misafire verilen oda hassasiyeti

Sakın yatak odasınj vermeyin. Fazla iyilik maraz doğurur!

evde bir dünya misafir varken kalacağıma çeker anneme giderim hem onlar da daha rahat eder. ama o durumda da yatak odamı kitlemek zorunda kalırım. bu da nahoş bir durum olabilir bir üyenin dediği gibi, hırsız muamelesi olabilir. o yüzden kararsızım.

Gelinin anne babası rahatından feragat edip salonda idare edebilir. Bence evini bırakıp gitmen uygun değil. Yatak odanı da kimseye verme. Eskidenmiş o aman büyükler kalsın yatak odasında demek.

Ben bu tarz şeylere çok anlam yüklemem özel eşyalarımı kaldırır evi bırakırdım bıkarıcaksam
Evlenmeden evim hazırdı kaynımın eltimin evinde insaat vardı 2side annelerinde kalıyordu o zaman bile gidin bizim evde kalın hazır ev diyordum aman ev sonucta ne olacak

Evde yokken kapıyı kilitleyip gitseniz çok çirkin bir davranış olur. Arkanızdan bir sürü konuşulur ama kimse o kapının nasıl kilitli olduğunu anladıklarını sorgulamaz.
Ancak sizin evde kalıp yatağınızda yatmanız son derece normal bir davranış .
Hem bir çay demlersiniz yemek yaparsınız daha uygun. Ama tabi sizin oranın kaideleri farklı ise siz daha iyi bilirsiniz.

Bana cok ters , dugun vs gibi ozel durumlarda tabi ki misafir agirlanir ama evi verip cikmam hele yatak odami asla vermem , biz de bu durumlarda misagir agirlariz ama asla ev vermeyiz , herkes evine agirlayabilecegi kadar insani alir

Evi birakip nereye gidiyosunuz ya. O insanlar ne yiyecek ne icecek? Birisi evini bana birakip gitse saniye duramam o evde. Evinizde durun. Bi cay, bi kahvalti verirsiniz en azindan. Herkesin carfani yatagini ellerine verip gidecek misiniz?
yemeklere zaten diğer eve geçecekler, buzdolabını da dolu bir şekilde bırakırım, börek vs de oluyor zaten düğün evinde. kahvaltılarını yaparlar kendileri.

Yatak odasına bu kadar anlam yüklenmesini anlamıyorum neticede bir oda yani.günlüğünüz ıvır zıvırı kaldırırsınız koca insanlar ne karıştıracak zaten bir tek yatacaklar evinizde düğüne geliyorlar kuaför hazırlıklar dışarıda olurlar hep biz dayıma da teyzeme de gittiğimde yatak odalarını verirler çiftiz diye ama siz bilirsiniz odanızda kalıp diğer odalarda yatırabilirsiniz

Eşyayı felan geçtim yatağımda kimseyi yatıramam benim takıntılarım vardır. Nasılsa gündüz oğlan evinde olacaklar yatmadan yatmaya gelirsiniz evinize sizde onlarla. Hem onlarda çekinir Zaten böyle bi durumda sizinde evinizde kalmanızı isterler kesinlikle.

Bu ara kkdaki konu sahipleri ne kadar pasif ya.
Eşin de bi değişik ne var yani yatakta yatmasalar çekyatta yatsalar uyuyamayacaklar mı insanlar?
Evi bırakıp gitseniz millet buzdolabını açıp yemek mi hazırlayacak kendilerine?
Valla kafalar nasıl çalışıyor hayret ediyorum.

Boşversene onun ne diyeceğini yerin varsa odalara ve salona yatak serersin cekyat açarsınız. Kardeslerin ailen yada komsularin varsa yakin samimi alirsin battaniye felan kullanirsin. Agirla misafierini sonucta hem sende gelinsin. Empati kur. Cevap bile dahi verme var boyle dengesiz erkeklerin davranış halleri çünkü gibi durumlara sahit olmuşum. Size özel bir bir tavır değil uzmeyin kendinizi

Asla ama asla yatak odamı vermezdim, evi de bırakıp gitmezdim. Yani bir şey kaybolsa insanlar da zan altında kalır direkt. Sevap istiyorsanız evinizde kalın odanızda ve yemek vs işlerini halledin ne bileyim.

Otel mi burası? Evde kalmayı kabul eden salonda yatmayıda göze alacak,yoksa gidip otelde kalsınlar. Yatak odamı asla kimseye vermem,ben olmadanda kimse evimde kalamaz.

Bana göre bazı şeyleri artık aşmak lazım.Ben olsam bana özel her şeyi güzelce kaldırır, misafirim için uygun ortamı oluşturuldum zaten kalacakları bir iki gün.Yapacaksam bir iyilik tam yapardım.

Evini neden bilmediğin insanlara birakiyorsunki evinde kal misafirlerini ağırladı yani bizimde oluyo öyle tanımadığın insanlar hemde evini sen biliyorsun sen agirlarsin misafir bırakıp gidilmezki hemde zaten gelenler yakın akraba olur amca hala filan onlarda kardesleriyle aynı odada yatabilir yani yada bi odada bayanlar bi odada erkekler yatar sende odanda yatarsin bunun için evi birakmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…