- 3 Mayıs 2011
- 13.828
- 49.105
- 798
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Pazar günü karşı komşudan fazla gürültü gelince baktım kapı ayakkabı dolu. HES den resim atıp şikayet ettim . 1 saat olmadan geldiler polisler. İyi.yaptım pişman değilim . Anam olsa anamı şikayet ederim.bu ne ya. Benim 4 yaşındaki kızım park diye ağlıyo. Hayır annecim mikrop var deyince susuyo. Kazık kadar insanlara laf anlatamıyoruz. Anlamıyolar. İllaa ölek mi.bu mu yani. Çok değil herkes 20 g0n dişini sıksa hiç bişry kalmayacak.
Valla çat çat çat bi kapı sesi geliyo. Dürbünden baktım polisAy nasıl içimin yağladı eridiiii
Polis naptı peki? Cezayı basmıştır inşallah. Biraz daha detay verir misiniz
İnanın takip etmedim . Ama 2 gündür gelen giden yok. Normalde hep toplanırlar böyle.Çok iyi yapmışsınız. Nasıl bir yaptırım uygulandı çok merak ediyorum.
Sen benim Kaynanamgillerden olsan keşkeBu arada yorumlarda iki ayrı görüş var.
Kimi "elbet sofraya yardım ederim" diyor,kimi "etmem" diyor. Bence "ederim" diyenlerin bir kismi klasik türk annelerine maruz kalmış olanlar. Hani misafirlikte kaş göz eder, elin evinde kızına iş yaptırır ya, o ekolden annelerin eseri olabilir ..
Şahsen ben işe falan kalkmam misafirliğe gittigim evde. Bana mı düşer yani?
Güler yuzumle bıcır bıcır konuşurum, arkadaşımın derdini dinlerim,yaptığı yemeğe-tatliya iltifat ederim, keyifli bir zaman geçirmesine yardımcı olurum. Bence misafirin görevi budur. Sanki salatayı ben getirsem, iki tencere götürsem çok mu yardım etmiş olacağım? Alt tarafı bir salata iki tencere. Maksat dostlar alışverişte görsün
Ha , arkadaşım ev taşıyacaktır - oda boyayacaktir vs yardıma çağırmıştır, o zaman gider terleyene kadar iş yaparım. Hatta arkadaşımın uyuyup benim onun bebeğine bakmisligim da olmuştu:)) Ama yemeğe -çaya davet edildiysem yerimden kalkmam, çok saçma geliyor bana
Bana da misafir geldiğinde rahat hissetsin isterim. Bazen yatıya misafirim gelir, mutfak masasında yayar kendini, ben Kahvaltisini hazirlarim, seviyorsa omlet yaparım, çayı bittikçe çaylarım, yemek bitince de bulaşıkları dizer sofrayı kaldırırım. Odada nevresimini geçirir,yatağını hazırlarim. Arkadaşımdan yardım beklemem, ben iş yaparken benimle sohbet etsin yeter.. .
Misafirlikte işlere yardım etmek bir mecburiyet değildir. Bunun bir gereklilik olarak algılanması aklım almıyor.Alt katımızda yalnız yaşayan genç bir bayan var. Yalnızlık hissetmesin diye iftara çağırıyoruz. Ama dikkatimi bir şey çekti, ne biz sofra hazırlarken ne de toparlarken hiçbir şey alıp mutfağa götürmüyor. Kendimi bir misafirlikta düşününce her şeye el atmaya çalışırım ben toplamadan yıkamaya. Acaba üşengeçlikten mi yoksa bize mi saygısı yok ya da ben mi takıyorum.
Bu arada yorumlarda iki ayrı görüş var.
Kimi "elbet sofraya yardım ederim" diyor,kimi "etmem" diyor. Bence "ederim" diyenlerin bir kismi klasik türk annelerine maruz kalmış olanlar. Hani misafirlikte kaş göz eder, elin evinde kızına iş yaptırır ya, o ekolden annelerin eseri olabilir ..
Şahsen ben işe falan kalkmam misafirliğe gittigim evde. Bana mı düşer yani?
Güler yuzumle bıcır bıcır konuşurum, arkadaşımın derdini dinlerim,yaptığı yemeğe-tatliya iltifat ederim, keyifli bir zaman geçirmesine yardımcı olurum. Bence misafirin görevi budur. Sanki salatayı ben getirsem, iki tencere götürsem çok mu yardım etmiş olacağım? Alt tarafı bir salata iki tencere. Maksat dostlar alışverişte görsün
Ha , arkadaşım ev taşıyacaktır - oda boyayacaktir vs yardıma çağırmıştır, o zaman gider terleyene kadar iş yaparım. Hatta arkadaşımın uyuyup benim onun bebeğine bakmisligim da olmuştu:)) Ama yemeğe -çaya davet edildiysem yerimden kalkmam, çok saçma geliyor bana
Bana da misafir geldiğinde rahat hissetsin isterim. Bazen yatıya misafirim gelir, mutfak masasında yayar kendini, ben Kahvaltisini hazirlarim, seviyorsa omlet yaparım, çayı bittikçe çaylarım, yemek bitince de bulaşıkları dizer sofrayı kaldırırım. Odada nevresimini geçirir,yatağını hazırlarim. Arkadaşımdan yardım beklemem, ben iş yaparken benimle sohbet etsin yeter.. .
Sizin ailenizin yetiştiriliş tarzı doğru diye bir kural mı var? Yalandan iki tabak götürse ne olur götürmese ne olur bana da saçma geliyor hiç sevmem aynı anda 2-3 kişinin mutfakta bir şeyler yapmasını. Zor geliyorsa çağırmayın olsun bitsin. Samimiyetsizce tavırlarınız var.Ben mi yanlış düşünüyorum diye merak ettim. İş beklediğimden değil nezaketen de olsa sofradan bir şey götürülür diye düşünmüştüm. Benim ailemin yetiştiriş tarzı dolayısıyla sanırım bu düşünceye kapıldım
Doğru olanı yapmışsınız insanlar sınır nedir bilmiyorlar maalesefPazar günü karşı komşudan fazla gürültü gelince baktım kapı ayakkabı dolu. HES den resim atıp şikayet ettim . 1 saat olmadan geldiler polisler. İyi.yaptım pişman değilim . Anam olsa anamı şikayet ederim.bu ne ya. Benim 4 yaşındaki kızım park diye ağlıyo. Hayır annecim mikrop var deyince susuyo. Kazık kadar insanlara laf anlatamıyoruz. Anlamıyolar. İllaa ölek mi.bu mu yani. Çok değil herkes 20 g0n dişini sıksa hiç bişry kalmayacak.
Evet tanıdığımızdı kendisiHer gün 345 kişi ölüyor eğer bu sayılar doğruysa
Bugün NTV haberde 28 yaşında covutten ölmüş 7 aylık hamile bebeğini karnından canlı almışlar
Daha 28 yaşında onamı acıyalım o bebeğin geliceği nasıl olucak ona mi acıyalım
Yazık ya balkona çıkmaya korkuyoruz
Evde yalnız diye çağırıp bide hizmet etmedi diye laf etmek yerine cagirmayin gerek yok
Evde pisen yemekten verin evinde yesin herkes
Evet tanıdığımızdı kendisiBebeği de şu an entübe edildi.Mahvoldu eşi.Yazık günah
Evet Öğretmendi sağolunÖğretmendi değil mi? Başınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?