Misafirin geç saate kadar oturması

Yetişememeniz saçma zaten, uçağa yetismemiz lazım diyip vaktinde çıkmak zor olmamalı, hata da hep karşı tarafta olmuyor bu kadar safca davranmakta hata
Ay tabi canim, bizimde sigirligimiz uzerimizdeydi o gun, zaten eski esim yolculuk oncesi hep gerilir, eli ayagi birbirine karisirdi, ben 3 aylik anneydim daha, iste tum kosullar yanlisti bugunki aklim olsa o tatili asla kacirmazdim.

Burada siz değil eşiniz müdahale etmeliydi, gizemm3 sen git yat yarın erken kalkacaksın falan diye.

Eşimin iş yerinden bir arkadaşını ailecek çağırdı hoş beş muhabbetten telefona bir baktım sabaha görev yazılmış geç gördüm ve sabah saat 5.30 kalkıp 6.00 evden çıkmam gerekti, eşim herkesin için de aşkım sen git yat yarın çalışacaksın madem uykusuz kalma dedi. Saat 01. 00 henüz gelmemişti ben de affınıza sığınarak müsadenizi istiyorum dedim misafirler bizde kalkacağız zaten dediler.

Bende. En gec 12 de giderdi her misafirim
yani yaz günü mesela olabilir
yazlıktır, köydür, çekirdektir dondurmadır gençler takılıyordur olur bazen öyle sabahlara kadar misafirlik de
bazen iftara gelip sahura da kalmalar da olurdu eski ramazanlarda zaten iftar-sahur arası az giden bir de evinde sahur hazırlycak ne zaman uyuycak birlikte teravihlere gidilir yaşlılar uyur, gençler kaynatırdı, filan...ben o zamanlardan uykuyu unuttuysam demek

fakat tabii ki sizin durumunuzda kalksın gitsin yani
halanın kızına eşiniz mutfakta filan ya kalkmayacak mısınız diyemez miydi? bilemiyorum ben kuzenlerimden %80'ine derim böyle bişey olsa. büyükler görgüsüz bile olsa gençlerle halldebilmek lazım çünkü size yazık da asıl eşinize de yazık hem onun akrabası size mahçu oldu, hem 5te gelip adam bir de işe gidecek...

Kız daha kücük 19 yaşında o da anladı annesine kalk gidelim dedi ama annesi hiç dinlemedi bile. Yarın eşim işe gitmeyecek pazar zaten diyip durdular cok rahatlardı ya böyle bir şey ilk kez yaşıyorum

Doğru

Kız daha kücük 19 yaşında o da anladı annesine kalk gidelim dedi ama annesi hiç dinlemedi bile. Yarın eşim işe gitmeyecek pazar zaten diyip durdular cok rahatlardı ya böyle bir şey ilk kez yaşıyorum
yine de eşiniz o kıza da hadi annenleri bi kaldır filan deseymiş iyiymiş, hatta siz de erken kalkacaksanız size de git yat dese iyiymiş
ya biz çok kalabalığız mesela çok iyiler olduğu gibi çok görgüsüzler de vardır büyüklerden o yüzden hayal edebildim, benim için uyku hiç sorun değil umursamam otursun dursun, ama mesela benden başka kişi olsa ortamda, uykusu belli olsa ben git yat derim. çünkü demişliğim var, yaşandı (ha ama ben yemeğe almamıştım).

uyku benim için sorun olsa ben de zaten yapacağımı yapmışsam (ikram ağırlama) bi saatten sonra onun artık misafirliği kalmaz yani. mantıklı saatler değil çünkü.

Ben bir de 8 aylık evli oldugum icin de garipsedim bilemiyorum aslında uykumuzun oldugunu yarın 1 saatlik yola gideceğimizi de söyledik laf arasında ama anlamayan anlamadı. Aslında çok da belli ettim enişte uyudu kaldı yorgun galiba dedim ama oralı bile olmadı sanki bana bilerek böyle yaptı gibi hissediyorum halası. Yüz ifadem de asla memnun değildi cunku pek Konuşmalara katılmadım telefonla oynadım ona rağmen çok da umursamadı

Ay gerçekten şu “zaten yarın pazar, işe gitmeyeceksiniz” diye oturup da tatilimizi zehir eden misafirler varya.. Benim dayımlar da davet etmememize rağmen arayıp çaya geleceklerini söylüyorlar o çay vallahi gece vaktine kadar kaç kere demleniyor bir ben bir allah bilir. Geçen ben bi sandalyede ablam bi koltukta uyuyakalmışız en son saate baktığımda gece ikiydi annem beni üç buçuk gibi uyandırdı kalkın da yerinize yatın diye o kadar saat kalmışlar bir de o saatten sonra mutfak topladık. Hepsinin sebebi de ağzımızı açıp da sırf ayıp olmasın diye susmamız şu ağzımı açıp da konuşsam neler dicem de annemle papaz oluruz

Benim eşim olsa "ya yatın ya da kalkın benim uykum geldi" derdi :)) ben dersem alınırlar da eşim esprili biri olduğu için o her şeyi der

İlk ve son gelişleri olur.. böyle böyle herkesi tanımış oluyorsun bir dahakine ona göre davranıyorsun

Bence kalma niyetiyle gelmişler.Bu kadar saat oturmanın başka açıklaması olmaz.Adama da bi yatak yapıvermemişsiniz siz de canım koltukta tünemiş adam resmen ne ayıp ! Hiç yol yordam öğrenmemişsiniz siz de adamlar yatıya gelmiş göndermişsiniz geçenin bir vakti !

Yok artık bu gerçek mi ...nasıl ya ..
Konu sahibi eşiniz demeliydi madem o birakacakti artık bırakayım mi sizi diye...ne sinir bozucu gerçekten..bir daha asla davet etmeyin evinize..ne tuhaf insanlar var hayatta

Gitmeyin, kalın demenizi beklemişler gibi... Benim merak ettiğim kısım ise nasıl bir sohbet vardı ki kalkamadılar? Ya da tv mi izlendi? Hani memleketi kurtardınız tamam, dünyayı da kurtarmışsınızdır kaldıkları sürede... Ee ne konuşuldu başka?

Ben olsam gece 00:00'dan sonra suratımla acayip belli ederdim , direkt kovamazsın tabi ama uykum geldi vs derdim ,bu ne ayılık yahu evlerden ırak ,ve bir daha da asla görüşmezdim hiç umrumda olmazdı eşimin halası banane bana uygun olmayan kim olursa olsun görüşmem

Dedem vefat ettiğinde dedemin evindeydik taziye kabul etmek için saat 12 oldu yok kalkmıyor millet 1 oldu yok kuzenim artık sinirlendi gitti icerdn yıkanmış çamaşırları salonun ortasina döktü . " Sabahtan beri işler bekliyor acimizi bile yaşayamadik daha mutfağı toplucam önce şunları bir katliyayim yoksa başka şeyler katlanıp beynimde büyüyor " dedi herkes bir bir kalktı. Çamaşır bence iyi taktik

bi daha görüşmeyin.

Gitmeyin burda kalın demenizi mi beklediler acaba. Sizin ilk davetiniz ve insanları tanımıyorsunuz. Yoksa ben artık gidip yatayım yarın yola çıkacağım, iyi geceler deyip yatmaya gidebilirdiniz. Yani bence bunu yapmayı düşünebilirdiniz ama hem tanımadığınız hem de ilk gelişleri olduğu için ağzınız diliniz tutulmuş.

Huyumu bu acaba her gittiği yerde böylemi yapıyormuş. Ayrıca yemeğinizi yediniz çay kahve faslı bitti sonra ne yaptınız o saate kadar. Saygımdan sustum gibi bir bahanede çok saçma. Sabaha kadar sizi esir almışlar resmen herşeyi de saygı olarak görmeyin

`