Misafirden Nefret Eden Koca

Aslında aynı şeyi söylüyoruz dedim ya ben iki taraflı sık görüşmeye karşıyım. Ne erkek sıkılsın me kadın. Tabiki onunda ailesi sık boğaz etmesin. Ablasının dediğini eşinize söylediniz mi "o sizim probleminiz" ne demek. Böyle saygısızlık mı olur. güleryüzlü olmanıza lüzum yok. Mağdem ikiyüzlü ve anlayışsızlar sizde aynı davranın. Kolayca iyi niyete çevrilebilir şeyler konuşum şikayet ederse de ben bu yüzden demiştim o böyle aktarmış deyin. Böyleleri bunu hakediyor. Siz fevri çıkmayacaksınız ona hata yaptıracaksınız eşinizde görecek.

Söyledim. Sen yapacağını yaptın dedi bana o kadar. Yani sen çabalıyorsun o batırıyor deöek istedi sonra da zorla barıştırdı. Amann bunlar uzun hikayeler işte. Görümce kv vs hepsini konuştuk hallettik tam mutluyuz dedim (sık görüşmeler hariç) misafir çekiştirme başladı şimdi de. Bazı konularda iyilerdir haklarını yemrm. Hani burdaki kv ve görümceleri okuyorum şükrediyorum. Bizimkiler de çok büyütülrcek şeyler bbunlar içşn boşanmak saçma deyip alttan aloyorum. Aslında bizim rn büyük problrm cinsrllik. Yok yok yani hani. Brn size desemki 3,5 aydır sevişmiyoruz. Boşver misafirleri öncr bunu hallet dersiniz :) bi insan (ben yani) olumsuz onca şey varken olumlular uğruna kendini anca böyle yıpratır işte. Vazgeçecek gücüm yok demekki.

Hani erkek arkadaşları yoktur çok, işi zaten telefonla yürütüyor. Hergün evde benim işimde telefonla ben de hergün evdeyim. Gün boyu annesine gitmeyeceksek eğer kahvaltı, art arda film, annesinde akşam yemeği, evde bi daha film uyku. Ya da kahvaltı, dışarda takılmaca, annesinde yemek, akşam film ,uyku. Bizim hayat böyle geçiyor. Ara sıra değişiklik yapsak da şehir dışına çıksak da geneşde bu şekilde hayatımız. Ev arkadaşı mpdunda takılıyoruz yani. Öpüşmeler ufak oynaşmalar hariç.

Öf gene boşanasım geldi :) ama vazgeçemiyorum! Birlikte vakit geçirmekten keyif alıyoruz. Dış etmenler ve cinsellik olmasa sorunumuz yok. Ama evlilikte cinsellik büyük sorun. Kaç kere söylemiş ciddi ciddi konuşmuş hatta bunun sonu ya senin beni aldatmanla ya da benim srni aldatmamla biter dediğim halde adamda tık yok. Kısırlaştırılmış gibi öf çok karışık
Ya boşanıp acı çekeceğim
Ya da cinsrl hayat olmadan, ev arkadaşımla bazen keyifli bazen de stres dolu anlar yaşayıp istemediğim bir hayat yaşayacağım.
İki ucu...

sizin ailenizin gelip kalmasina laf etmesi haric(siz cekmissiniz cunku onunkileri)misafir sevmiyor olabilir,neden yaz tatilini benim evimde gecirsin birisi minimum 1 hafta...1.derece yakinim haric evde uzun sureli yatili misafir asla istemem,ben de gidip kalmam...birlikte vakit gecirmekten zevk aldigim birileriyse haftasonu birkac gun misafirlik olabilir ama sure uzarsa sikilip evime yabancilasirim..

Anneniz tabi gelecek o ayrı
Ancak her gelenin sizde kalması çok tuhaf ve rahatsızlık verici
Benim anlamadığım bunun sizlere neden bu kadar garip geldiği?

Sizin anneniz, ablanız, abinizin çocukları ve teyzenizin kızı sizin olduğunuz şehre gelince "git otelde kal" mı dersiniz yoksa evinizi açar mısınız? 5 yıllık evlilik hayatım boyunca ilk kez bende kalmış bu insanlar. Sık gelmiyorlarki. Annemler temmuz ayında 2 hafta kaldı. Arkadaşım eylül ayında 5 gün. Kuzenim de ekim ayında 1 hafta.

Yani bunu notmal karşılayan bir ben miyim? Bence bu az ve normal bir süreç. Benim ailem çok misafirperverdi ve misafirin arkasından hiç konuşmazdı. Babamlara çok misafir gelirdi hala da gelir. Eşimin ailesinin akrabaları var ama kimseyle görüşmüyorlar. Komşular dahil. Kimseye gitmezler kimse de onlara gelmez. Sadece agustos ayında 4 gunlugune kv min 1 yıldır tanıştığı bi arkadaşı vardı o geldi kaldı onlarda. Kadının arlasından konuşup durdular ailecek.

Brnim gördüğüm misafirperverlik, sık görüşme, dedikodu yapmama, paylaşma.
Onun gördüğü sadece dedikodu. Misafire alışkın değil bünyesi. Tamam normal ama çabası da yok.

Herkes gördüğünü yapıyor. Benim için evime gelen kim olursa olsun el üstünde tutulmalı atkasından da konuşulmamalı. Evimdeki misafir hakkında bana kötü söz söylediği zaman cinlerim tepeme çıkıyor. Oracıkta boşanmak istiyorum.

Erkek milleti benciller kendi rahat edemiyor seni de huzursuz ediyor benim esimde oyle surat yapar insanlar da anliyo ayip nedir gormemisler herhalde

Siz misafiri el üstünde tutuyorsanız eşiniz de aynısını yapacak o ayrı!
Ben sadece görüşümü yazdım yani bundan 20 küsür yıl önce bu yatı olayları öyle canımdan bezdirdi ki, elimde değil içim ürperiyor. Artık kimse kimsede kalmıyor zaten eskidendi o. En azından burda böyle. Belki çocuklarım çok küçük olduğu için bilemiyorum. Ancak eşinizin yaptığı çok ayıp olmuş size karşı.

Şımarık çocuklara benziyor.Fazla pohpohlanarak el bebek gül bebekmi büyüdü nedir çok benmerkezci.

Annenlerde kaldığınızda kaldığınız yeri beğenmemesi söyledikleri falan bu izlenimi bıraktı bende.

kısasa kısas yapmak lazım bazen. ayh yok yapamıyorum diyosanız çekeceksiniz.

Aynen öyle. Daha benlr evlenene kadar çoraplarını annesi giydiriyordu. O derece siz düşünün artık.

Beni taşa tutmayın hatunlar ama ben konu sahibinin eşine birazcık hak verdim her gelen bi hafta kalıyor. Misafir odası beğenilmiyor. Tabak çanaklar farklı dolaplara konuluyor. Sürekli çizgi film izleniyor. (Zeytin muhabbeti çok saçma ona katılmıyorum) adam Haklı

Banada misafir sayısı fazla geldi sürekli misafir ağırlamayı bende sevmiyorum ayağımı uzatmak varken ama adam da kızın ailesine laf söylemesin en azından.Kendi ailesi el üstünde tutuluyorsa kızın ailesi geldiğinde de bi zahmet o da kendini tutsun. Mıy mıy bebek gibi şikayet edip durmasın.

adamın kendini ifade ediş tarzı yanlış

Ya olduu gelene geçene maaşımı yedirip hizmet edicem bir de yer beğendiremicem, kedi beğendiremicem. Evde huzur kalmaz. Bir de alt tarafı bir hafta kalacak, yok kediden tiksiniyor kadıncağız falan demişsiniz. Tiksiniyorsa gelmesin hatta tiksinmiyorsa da gelmesin. Onlar beleşe tatil yapacak diye neden benim bütçem sarsılsın mantığa gel. Millet beleş tatil yapsın diye her yaz 5-10 bin harcıyorsunuz sanırım direk para verin de ucuz bi otelde kalsınlar kafanız rahat etsin en azından.

Haa eşin konuşuyor ya haklı, onun misafirleri gelince de sen konuş sen de haklısın. Haksız olan zırt pırt gelip 1-2 hafta kalanlar.

Yav burda bana yazanların evine hiç yatılı miaafir gelmiyor mu ben onu merak ettim? Hani yanlış anlamayın vallaha merak ettim?

Şimdi kedi olayına geleyim 8 kedi bar evimde vr beslemeyrn insanların tiksinmesini normal karşılıyorum ama gelirlerken de arıyorum benim evimde kedi var gelince yok tiksindim, yok kedi tüyü yok al odaya kapat falan diyecekseniz gelmeyin diyorum. Herkes bunu bilerek geliyor. Ama bardağını oraya koyma tiksinme diyemem. Kaldıki benim kuzenim temizlik hastası biridir hiç sesini çıkarmıyor. Bardağını koyuversin artık ona da katlanalım diyorum.

Ha arkadaşım elini cebine atmadı o ayrı ama annemler ve kuzenim yük olmamak için her şeylerini kendilerini karşılamaya çalışıyor. Örneğin çeşme'ye falan gideceksek aracın benzinini koyuyorlar, dışarda acıksak çoğu zaman onlar ısmarlamak ister yemekleri. Bi biz bi onlar o konuda orta yolu buluyoruz.

Hani bu zırt pırt kalma olayı değilki. 5 yıl içerisinde sadece 1 kere 15 günlüğüne kalmaya geldiler. Bence bu çok değil heleki eşimin ailesine kıyaslarsak hiç yok gibi bir şey. Bir annenin ablanın ailesinden birinin evinde kalmak istemesinden doğal ne olabilir ki?

Ha belki de eşimin ailesi gelip 2,5 ay kalınca bana 15 gün az geliyor olabilir

Hani tamam diyelim misafir gelince sıkılıyor diyelim, e ben de sıkılıyordum ama bana sıkılma hakkı tanınmıyordu.

Buhün ablası kahvaltıya geldi, kuzenim de telefonla konuşuyordu. Telefondaki kişiye perşembe dönüyoruz işte yeter bu kadar dedi, eşim de "çok şükür"dedi. Ablasıyla birlikte kıs kıs güldüler. Eşime ters bi bakış attım. Sus dedim sustu. Allahtan kuzenimin kulakları ağır işitiyor da duymadı ya duysaydı?

Benim tek isteğim benim gösterdiğim özverinin yarısını gösterebilmesi. Kaldı ki ben onun gibi onu ailemle oturmaya zorlamıyorum, aynı şeyleri izlemeye zorlamıyorum, içerde çizgifilm mi açık eşim dışarı mı kaçtı, annemlere diyorum ki "sigara içiyor çocuklar rahatsız olmasın diye dışarı çıktı" "bir de malum çizgi film izlemek istememiştir."

Ama aynı şey onun ailesi bizde kaldığı zaman ben içeri gitsem kitap okumaya gel gel film izleyelim diye çağırır. Yok brn kitap okuyacağım desem sonra okursun gel otur bizimle. Yok desem sert bi bakış atar zorla oturtturur beni içerde.

Brn ayağını sallayan biriyimdir hıysuz bacak sendromu var. Annesi bizde kaldığı zamanlar "ayağını sallama dikkatim dağılıyor" bile demiştir.

Onlar alanen bana karışan insanlar ama benim ailem ona asla karışmaz onu öyle kabul ederler. Brn annesini 5 gün aramadığımda sen beni 5 gün aramadın diye bana bağırdığını bilirim eşim ise benim ailemi hiç aramaz. Ama kimse de çıkıp bizi aramıyor demez. Konuşmak istememiştir falan derler.

Kendisi benim ailemin evine gidince güzel oda istiyorsa, rahat edeceği oda istiyorsa, bunun lafını edebiliyorsa benim ablam da pekala uyumak istemeyebilir hoşlanmadığı odadan.

Onun ailesi gelince annesi çekmece düzenime kadar karışır eşyaların yerini değiştirirdi yine de ayıp olmasın diye sesimi çıkarmazdım, 1 hafta benim akrabam kendi bardağını dolaba koyuversin n'olacak ki?

Zaten gerçekten annemler hariç arkadaşım ya da başka bi akrabam gelmek isterse eşim istemiyor, hoşlanmıyor miaafirden diyeceğim. Gelin ama arkanızdan konuşur ben rahatsız olurum diyeceğim. Kendisi utanmıyorsa böylr davranmaya ben de söylerim bunları. Zaten söglerim dedim hiç ayıp olur söyleme falan demedi. Onu rahatsız etmiyor demekki.

Biz de yazlık bir bölgedeyiz, 1,5 yıllık evliyiz.

Gelenimiz gidenimiz eksik olmaz. Misafire bayılırım, aksam cayı koyduğumda arkadaşlarımızı ararım, hadi gelin diye. Benim için misafir için özenli bir hazırlığa gerek yoktur.
Güler yüz, samimiyet en güzel misafir ağırlama yoludur.

Ama gel gör ki, akraba, arkadaşlar yatılı olarak 2 günden fazla kalınca bayılıyorum sıkıntıdan. Her gün gezdiriyoruz ama iş güç var... Yazlık bölgeler de ucuz birşey yok. Çok şükür sıkıntımız yok ama bir gün dolu dolu misafir gezdirmek, yemeğe götürmek filan ciddi zarar.

Ben daha kimse de kalmadım, gittiğim yerde otelde kalırım. Ama bazıları hakikaten çok rahatlar. Bize misafir gelenlere, ben gittiğimde nasıl ilgileneceklerini merak ediyorum.

Ooof ben daraldim
Biri gelir 1 ay kalir,oteki gelir 15 gun kalir.
Adam keske bir pansiyoncuyla evlenseymis
Bence kari koca ikiniz de tuhafsiniz. Basbasa kalin yahu
Onun ailesi gelip 4 ay bile kalsa sesini çıkarmaz. Hoşlanmadığı şeyleri alttan alır. İstedikleri kadar kalabilirler. Her şeye karışma hakları var.

Ama aynısı benim ailem için geçerli değil. Onun ailesi ev sahibi bizimkiler misafir. Bi ara öylr olduki evin kız kardeşi gibiydim. Gecenin bi vaktine kadar otur aikesiylr sonra yat. Her yere birlikte git. Seks yok bişi yok. Ama onlara grlincr amenna bizimkilere grlince ne aman gidecekler?

Sizce ne yapmalıydım? 5 yıllık evlilik hayatım boyunca annem ilk kez evime kalmaya geliyor "gelmeyin, gelrceksrniz de uzun kalmayın bizim ev pansiyon değil" mi demeliydim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…