- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.823
- 63
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Hazinedeki paranın maaşlara değil cebe indirilmesi yanlış olanBu örnekler dikkat etmeyen kişiler için yine önem arz etmiyor maalesef. Kaderde varsa ölürüz, hem sadece coronadan dolayı mı ölüyor insanlar diye bakıyorlar. Siz usteleyince de bu kez o dahiyane(!) fikirlerini sunuyorlar: madem öyle siz çıkmayın evde oturun çıkana da karışmayın diyorlar. Bu düşüncelerle biter mi, keşke kurunun yanında yaş da yanmasaydi..
Gerçekten üzüldüm daha acaba ne olması gerekiyor ki bu vurdumduymaz kişilerin beyinleri durumu algılasınEvet tanıdığımızdı kendisiBebeği de şu an entübe edildi.Mahvoldu eşi.Yazık günah
Hazinedeki paranın maaşlara değil cebe indirilmesi yanlış olan
Devletin aşı alacak parası olmaması yanlış olan
Bu kadar insan işsiz kalıp hala yastık altındakileri de piyasaya sürülmesinin istenmesi yanlış olan.
Yasak getirilip işsizlik maassizliga karşı hazinenin "devletin 10 yıllık parasının" tek bir cepte olması yanlış olan .
Hâlâ hava yollarının çalışması yanlış olan
Ve hala sadece restoran cafe eğlence merkezleri okullar kapatılarak virüsün alt edileceği inancı olması ve, avm lerin açık olması yanlış olan
Turizm sezonunda yasakların kalkması yanlış olan
Mevsimsel hastalık denip gribe dahi virüs teşhisi konması yanlış olan
Mart ayından mayıs ayına kadar eve kapandigimiz 2020 yılında virüsün önüne geçilmemesi sayilarin sallamasyon ekrana verilmesi yanlış olan
1 yıldır tam kapanma bekleyen biz halkın tam kapanma adı altında hala eski sistem kısıtlamanın adına tam kapanma deyip bir parmak bal çalmak yanlış olan
Bu ülkede yanlış olan çok şey var yedi yirmi dort her yerde virus ile korku pompalayarak milleti galeyana getiren birbirine dusurmesini saglayan basin yayin tum medya sagolsun iyi dustuk iyi yozlastik biz.
Yolda yürürken, ekmeğinin peşine giderken iki market öteye gitti diye ceza yazılan bir ülkedeyiz.
Kuzey ülkeleri açık havada maske bile takmıyor onlar halk onlar insan değil mi ? Onlar düzen dikiş tutturuyor bizim kaynanasına giden geline mi kalmış virüsü yaymamak önüne geçmek?
"Bunun halka mal edilmesi yanlış olan."
Biz evde oturalim çünkü parası olmayan alt tabaka insanlar bulastiriyor bu virusu , ozaman yine halka mal edemezsiniz bu ulkenin egitim seviyesini baltalayan halk degil koltuktakiler.
20 gün sonra onlar ceplerini doldurmaya başlar bi güzel yer
Biz de neden misafir çağırdiniz pandemi amaaaa diye birbirimizi yemeye devam ederiz.
"Hazinenin arka kapısına kamyon dayayip kovulmak pardon istifa etmek istiyorum."
Bir yıldır işsiz olan kocamın yanından yazıyorum
Sevgiler Pandemi.
Bu süreçte misafirlikleri azaltmamız yararımıza olur ama.. Dedikleriniz ile ilgili bir yorum yapamam konu dışı olur ve forum kurallarına aykırı. Birçok kişi maddi manevi zor durumda. En kısa sürede eşiniz de iş bulur umarım. :/Hazinedeki paranın maaşlara değil cebe indirilmesi yanlış olan
Devletin aşı alacak parası olmaması yanlış olan
Bu kadar insan işsiz kalıp hala yastık altındakileri de piyasaya sürülmesinin istenmesi yanlış olan.
Yasak getirilip işsizlik maassizliga karşı hazinenin "devletin 10 yıllık parasının" tek bir cepte olması yanlış olan .
Hâlâ hava yollarının çalışması yanlış olan
Ve hala sadece restoran cafe eğlence merkezleri okullar kapatılarak virüsün alt edileceği inancı olması ve, avm lerin açık olması yanlış olan
Turizm sezonunda yasakların kalkması yanlış olan
Mevsimsel hastalık denip gribe dahi virüs teşhisi konması yanlış olan
Mart ayından mayıs ayına kadar eve kapandigimiz 2020 yılında virüsün önüne geçilmemesi sayilarin sallamasyon ekrana verilmesi yanlış olan
1 yıldır tam kapanma bekleyen biz halkın tam kapanma adı altında hala eski sistem kısıtlamanın adına tam kapanma deyip bir parmak bal çalmak yanlış olan
Bu ülkede yanlış olan çok şey var yedi yirmi dort her yerde virus ile korku pompalayarak milleti galeyana getiren birbirine dusurmesini saglayan basin yayin tum medya sagolsun iyi dustuk iyi yozlastik biz.
Yolda yürürken, ekmeğinin peşine giderken iki market öteye gitti diye ceza yazılan bir ülkedeyiz.
Kuzey ülkeleri açık havada maske bile takmıyor onlar halk onlar insan değil mi ? Onlar düzen dikiş tutturuyor bizim kaynanasına giden geline mi kalmış virüsü yaymamak önüne geçmek?
"Bunun halka mal edilmesi yanlış olan."
Biz evde oturalim çünkü parası olmayan alt tabaka insanlar bulastiriyor bu virusu , ozaman yine halka mal edemezsiniz bu ulkenin egitim seviyesini baltalayan halk degil koltuktakiler.
20 gün sonra onlar ceplerini doldurmaya başlar bi güzel yer
Biz de neden misafir çağırdiniz pandemi amaaaa diye birbirimizi yemeye devam ederiz.
"Hazinenin arka kapısına kamyon dayayip kovulmak pardon istifa etmek istiyorum."
Bir yıldır işsiz olan kocamın yanından yazıyorum
Sevgiler Pandemi.
Insanlara çokta yuklenmeyelim, tüm suçlusu onlar gibi davranmasak bence yeterli , birbirimize yuklendigimiz kadar sisteme yuklenmiyoruz bu çok daha aci bi tablo sagolun iyi akşam lar.Peki ne yapalım bu durumda virüs yokmuşcasına misafirliğe devam mı? Dedikleriniz ile ilgili bir yorum yapamam konu dışı olur ve forum kurallarına aykırı. Birçok kişi maddi manevi zor durumda. En kısa sürede eşiniz de iş bulur umarım. :/
İyi de sistem yanlıssa biz doğru olalım. Çünkü giden canlar bizim. Çabalayan doktorlar bizim. Bak mesela kısıtlama geliyor ya kresler de kapalı. Uzaktan tanıdık bir doktor 4 yasında kızına kim bakacak diye çırpınıyor.Insanlara çokta yuklenmeyelim, tüm suçlusu onlar gibi davranmasak bence yeterli , birbirimize yuklendigimiz kadar sisteme yuklenmiyoruz bu çok daha aci bi tablo sagolun iyi akşam lar.
Vallaha ben de şikayet ediyorum.Valla çat çat çat bi kapı sesi geliyo. Dürbünden baktım polisne işiniz var falan diye sordu .e anam yalnız yaşıyoda yalnız bırakmak istemedik dedi. Gerisini dinlemedim. Eşim anlamasın diye. Ulan ananı bu kadar düşünüyorsan al yanına beraber yaşa. 20 kişi tıplanmak neden
Aynen bende öyleyim ..annem ve kayınvalide dışında ..öyle misafirliğe davetliysem hiçbir şey ellemem ..benim evime gelenede elletmem
Bence bunun nezaketle hiç ilgisi yok.alışkanlık yetiştirilme karakter meselesi.bence bu durumun dikkatinizi çekmesi bile enteresan.tuhaflık sizde bence.benim ekmek kutumdan misafire ne.mesela bulaşıkları da ben yıkayayım diye teklif etse aaaa aşk olsun olur mu hiç öyle şey sen misafirimizsin dersiniz.işte bunlar lafta kalmasın kalbinize de insinGenç bir bayan iş beklentim olduğundan değil sadece nezaketen de olsa bir şey sofradan alınır diye düşündüm ama öyle değilmiş herkes için
Bundan sonra da gördüğümü ederim yeminleVallaha ben de şikayet ediyorum.
Ben kendimi zorla davet ettirdim diye değil adap usül öyle oldugundan kalkıp bişeye yardım ederiz.
Bu görüşe katilmiyosaniz evdeki herşeyi de siz kendiniz yapın o zaman kocanızdan iş beklemeyin lütfen :)
Vallaha zaten bence vatandaşlık görevimiz. Hem de vicdani sorumluluğumız.Bundan sonra da gördüğümü ederim yeminle
Ya ne??? Kapanınca ekonomi ne olacak. Onca insan ne yapacak diye düşünen yok. Millet 20 gün evde nasıl oturacam sıkılırım derdindeVallaha zaten bence vatandaşlık görevimiz. Hem de vicdani sorumluluğumız.
Genç bir bayan iş beklentim olduğundan değil sadece nezaketen de olsa bir şey sofradan alınır diye düşündüm ama öyle değilmiş herkes için
Aşı olduk diye maskelerini çenelerine kadar indirip sokağın ortasında tükürüklerini saça saça konuşan 60 yaş üstüne ne diyorsunuz peki??Insanlara çokta yuklenmeyelim, tüm suçlusu onlar gibi davranmasak bence yeterli , birbirimize yuklendigimiz kadar sisteme yuklenmiyoruz bu çok daha aci bi tablo sagolun iyi akşam lar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?