- 28 Aralık 2019
- 1.253
- 4.038
- 133
- 44
- Konu Sahibi Minikmelekannesi
-
Bi onceki yorumumda kp'den bahsetmistim.Şimdiye kadar böyle bir şeyi dert ettiğini hiç görmedim. İnsanların ona davranışlarına alınmaz. Ya da söylemez. Çok nadir olsa bile anlık olur. Hiç uzatmaz
Çok haklısınız. Ailenize karşı mahçup olmuşsunuz. Eşiniz değişmez bence. Bilerek yapıyor. Kimse gelip gitmesin diye. Kendince bir strateji benimsemiş. Onun akrabalarina gittiginiz zaman az konuşun, ciddi durun, gerekirse surat asın...Zaten kimseyi çağırıyorum ama bu tarz kendiliğinden gelişen durumlarda hep aynı şeyi yaşıyorum. Ezim ezim eziliyorum
Huy değil bence. Bilerek yapılan birşey. Gelmesinler diye yapıyor.Kahroldum bu nasıl bi huy
İyi akşamlar. Size çaresiz hissettiğim bir konu hakkında yazmak istiyorum. Belki bana fikir verebilirsiniz. Benim ailem ve akrabalarımın çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ama kimseye gitmeyiz ve onlarda gelmezler. Eşim bu tarz şeyleri istemediği için ben hep geri duruyorum. Ve çalışıyoruz. Annemlerle gidip geliyoruz. Onlara da daha çok biz gideriz. Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler. O da yeni evimize hediye almışlardı. Onu getirdiler. Bugün bizim evin yakınlarında halama gelmişler. Beni aradılar. Gelin çay için dedim. Onlarla birlikte halamlar da geldi. Haberimiz yoktu. Eşim mutfakta söylendi. Yanlarına geç gitti. Doğru düzgün sohbet etmedi. Ben yine arada kaldım ve çok üzüldüm. 10 yıllık evliyiz. İlk kez geldiler düşünün. Bir saat ancak kaldılar. Bu durumu defalarca yaşadığımız için ne yapacağımı bilmiyorum. Küstüm olmadı. Kızdım olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlattım olmadı. Bana bişey söyleyin ne olur..
Evet cok haklisiniz tam olarak eksik oldugunu hissettikleri icin boyle davranıyorlar.Eşiniz gibi adamlar değişmez, böyle bir tip bizde de var bi tane
Kimseyle görüşmek istemiyor çünkü adam kendini ezik görüyor cidden problemleri var vs biz onu yok sayıp görüşüyoruz eşiyle gidip geliyoruz
Yani eşinizin kulak arkası edin duymayın siz oturun sohbet edin
Ay benim aklıma pintilik geldi.Hayır onlara çok isteyerek gider. Bazen yorgunum desem. Kızımla ısrar ederler
Sonunda biri yazdi ya şunu gel buraya öpeceğim seniAy benim aklıma pintilik geldi.
Evinde yiyip icilmesini mi sevmiyor nedir?
Görgüden bi haber yasamis.Kesin anne babasindan kaynaklidir.Valla Allah yardimcin olsun bide 10 yillik kocan.İyi akşamlar. Size çaresiz hissettiğim bir konu hakkında yazmak istiyorum. Belki bana fikir verebilirsiniz. Benim ailem ve akrabalarımın çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ama kimseye gitmeyiz ve onlarda gelmezler. Eşim bu tarz şeyleri istemediği için ben hep geri duruyorum. Ve çalışıyoruz. Annemlerle gidip geliyoruz. Onlara da daha çok biz gideriz. Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler. O da yeni evimize hediye almışlardı. Onu getirdiler. Bugün bizim evin yakınlarında halama gelmişler. Beni aradılar. Gelin çay için dedim. Onlarla birlikte halamlar da geldi. Haberimiz yoktu. Eşim mutfakta söylendi. Yanlarına geç gitti. Doğru düzgün sohbet etmedi. Ben yine arada kaldım ve çok üzüldüm. 10 yıllık evliyiz. İlk kez geldiler düşünün. Bir saat ancak kaldılar. Bu durumu defalarca yaşadığımız için ne yapacağımı bilmiyorum. Küstüm olmadı. Kızdım olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlattım olmadı. Bana bişey söyleyin ne olur..
Pes ya. Anladığım halaya değil sizin aileye karşı tepkili gibiNerden çıktı. Ben film izleyecektim. Halanlarda akşama kadar oturmuşlar. Evlerine gitseler ya. Yarın iş var. Gideceğim bu şehirden falan filan.
Ayy aynı benim teyzemin kocası. Ve adam nerdeyse 40 yıldır zerre değişmedi. Tek sorunu cimrilik. Varyemez bir tip. Birileri gelecek de 2 bardak çay içeçek diye ödü kopar. Ailede kimse teyzemlere gitmez onun yüzünden. En son kaç bayram önce görüştük bilmiyorum. Onda da ben yeni evliydim eşimle ilk defa bayramlaşmaya gitmiştik, adam odadan çıkmamış, kapıdan çıkarken koridorda karşılaştık pijamalarla yatak odasında oturuyomuş meğerse, bir de yarım ağız hoşgeldiniz falan diyor densizİyi akşamlar. Size çaresiz hissettiğim bir konu hakkında yazmak istiyorum. Belki bana fikir verebilirsiniz. Benim ailem ve akrabalarımın çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ama kimseye gitmeyiz ve onlarda gelmezler. Eşim bu tarz şeyleri istemediği için ben hep geri duruyorum. Ve çalışıyoruz. Annemlerle gidip geliyoruz. Onlara da daha çok biz gideriz. Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler. O da yeni evimize hediye almışlardı. Onu getirdiler. Bugün bizim evin yakınlarında halama gelmişler. Beni aradılar. Gelin çay için dedim. Onlarla birlikte halamlar da geldi. Haberimiz yoktu. Eşim mutfakta söylendi. Yanlarına geç gitti. Doğru düzgün sohbet etmedi. Ben yine arada kaldım ve çok üzüldüm. 10 yıllık evliyiz. İlk kez geldiler düşünün. Bir saat ancak kaldılar. Bu durumu defalarca yaşadığımız için ne yapacağımı bilmiyorum. Küstüm olmadı. Kızdım olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlattım olmadı. Bana bişey söyleyin ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?