misafire yatak acma

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
evimde salonda kimse yatmiyor cok cok nadir.fakat oturma odamda 2 cekyat var annem veya babam geldiklerinde aciyorum fakat 2 cekyatimda kirildi.ne yapmak lazim kirik cekyatlari atsam yerine nasil bir cozum bulabilirim.

Yeni çekyat almaya durum müsait değil sanırım şu aralar. Şişme yatak alabilirsiniz. Daha uygun derseniz aklıma kalın kesilmiş sünger falan geldi ama hiç biri çekyatın yerini tutmaz tabi.

Hiçbişey yoksa yere iki kat yorgan serip yatırabilirsiniz.gelenler yabancı değil sonuçta anlayışla karşılamalılar

Salonu oturma odası yapın. Kırık cekyatlari atın yerine de yer yatağı olacak birşey alın ucuzundan.

evimde salonda kimse yatmiyor cok cok nadir.fakat oturma odamda 2 cekyat var annem veya babam geldiklerinde aciyorum fakat 2 cekyatimda kirildi.ne yapmak lazim kirik cekyatlari atsam yerine nasil bir cozum bulabilirim.

Ben sisme yatak aldim kimi seviyor kimi sevmiyor anne babayi daha iyi agirlamak isterseniz ikea kanepeler veya katlanan yatak olabilir

Biz metrodan şişme yatak almıştık kamp yaparken kullanmak için. Elimin annesi veya anneannesigile giderken götürüyoruz, acayip rahat oluyor. :) tek sorunu gıcırdaması. :)

A101 e katlanabilir yaylı yatak gelmişti geçen hafta, bitmediyse onlardan alabilirsiniz, alanlar pek memnunmuş fiyatı da uygundu

Sakin yorganda falan yatirmayin.
Illa yorganda yatmasi gereken varsa yataginizi yere serin onlar icin kendi bazanizin ustune yorgani serip oyle yatin.

Sisme yataklardan da gayet rahat olanlar var.

Şişme yatak en mantıklısı bence. Katlanabiliyor da, bu şekilde saklanması da kolay olur.

20 25 liraya burda yatak yerine kullanılacak sünger satiliyor üzerine battaniye koyun nevresimleyin yatak gibi olur..

Şişme yatak oluyor ama kadife olanlardan bence gayette rahat oluyor.

Back
X