misafire verilen oda hassasiyeti

Kesinlikle siz yokken sizin evinizde kalınması hiç uygun değil. Ben kendi adıma böyle bir şeye razı gelmezdim. Eşim de razı gelmezdi. Annemin bir lafı vardır "kızım söz konusu ben ve baban dahi olsak kendi yatak odanızda bir başkasını asla yatırmayın.". O yüzden siz siz olun evinizi bir başkasına bırakıp gitmeyin ve yatağınızda bir başkasını yatırmayın. Çok ayıp.

Ne kadar absürd bir düşünce.
Bu zamana kadar hiç boyle evin baska bir aileye tahsis edildigini duymadim.
Ameliyat olup kendi anamin babamin evine gittigimde bile salomda cekyatta yattim, tek bir an bile niye yataklarını bana vermiyorlar gibi bir düşünce geçmedi
Düğün yapan caresine baksin
Misafir agirlamak iyi hos ama bu kadari abarti

Ne alakası var söylediğinizin. Kız tarafını evinde sen misafir edersin. Evde siz varken tabikide.

cok sacma bisey.birincisi bu dugun kayninizin olsa neyse derim.ama sadece esinizin tarafindan birinin dugunu siz niye agirlamak icin bu kadar ugrasiyosunuz ki.ayrica evi birakmak nedir ya siz nerde kalacaksiniz.sokakta yatmayacaginiza gore illaki bi yere gideceksiniz.kimseye ne evi ne yatak odanizi birakmayin.

HErkes gibi ben de yatak odanı verme, evden de gitme diyorum.

Sonuçta ben de misafirliğe gidince bana neden yatak odalarını vermediler ki demiyorum.

Ah ya biz yeni evliyken bir kere teyzemler bize yatak odalarını vermişlerdi

benim bir arkadaşım böyle şehir dışında düğünü olmuştu. damadın bir akrabası evini vermişti bize. biz kızlar olarak evde yalnızdık, bütün gece balkonda muhabbet etmiştik, kuaför de eve gelmişti ertesi gün, banyo vs hepimiz çok rahat ve eğlenceli hazırlanmıştık. zaten kayınvalidemle yakın oturuyoruz, yemeklere filan gelirler diğer eve, sabah kahvaltılarını yaparlar kendileri diye düşündüm. daha önce arkadaşıma aynısı yapıldığı için başkasına yapmakta da beis görmedim açıkçası.

kaynım sayılır, kayınvalidemin süt oğlu, düğünün de büyük masrafını bizimkiler karşılıyor zaten. evi bırakırsam annemlere giderim. kendi anneme

Ben olsam evi komple birakip gitmem..nihayetinde orası bir ev ve sizde evsahibisiniz..otel değil. gelip kalacak olan misafirinde sizin evde olmamanız gibi bir beklentisi olmaz zaten..olmamalı..
Evinizden ayrılmayın bence.kendi yatak odanizda yatın ayrıcada..

Misafire evimi verip gitmem yatak odası kitli bile olsa banyo var mutfak var her yerde çekmece var aklım kalır tamam akraba oluyoruz ama ben ne bileyim huyları suyları ne? Evimde kalırım yatak odamda da kendim yatarım büyük küçük kimseye odamı vermek zorunda değilim çok rahat etmek isteyen otele gidebilir düşüncesi bile ilginç benim yatağımda başka bir çift yatamaz ay bilmiyorum

Ben vermezdim yatak odami. Yatak odami verip birde evden hayatta gitmezdim. Diger odalarda kalsin gelenler bende yatak odamda yatardim.

Hayatta yatak odamı vermem, misafirim olacaklarsa da ben varken olsunlar. Bu devirde kimseye güven olmuyor. Eşin çok saçma düşünüyor bence.

Sen yokken milletin senin evinde kalmasi ne bileyim
Bence sende onlarla kalmalisin ve yatak odani verme bence misafir umdugunu degil buldugunu sonuçta ayip olmaz bence

Cogu kisi aynisini demis. Asla evimi birakip birde yatak odami vermezdim.

insanın hoşuna gidiyor di mi böyle incelikler? :)

Ama benim teyzem ve karşılıklı olarak çok severiz birbirimizi. Yani başkasının evi olsa yatak odası beklentim olmazdı, teyzemden de beklememiştim. Yani o yüzden odanı vermek istiyorsan ver ama vermezsen de neden vermedin demezler

Hayatimda ilk defa boyle birsey duydum
Insan evini misafire birakir gider mi yahu
Kqlin evinizde ve yatak odanizda yatin
Bi zahmet yasli da olsa kimse yatak odanizi vermenizi beklemesin
Ay daha neler duyucam ben bu bdv de yaa
ya bu benim çokça duyduğum bir şey. farklı memleketlerden arkadaşlarımın düğünlerine gittim, kız tarafına ya yazlı ev ya bağ evi ya bir akraba evi hep böyle ayarlanıyor. bence çok rahat oluyor misafir açısından.

Ne alaka ya evi onlara bırakıp gitmek evinizde yatırabilrceğiniz kadar insanı davet edin girin odanızda yatın hem yer yatağı vermek neden ayıp olsun neticede iyi bir şekilde misafir ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…