- 7 Temmuz 2020
- 68
- 21
- 38
- 44
- Konu Sahibi Minikmelekannesi
-
Evet saygısızlık. Farkındayım tabiki. Ama ben bu durumu değiştiremiyorum. Bunu da kabullenemiyorum. Ama ne yapacağımı bilmiyorumSaygısızlık başka bir şey değil yaptığı kendi ailesi akrabaları ile aynı şehirde olsaydı emin ol sizin ailenize davrandığı gibi davranmazdi
Aslında asosyal görünmez ama her zaman benim ilişkilerim daha iyidir. Onun arkadaşları bile beni arar gelecekleri zaman.
Empati yapsa aslında misafirliğe gidildiği ortamda böyle davranışlara maruz kalsa hoşuna gider miyidi acaba yoksa hiç dert etmez miydi?Evet saygısızlık. Farkındayım tabiki. Ama ben bu durumu değiştiremiyorum. Bunu da kabullenemiyorum. Ama ne yapacağımı bilmiyorum
Şimdiye kadar böyle bir şeyi dert ettiğini hiç görmedim. İnsanların ona davranışlarına alınmaz. Ya da söylemez. Çok nadir olsa bile anlık olur. Hiç uzatmazEmpati yapsa aslında misafirliğe gidildiği ortamda böyle davranışlara maruz kalsa hoşuna gider miyidi acaba yoksa hiç dert etmez miydi?
10 yıllık evlisisiniz az bir zaman değil karşınıza alıp konuşmanız gerekiyor bu kadar saygisizliginin sebebini sorunEvet saygısızlık. Farkındayım tabiki. Ama ben bu durumu değiştiremiyorum. Bunu da kabullenemiyorum. Ama ne yapacağımı bilmiyorum
Nerden çıktı. Ben film izleyecektim. Halanlarda akşama kadar oturmuşlar. Evlerine gitseler ya. Yarın iş var. Gideceğim bu şehirden falan filan.Peki geldiklerinde ne diyor? Gelmesinler mi diyor? Söylendi demişsiniz ya ne dedi mesela?
Gerçekten saygısızlık yaptığı. Eve gelen misafire öyle davranması. Sık gelip gidiyorlar bıktı desek o da değil
Çok kavga ettik. Ama değişen bişey olmadıÇok ayıp eşinizin yaptığı.Ama zaten sizde 10 yıldır buna çanak tutmuşsunuz tavrınızı en baştan gösterecektiniz artık değişmez
Çok üzgünüm ama huylu huyundan vazgeçmez gibi, umarım bir çözüm yolu bulursunuzİyi akşamlar. Size çaresiz hissettiğim bir konu hakkında yazmak istiyorum. Belki bana fikir verebilirsiniz. Benim ailem ve akrabalarımın çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ama kimseye gitmeyiz ve onlarda gelmezler. Eşim bu tarz şeyleri istemediği için ben hep geri duruyorum. Ve çalışıyoruz. Annemlerle gidip geliyoruz. Onlara da daha çok biz gideriz. Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler. O da yeni evimize hediye almışlardı. Onu getirdiler. Bugün bizim evin yakınlarında halama gelmişler. Beni aradılar. Gelin çay için dedim. Onlarla birlikte halamlar da geldi. Haberimiz yoktu. Eşim mutfakta söylendi. Yanlarına geç gitti. Doğru düzgün sohbet etmedi. Ben yine arada kaldım ve çok üzüldüm. 10 yıllık evliyiz. İlk kez geldiler düşünün. Bir saat ancak kaldılar. Bu durumu defalarca yaşadığımız için ne yapacağımı bilmiyorum. Küstüm olmadı. Kızdım olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlattım olmadı. Bana bişey söyleyin ne olur..
Malesef. Çok kavga ettik. Çok konuştum. Biraz anlamış gibi görünse bile. Benzer bir durumda aynı davranıyor.Çok üzgünüm ama huylu huyundan vazgeçmez gibi, umarım bir çözüm yolu bulursunuz
Cok ayıp vallahi ben utandım yaptığı hareketten.Nerden çıktı. Ben film izleyecektim. Halanlarda akşama kadar oturmuşlar. Evlerine gitseler ya. Yarın iş var. Gideceğim bu şehirden falan filan.
Evet kesinlikle öyle. Eve gelinmesine tavrıBence sadece eve gelen misafire tripli
Eger gezme tozmayi sevmese anneniz gile gelir mi
Ailesi başka şehirde ve hiç evimize gelmedi. Çok farklı bir yapıları var. Konuklar. Kuzenleri geldi bikaç defa. Ama ben öyle davranamam. Gelen insanlara nasıl yapayım? Onların suçu ne? Diye düşünürüm.Aynısını eşinizin ailesine de yapın ergen mi bu kocaman adam evine misafir gelmiş hiç mi aile terbiyesi almamış sizin hiç mi hatrıniz yok çok sinirlendim burnundan getirin fena ödettirin
Kopuklar yAzacaktımAilesi başka şehirde ve hiç evimize gelmedi. Çok farklı bir yapıları var. Konuklar. Kuzenleri geldi bikaç defa. Ama ben öyle davranamam. Gelen insanlara nasıl yapayım? Onların suçu ne? Diye düşünürüm.
Sizde haklısınız ama hani kendi adıma söylüyorum ben canını yakardım yok öyle yağmaAilesi başka şehirde ve hiç evimize gelmedi. Çok farklı bir yapıları var. Konuklar. Kuzenleri geldi bikaç defa. Ama ben öyle davranamam. Gelen insanlara nasıl yapayım? Onların suçu ne? Diye düşünürüm.
aynı kayınpederim. öyle utandırıcı şeyler yapıyor ki misafir gelince. yer yarılsa da içine girsem diyor kv.İyi akşamlar. Size çaresiz hissettiğim bir konu hakkında yazmak istiyorum. Belki bana fikir verebilirsiniz. Benim ailem ve akrabalarımın çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ama kimseye gitmeyiz ve onlarda gelmezler. Eşim bu tarz şeyleri istemediği için ben hep geri duruyorum. Ve çalışıyoruz. Annemlerle gidip geliyoruz. Onlara da daha çok biz gideriz. Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler. O da yeni evimize hediye almışlardı. Onu getirdiler. Bugün bizim evin yakınlarında halama gelmişler. Beni aradılar. Gelin çay için dedim. Onlarla birlikte halamlar da geldi. Haberimiz yoktu. Eşim mutfakta söylendi. Yanlarına geç gitti. Doğru düzgün sohbet etmedi. Ben yine arada kaldım ve çok üzüldüm. 10 yıllık evliyiz. İlk kez geldiler düşünün. Bir saat ancak kaldılar. Bu durumu defalarca yaşadığımız için ne yapacağımı bilmiyorum. Küstüm olmadı. Kızdım olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlattım olmadı. Bana bişey söyleyin ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?