- 7 Temmuz 2020
- 68
- 21
- 38
- 44
- Konu Sahibi Minikmelekannesi
-
Kendi akrabalarına karşı nasıl ?İyi akşamlar. Size çaresiz hissettiğim bir konu hakkında yazmak istiyorum. Belki bana fikir verebilirsiniz. Benim ailem ve akrabalarımın çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ama kimseye gitmeyiz ve onlarda gelmezler. Eşim bu tarz şeyleri istemediği için ben hep geri duruyorum. Ve çalışıyoruz. Annemlerle gidip geliyoruz. Onlara da daha çok biz gideriz. Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler. O da yeni evimize hediye almışlardı. Onu getirdiler. Bugün bizim evin yakınlarında halama gelmişler. Beni aradılar. Gelin çay için dedim. Onlarla birlikte halamlar da geldi. Haberimiz yoktu. Eşim mutfakta söylendi. Yanlarına geç gitti. Doğru düzgün sohbet etmedi. Ben yine arada kaldım ve çok üzüldüm. 10 yıllık evliyiz. İlk kez geldiler düşünün. Bir saat ancak kaldılar. Bu durumu defalarca yaşadığımız için ne yapacağımı bilmiyorum. Küstüm olmadı. Kızdım olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlattım olmadı. Bana bişey söyleyin ne olur..
Her zaman bu aralıkta mı görüşüyorsunuz ailenizle iki üç haftada bir? Kv nerede yaşıyor gidip kalıyor musunuz?Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler.
Onların gelmesinden de çok mutlu olmaz. Ama bu şehirde değiller zaten.Kendi akrabalarına karşı nasıl ?
Eşiniz gibi adamlar değişmez, böyle bir tip bizde de var bi taneİyi akşamlar. Size çaresiz hissettiğim bir konu hakkında yazmak istiyorum. Belki bana fikir verebilirsiniz. Benim ailem ve akrabalarımın çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ama kimseye gitmeyiz ve onlarda gelmezler. Eşim bu tarz şeyleri istemediği için ben hep geri duruyorum. Ve çalışıyoruz. Annemlerle gidip geliyoruz. Onlara da daha çok biz gideriz. Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler. O da yeni evimize hediye almışlardı. Onu getirdiler. Bugün bizim evin yakınlarında halama gelmişler. Beni aradılar. Gelin çay için dedim. Onlarla birlikte halamlar da geldi. Haberimiz yoktu. Eşim mutfakta söylendi. Yanlarına geç gitti. Doğru düzgün sohbet etmedi. Ben yine arada kaldım ve çok üzüldüm. 10 yıllık evliyiz. İlk kez geldiler düşünün. Bir saat ancak kaldılar. Bu durumu defalarca yaşadığımız için ne yapacağımı bilmiyorum. Küstüm olmadı. Kızdım olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlattım olmadı. Bana bişey söyleyin ne olur..
Esiniz yokken davet etsenizİyi akşamlar. Size çaresiz hissettiğim bir konu hakkında yazmak istiyorum. Belki bana fikir verebilirsiniz. Benim ailem ve akrabalarımın çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ama kimseye gitmeyiz ve onlarda gelmezler. Eşim bu tarz şeyleri istemediği için ben hep geri duruyorum. Ve çalışıyoruz. Annemlerle gidip geliyoruz. Onlara da daha çok biz gideriz. Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler. O da yeni evimize hediye almışlardı. Onu getirdiler. Bugün bizim evin yakınlarında halama gelmişler. Beni aradılar. Gelin çay için dedim. Onlarla birlikte halamlar da geldi. Haberimiz yoktu. Eşim mutfakta söylendi. Yanlarına geç gitti. Doğru düzgün sohbet etmedi. Ben yine arada kaldım ve çok üzüldüm. 10 yıllık evliyiz. İlk kez geldiler düşünün. Bir saat ancak kaldılar. Bu durumu defalarca yaşadığımız için ne yapacağımı bilmiyorum. Küstüm olmadı. Kızdım olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlattım olmadı. Bana bişey söyleyin ne olur..
Bizi her hafta yemeğe çağırır annem. Gideriz. Ama onlar az gelir.Her zaman bu aralıkta mı görüşüyorsunuz ailenizle iki üç haftada bir? Kv nerede yaşıyor gidip kalıyor musunuz?
Zaten kimseyi çağırıyorum ama bu tarz kendiliğinden gelişen durumlarda hep aynı şeyi yaşıyorum. Ezim ezim eziliyorumEsiniz yokken davet etseniz
Allahaşkına kv evine her hafta yemeğe gitseniz bir de üstüne size gelse ne dersiniz çok merak ediyorum. Lütfen biraz empati .Adam bıkmıştır doğal olarak. Kendi akrabalarına bile bayılmıyorken her hafta annenize geliyorsa öpün başınıza koyunBizi her hafta yemeğe çağırır annem. Gideriz. Ama onlar az gelir.
Degistirmek cok zor hic konustunuzmu Peki tek ailenizemi boyle herkesemuZaten kimseyi çağırıyorum ama bu tarz kendiliğinden gelişen durumlarda hep aynı şeyi yaşıyorum. Ezim ezim eziliyorum
Ben,o ve kızım isek çok iyi. Ev işi yapar. İsteklerimizi çok önemser. Başka kişiler söz konusu ise beni gözü görmez. Üzülür diye düşünmez10 yıllık evlilikte halanız ilk kez mi evinize geldi ?
çok çok kötü bir durum.
sizin ilişkiniz nasıl normalde ?
Hayır onlara çok isteyerek gider. Bazen yorgunum desem. Kızımla ısrar ederler gitmek için.Allahaşkına kv evine her hafta yemeğe gitseniz bir de üstüne size gelse ne dersiniz çok merak ediyorum. Lütfen biraz empati .Adam bıkmıştır doğal olarak. Kendi akrabalarına bile bayılmıyorken her hafta annenize geliyorsa öpün başınıza koyun
Ben,o ve kızım isek çok iyi. Ev işi yapar. İsteklerimizi çok önemser. Başka kişiler söz konusu ise beni gözü görmez. Üzülür diye düşünmez
Hayır onlara çok isteyerek gider. Bazen yorgunum desem. Kızımla ısrar ederlerAllahaşkına kv evine her hafta yemeğe gitseniz bir de üstüne size gelse ne dersiniz çok merak ediyorum. Lütfen biraz empati .Adam bıkmıştır doğal olarak. Kendi akrabalarına bile bayılmıyorken her hafta annenize geliyorsa öpün başınıza koyun
Evet. Kabul etmese de öyleNe kadar ayıp ya! Bence siz de kendi akrabalarınıza giderken eşinizi götürmeyin. Ayrıca kesin bu adam cimridir
Çok sıkı fıkı olmak istemez kimse ama eşiniz de biraz garipmis doğrusu . Çekirdek ailesi dışında kimseyi evde istemiyor . Sizin ailenize de gidiyormuş bir problemi de yok demek ki . Benim bir cozumum yok maalesef . O evde yokken görüşün .Onların gelmesinden de çok mutlu olmaz. Ama bu şehirde değiller zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?