk yere ama ben yapsam onun yaptığını onun ailesi direk tavır alır beceremiyorum

Allahtan arkadan konuşmasını sevmiyormuşsun arkadaşlarında sende peygamber sabrı var dediğine göre Eşinin yaptığını sende yapıyormuşsun işte, o yüzden kınamaya hakkınız yok.

konunla pek alakası yok ama benım çok yakın arkadaşım şimdi görüşmuyoruz,evlendi kaynana başka şehırde 16 yıl sonra ilk evıne geldi,arkadaşım istemedı,senın eşinin yaptıklaını yaptı,kocası anasını aldır götürdü 30 gün kalmaya gelen kadını 15 .günde postalattı,haaa huzuru varmı asla,adam götürdü ama sonra fena oldu,kadın asla yıllarca gelmedi,arkadaş istemeiği için kocada getiremei,yıllar sonra kocası öldü kadının,oğul anam tek gelsın torun görsün demiş,hatta o saf kadında tarla satıp geline ağılıklı altın bılezık almış,neler var dunyada,ama eşin cidden yanlış yapıyor,çokkk,senın hürmetıne karşı hiç sevmese bıle dayanabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…