- 7 Temmuz 2020
- 68
- 21
- 38
- 44
- Konu Sahibi Minikmelekannesi
-
Herkese böyle ama. Daha çok akrabalarım söz konusu olduğunda daha fazla yapıyor. Çok konuştum. Mektup yazdım .ağladım. her yolu denedimDegistirmek cok zor hic konustunuzmu Peki tek ailenizemi boyle herkesemu
Daha çok onun olmadığı zamanlarda görüşürüm. Ama dediğim gibi kimsenin gelmesinden hoşlanmaz. Ama herkese bu derece belli etmez.ailenizle geçmişte bir tatsızlık oldu mu ki ?
ne biliyim arkadaşlarınız komşularınız da mı gidip gelmez ?
Belki de cevap buradadır. Hiç aile ortamı olmamış diyebilirim. İlişkisi hala çok yokZaten sürekli gelen insanlar değillermiş, eşiniz ayıp etmiş. Hiç şenlik görmedi mi hayatında, taneı misafirine surat asıyor?
Evet çok haklısınız. Oraya gidip yemek yiyip, saatlerce oturur. Ama götürmesem bizimkiler üzülür. Neden gelmedi diye? Onun kusurlarını hep benim hatrıma görmezden geliyorlarAnneniz çağırsa da artık gitmeyin hem surat asıp hem orada gidip yemeğini yemesin. Kendi ailesi geldiğinde de aynısını yapıyormuş değişmez yani ama siz fırsat vermeyin kimseyle o varken görüşmeyin boşverin
Valla kendi ailesine de aynı davranıyor sizin ailenize de aynısını yapıyor bazı şeyleri görmemezlikten siz gelmeyin aileniz geliyor diye.Evet çok haklısınız. Oraya gidip yemek yiyip, saatlerce oturur. Ama götürmesem bizimkiler üzülür. Neden gelmedi diye? Onun kusurlarını hep benim hatrıma görmezden geliyorlar
Böyle de hayat geçmez. Hayatı size zindan eder, biri geldiğinde hep sinir stres. Böyle mi olmalı yani, koskoca adam durumu idare edemiyor mu?Belki de cevap buradadır. Hiç aile ortamı olmamış diyebilirim. İlişkisi hala çok yok
Dışarıdan çok girişken görünür ama haklı olabilirsiniz. Bazen resmi işlerde ya da bazı görüşmelerde hep benim konuşmamı ister. Telefon etmek istemezAsosyal olduğu için böyle yapıyor.
Birileri geldiğinde evin erkeği olarak oturup sohbeti yönetmesi, ağırlaması, uğurlaması bunlar asosyal tipler için son derece zor ve istenmeyen şeylerdir...Bunları layıkıyla yapamadıgını bildiği için şiddetle istemiyor...Asosyaller, güvenli limanlardan 1 adım öteye bile gitmek istemezler
Dışarıdan çok girişken görünür ama haklı olabilirsiniz. Bazen resmi işlerde ya da bazı görüşmelerde hep benim konuşmamı ister. Telefon etmek istemez
İyi akşamlar. Size çaresiz hissettiğim bir konu hakkında yazmak istiyorum. Belki bana fikir verebilirsiniz. Benim ailem ve akrabalarımın çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ama kimseye gitmeyiz ve onlarda gelmezler. Eşim bu tarz şeyleri istemediği için ben hep geri duruyorum. Ve çalışıyoruz. Annemlerle gidip geliyoruz. Onlara da daha çok biz gideriz. Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler. O da yeni evimize hediye almışlardı. Onu getirdiler. Bugün bizim evin yakınlarında halama gelmişler. Beni aradılar. Gelin çay için dedim. Onlarla birlikte halamlar da geldi. Haberimiz yoktu. Eşim mutfakta söylendi. Yanlarına geç gitti. Doğru düzgün sohbet etmedi. Ben yine arada kaldım ve çok üzüldüm. 10 yıllık evliyiz. İlk kez geldiler düşünün. Bir saat ancak kaldılar. Bu durumu defalarca yaşadığımız için ne yapacağımı bilmiyorum. Küstüm olmadı. Kızdım olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlattım olmadı. Bana bişey söyleyin ne olur..
Aslında asosyal görünmez ama her zaman benim ilişkilerim daha iyidir. Onun arkadaşları bile beni arar gelecekleri zaman.yabani mi desem böyle misafirperver ortamlards yetişmemiş mi desem anlamadım.
sadece sizin akrabalara mı karşı tavrı böyle ?
Asosyal biri mi? Sosyal becerileri düşük gibi? Abim öyledir. Misafir gelince odadan çıkmaya tenezzül etmezdi sürekli tartışırdı annemle.
Şimdi ortama giriyor ama put gibi dikiliyor.
Saygısızlık başka bir şey değil yaptığı kendi ailesi akrabaları ile aynı şehirde olsaydı emin ol sizin ailenize davrandığı gibi davranmazdiİyi akşamlar. Size çaresiz hissettiğim bir konu hakkında yazmak istiyorum. Belki bana fikir verebilirsiniz. Benim ailem ve akrabalarımın çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ama kimseye gitmeyiz ve onlarda gelmezler. Eşim bu tarz şeyleri istemediği için ben hep geri duruyorum. Ve çalışıyoruz. Annemlerle gidip geliyoruz. Onlara da daha çok biz gideriz. Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler. O da yeni evimize hediye almışlardı. Onu getirdiler. Bugün bizim evin yakınlarında halama gelmişler. Beni aradılar. Gelin çay için dedim. Onlarla birlikte halamlar da geldi. Haberimiz yoktu. Eşim mutfakta söylendi. Yanlarına geç gitti. Doğru düzgün sohbet etmedi. Ben yine arada kaldım ve çok üzüldüm. 10 yıllık evliyiz. İlk kez geldiler düşünün. Bir saat ancak kaldılar. Bu durumu defalarca yaşadığımız için ne yapacağımı bilmiyorum. Küstüm olmadı. Kızdım olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlattım olmadı. Bana bişey söyleyin ne olur..
Evet saygısızlık. Farkındayım tabiki. Ama ben bu durumu değiştiremiyorum. Bunu da kabullenemiyorum. Ama ne yapacağımı bilmiyorum?Saygısızlık başka bir şey değil yaptığı kendi ailesi akrabaları ile aynı şehirde olsaydı emin ol sizin ailenize davrandığı gibi davranmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?