Misafire Gelme Demek

Yazmayayım birşey dedim ama tutamayacağım kendimi.

Öncelikle doktor düşmanı ya da doktor sempatizanı biri olmadığımı belirteyim.

Diğer mesleklerden herhangibir farkı olmadığı gibi işini iyi yapan herkes kadar taktir edilesi, suistimal eden herkes kadar yerilesidir bu mesleği icra eden herkes.

Konu sahibine gelince eğer doktor ise ben 34 sene boşuna yaşamışım, insanları tanıma konusunda da bir cm yol alamamışım derim.

Bana kalırsa içinde kalmış; " madem gerçekte başaramadık sanal alemde olalım" diye kendini kandıran bir arkadaşımız.

hastayım desen hepten merak eder yine gelirler müsait değilim desen istemedi bizi der bigün laf sokarlar en iyisi evde yokum demek eşimle dışarıda bi işimiz var diyebilirsin yada bi yere gideceğiz artık onuda sorarlarsa bence biraz yüz verme cnm hergünde birinin evine gidilirmi?:41:hani yeni gelinsin seni meraktan geliyorlardır diyeceğim ama fazla abartmışlar...:9:ben habersiz gelenlere daha çok gıcık oluyorum..pat diye kapıda bitenlere:41:...

Malesef ''müsait değilim.'' deyip ya da bahane aramaktan başka çare göremiyorum ben.Bahane,anlık bile arasak çok.
Daha herşey çok yeni.Yoğun bir temponuz var.Herkes o kadar anlayışlı da olamıyor.
Ama sizin de değil başbaşa kalmaya,nefes almaya ihtiyacınız var.
Allah yardımcınız olsun.
Mutluluklar dilerim bu arada. :71:

Son düzenleme:
ya arkadaşlarım benim anlayamadığım kimisi övünüyo diye saldırmış , kimisi ise sanaldan doktor olmak istemiş gibi yorumlar yapıyor.. :31:

tamam her ikiside doğru olabilir , ama siz niye bunun üzerinden tartışıp gereksiz yere konuyu büyütüyorsunuz ki ?? :44:

hem o doktor olsa ne olacak olmasa ne olacak ?? :20:

birimizin başı göğe mi erecek Allah aşkına ??:44:

Son düzenleme:
Yazmayayım birşey dedim ama tutamayacağım kendimi.

Öncelikle doktor düşmanı ya da doktor sempatizanı biri olmadığımı belirteyim.

Diğer mesleklerden herhangibir farkı olmadığı gibi işini iyi yapan herkes kadar taktir edilesi, suistimal eden herkes kadar yerilesidir bu mesleği icra eden herkes.

Konu sahibine gelince eğer doktor ise ben 34 sene boşuna yaşamışım, insanları tanıma konusunda da bir cm yol alamamışım derim.

Bana kalırsa içinde kalmış; " madem gerçekte başaramadık sanal alemde olalım" diye kendini kandıran bir arkadaşımız.

Konuyu admin bir arkadaş kapatabilir. Anladığım kadarı ile toplumumuzda kadınlar arasında meslek kavramı oturmamış ve hasetler devam ediyor. Tavsiye yazanlara teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşları eshefle kınıyorum.

evet 34 yıl boşa yaşamıssın diğer ömrünü iyi geçir. Meslek: biyolog yazıyor biyolog fizik kimya mezunları genelde kıskanırlar hatta beyaz önlük gibi kampüste dolaşırlardı aklıma hep gelir:1: (üstü kirlenmesin ve tıp öğrencisi sansınlar diye giymeyenleri tenzih ederim)

Herkese ihtiyaç var. babamda deri fabrikasında işçiydi. son kez yazıyorum sosyo-ekonomik kültürel eğitim durmunu belirtmek için yazdım fakat siz aaa bu ne sahibi olmuş şu kaç para kazanıyor diye çekiştirmeye devam edin. (aranızda böyle olmayanları tenzih ederim) kadınlar dayak yemeye ezilmeye tacize uğramaya devam edecektir fıtratınız ile. çok zaman geçirdim burda bundan sonra misafir olarakda girmeyeceim. Kendi aklımla idare etmeyi öğreneceğim.

herkes hoş ve esen kalsın. İyi günler...

neden bir daha burayagirmiycem diyosunuz ki..
burada ne kadar yorum yapmak için yapanlar varsada gerçekten aklı başında tavsiye edenlerde var..
konunuz gerçekten saçmasapan birşeyde değil hani..
gayet normal hayatta karşılaşılabilecek cinsten bir sorun..
neden bu raddeye geldi anlayamadım:44:

her gün haberleri izliyorum en az 3 kadın öldüresiye dövülüyor kimi kezzabla hayatı karartılıyor. bu basına yansıyan birde dayak yiyip basına yansımayan hatta yan komşusu bile bilmeden evde oturup ağlayanlar var. nedeni ise burda yazılan mesajlar gösteriyor aslında. fecri çıkışlar "boşan gözün kör mü?" kadının ekonomik durumu yetiyor mu dşye soran yok? "evlenirken aklın neredeydi" severek mi evlendin diye soran yok ?

Accountumu admin arkadaş sile ise sevinirim. Cevap veren arkdaşlara teşekkürler ....

Konuyu admin bir arkadaş kapatabilir. Anladığım kadarı ile toplumumuzda kadınlar arasında meslek kavramı oturmamış ve hasetler devam ediyor. Tavsiye yazanlara teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşları eshefle kınıyorum.

evet 34 yıl boşa yaşamıssın diğer ömrünü iyi geçir. Meslek: biyolog yazıyor biyolog fizik kimya mezunları genelde kıskanırlar hatta beyaz önlük gibi kampüste dolaşırlardı aklıma hep gelir:1: (üstü kirlenmesin ve tıp öğrencisi sansınlar diye giymeyenleri tenzih ederim)

Herkese ihtiyaç var. babamda deri fabrikasında işçiydi. son kez yazıyorum sosyo-ekonomik kültürel eğitim durmunu belirtmek için yazdım fakat siz aaa bu ne sahibi olmuş şu kaç para kazanıyor diye çekiştirmeye devam edin. (aranızda böyle olmayanları tenzih ederim) kadınlar dayak yemeye ezilmeye tacize uğramaya devam edecektir fıtratınız ile. çok zaman geçirdim burda bundan sonra misafir olarakda girmeyeceim. Kendi aklımla idare etmeyi öğreneceğim.

herkes hoş ve esen kalsın. İyi günler...

siz insanlari böyle asagilayamassiniz haddinizi bilin , yeter artik:4:

madem okadar akillisiniz, misafirlerinizede ne demek gerektigini kendiniz bulun

iste doktorlarin hali, allahim kimseleri onlarin eline düsürmesin:50:

bende müsait değiliz dedıgımde napacaksın ne işin var gibi sorular sorarak dibine darı ekmek isteyen arkadaslara sinir oluıyorum sana ne yahu da denılmıyorr... karsı taraftakılerın özgüvenlerıne hastayım :37:

şimdi birbirine karşıt iki tane yanlış yorum görüyorum ben.. (bence yani )
birincisi kırmızya ait.. yani canım kaıdn belki yoğunluğunu anlatmak için mesleğini yazmış olabilir.. sizde sert yorum yapınca işte...
ikincisi konu sahibine ait.. yok sana kitap alıyım , yok biyologlar bizi kıskanır gibi aşağılayıcı yorumlar hiç yakışmamış...

bende müsait değiliz dedıgımde napacaksın ne işin var gibi sorular sorarak dibine darı ekmek isteyen arkadaslara sinir oluıyorum sana ne yahu da denılmıyorr... karsı taraftakılerın özgüvenlerıne hastayım :37:

ay evet canım ya bana dense müsait değilim diye bir daha çağırılana kadar hiç aramam..:1:
peki der kapatırım..sanki kabul etmek zorundaymış gibi davranıyor bazı misafirler..
ama sürekli gelenlerden bahsediyrum tabi..

Bu açtığınız konu çok dandik birde memlekette çoğu doktor sevimsiz ve agresif umarım siz öyle değilsinizdir

valla bravo kızlar, bir daha bir derdim varda sosyo ekonomik durumumuzu anlatırken yaptığımız işi söylemeye de çekineceğiz artık. doktor, avukat, siyasetçi, bürokrat...ne farkımız var hepimizin derdi olabiliyor. konu sahibi arkadaşım hesabını falan kapattırmana gerek yok, kötü içerik butonu diye bişey var. açıkcası bu misafir derdinden nasıl kurtulduğunun akıbetini öğrenmeyi merakla bekliyorum...

Son düzenleme:
ay evet canım ya bana dense müsait değilim diye bir daha çağırılana kadar hiç aramam..:1:
peki der kapatırım..sanki kabul etmek zorundaymış gibi davranıyor bazı misafirler..
ama sürekli gelenlerden bahsediyrum tabi..

Bir de çat kapı gelenler o daha fena ya.. :D

Bir de çat kapı gelenler o daha fena ya.. :D

kesinlikle:1:
burdan geçiyordumda bi çayını içelim dedik diye gelirler..annemle otururlar işin yoksa hizmet et artık yanlarında oturmasam zaten ayıp yada telefon açılır yemekleri hazırlayın biz geliyoruz diye:1:

bide annemin bi akrabası aradı geçen biz tavuk yemiyoruz haberiniz olsun diye:53::27:

konu sahibi arkadaş, anlatım tarzınız bana çok karışık geldi.. cümleler yarım kalıp, başka bi konuya atlıyosunuz sanki.. bende mi bi sorun var, anlamadım :44:

Son düzenleme:
kesinlikle:1:
burdan geçiyordumda bi çayını içelim dedik diye gelirler..annemle otururlar işin yoksa hizmet et artık yanlarında oturmasam zaten ayıp yada telefon açılır yemekleri hazırlayın biz geliyoruz diye:1:

bide annemin bi akrabası aradı geçen biz tavuk yemiyoruz haberiniz olsun diye:53::27:

Bir yaşıma daha girdim.Hem çatkapı gelen hem yemek beğenmeyen...:1:
Belki o günü sırf kahvaltı gibi hafif yiyeceklerle geçireceğim ? Olamaz mı ?

Back
X