Benim eşim de böyleKalabalık bir ailede büyüdüm. Gelenimiz gidenimiz saolsın hiç eksik olmazdı. Babam yatsı namazındN sonra uyuyan bir adamdır. (Hala da öyle) misafir istediği kadar otursun babam yatısıyı kılmaya giderken misafirle vedalaşır günü kapatırdı. Ee misafir de gitmek zorunda kalırdı bir yerde artık
Konuya gelecek olurda bir dahaa ASLAAAAA çağırmaz her teşebbüslerinde de savururdum
Biraz sizin suçunuz olmusBirebir aynisini yasadim, gideceğim tatile gidemedim, ucak biletim, otel rezervasyonum yandi, biliyorlardi.
Bir daha evime adim atma luksleri olmadi, cunku davet etmedim. Kendileri davet ettiklerinde de gittim, kalkarkende "misafir kalkmasi gerektigi saati bilmeli, insanlarin yarin isi gucu olabilir" diyerek kalktim.
Istebubiz normalde 12de uyuyoruz yatak açalım mı size de deseydin keske belki utanırlardı
Sizin değil eşinizin saat 11 gibi ben sizi bırakayım artık demesi aynı anda da kalkması gerekiyordu. Yarın yola çıkacağız uykusuz araba kullanmak zor olur diyecekti. Evinize bir daha davet de etmeyin kabul de etmeyin. Hiç aklı başında kimse yokmuş uyuyan da gidelim dememiş. İnsanların evinde oturunca ne anlıyorlar git evinde otur. Ne meraklılar ya.Ben enişteyi kaldırdım zaten enişte uyumussunuz kalkın isterseniz dedim ama adamlar ne yaparsak yapalım kalkmadılar. Hatta adam 2. Kez uyudu saygısızlık yaparsam ancak gönderirdim diyorum bende. Yarın erken uyanacagım uzak yola gidecegim diye dile de getirdim ama kalkmadılar işte bende ilk kez bu durumu yasıyorum o an bilemedim ne yapacagımı. Sonradan keşke susmasaydım dedim ama iş işten gecti yoksa benimde eşimin de zaten gerekeni yapması gerekirdi ama ben tekrar davet etmeyecegimi eşime söyledim ne olursa olsun böyle insanları evimde istemiyorum
Belki insanlar bizi bırak x demeye cekindilerSizin değil eşinizin saat 11 gibi ben sizi bırakayım artık demesi aynı anda da kalkması gerekiyordu. Yarın yola çıkacağız uykusuz araba kullanmak zor olur diyecekti. Evinize bir daha davet de etmeyin kabul de etmeyin. Hiç aklı başında kimse yokmuş uyuyan da gidelim dememiş. İnsanların evinde oturunca ne anlıyorlar git evinde otur. Ne meraklılar ya.
Aklıma benim koca tarafı geldi. Kaynanam kayınbabamı çağırmıştım. Kaynanamın kız kardeşi ile kocası da geldi.Arkadaşlar merhaba ben 8 aylık evliyim. Daha önce eşimin halasında yemege davet edilmiştik bende ilk kez evime onları yemege davet ettim. Onlar gelmek istediler daha doğrusu bende yemege gelmelerini rica ettim. Öncelikle saat akşam 6 konustuk fakat akşam 20:00 de geldiler. Zaten söylenilen saatte gelmemeleri sinirimi bozdu cünkü tüm günümü ve yemeklerimi onlara göre ayarladım. Gelelim konuya akşam yemek yenildi içildi çaylar içildi. Her şey buraya kadar normal gece 23.00 oldu artık saat çay hala içiyorduk çay faslı bitti oturuyoruz derken saat gece 00.00 oldu gitmediler. Yarın uzak bir yola anneme gidecegimi biliyorlardı ve işimin uzun olacağını buna rağmen gece 03:30 oldu eger eşimin halasının kızı kalkalım anne demese daha sabaha kadar otururdum dedi. Üstelik eşi denen adam koltuguma yayılıp gece 1 den beri horul horul uyudu ne kaldıran oldu ne bir şey. Hatta adam tuvalete kalktı geri uyumaya gitti. Eşimle biz birbirimize baktık eşimin bir şey söyleyip göndermesini istedim fakat kovalamak da istemedi bende saygımdan bir şey demedim ama sinirimden lavaboda ağladım. Eşim arabayla onları bırakacağı için bu kadar rahatlardı çünkü evlerimiz yakın değil ve eşimin de onları bırakıp eve geri geleceğini düşünüp anlayıs da göstermediler eşim sabah 5 te eve gelecek yanii. Benim gözümden uyku akıyor. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ben sizce sessiz kalmalı mıydım yoksa sesimi cıkarıp tartısmalı mıydım
Birebir aynisini yasadim, gideceğim tatile gidemedim, ucak biletim, otel rezervasyonum yandi, biliyorlardi.
Bir daha evime adim atma luksleri olmadi, cunku davet etmedim. Kendileri davet ettiklerinde de gittim, kalkarkende "misafir kalkmasi gerektigi saati bilmeli, insanlarin yarin isi gucu olabilir" diyerek kalktim.
Biz teklif ettik ama yarın pazar sabahlasak da sorun yok dediler biz bakakaldıkBelki insanlar bizi bırak x demeye cekindiler
ev sahibinden beklediler ben bırakayim sizi hala dayı vs demesini
O an işleriniz olduğunu söyleyip onları yapsaydınız keşke. Misafirliğin adabı vardır ne demek sabaha kadar otururdum. Bende yaşadım bunu ilk evlendiğimde eşimin iş arkadaşı ve eşi geldiler saat 1 de kalkacaklar diye beklerken kız çiğ köfte aldırmaya gönderdi eşlerimiz. Saat 3.40 gibi kalktılar bir de biz bıraktık eve geldiğimizde saat 4.30 du. O gün işe gitmiştim bir de , ama sonra ki görüşmelerde ben erken yatıyorum diye söyledim. Gittiğimde de erken kalktım öğrendiler şimdi saatli kalkıp gidiyorlar . İlla bi şekilde söylenirArkadaşlar merhaba ben 8 aylık evliyim. Daha önce eşimin halasında yemege davet edilmiştik bende ilk kez evime onları yemege davet ettim. Onlar gelmek istediler daha doğrusu bende yemege gelmelerini rica ettim. Öncelikle saat akşam 6 konustuk fakat akşam 20:00 de geldiler. Zaten söylenilen saatte gelmemeleri sinirimi bozdu cünkü tüm günümü ve yemeklerimi onlara göre ayarladım. Gelelim konuya akşam yemek yenildi içildi çaylar içildi. Her şey buraya kadar normal gece 23.00 oldu artık saat çay hala içiyorduk çay faslı bitti oturuyoruz derken saat gece 00.00 oldu gitmediler. Yarın uzak bir yola anneme gidecegimi biliyorlardı ve işimin uzun olacağını buna rağmen gece 03:30 oldu eger eşimin halasının kızı kalkalım anne demese daha sabaha kadar otururdum dedi. Üstelik eşi denen adam koltuguma yayılıp gece 1 den beri horul horul uyudu ne kaldıran oldu ne bir şey. Hatta adam tuvalete kalktı geri uyumaya gitti. Eşimle biz birbirimize baktık eşimin bir şey söyleyip göndermesini istedim fakat kovalamak da istemedi bende saygımdan bir şey demedim ama sinirimden lavaboda ağladım. Eşim arabayla onları bırakacağı için bu kadar rahatlardı çünkü evlerimiz yakın değil ve eşimin de onları bırakıp eve geri geleceğini düşünüp anlayıs da göstermediler eşim sabah 5 te eve gelecek yanii. Benim gözümden uyku akıyor. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ben sizce sessiz kalmalı mıydım yoksa sesimi cıkarıp tartısmalı mıydım
Bugün beni aradı telefonunu açmadım evimde değilim müsait değilim bir şey mi var diyerek yazdım ne yazdı ne bir daha aradı. Sanmıyorum bir daha gelebilecegini zatenO an işleriniz olduğunu söyleyip onları yapsaydınız keşke. Misafirliğin adabı vardır ne demek sabaha kadar otururdum. Bende yaşadım bunu ilk evlendiğimde eşimin iş arkadaşı ve eşi geldiler saat 1 de kalkacaklar diye beklerken kız çiğ köfte aldırmaya gönderdi eşlerimiz. Saat 3.40 gibi kalktılar bir de biz bıraktık eve geldiğimizde saat 4.30 du. O gün işe gitmiştim bir de , ama sonra ki görüşmelerde ben erken yatıyorum diye söyledim. Gittiğimde de erken kalktım öğrendiler şimdi saatli kalkıp gidiyorlar . İlla bi şekilde söylenir
Hiç böyle bir şey duymadım görmedim.Bir daha çağırmayınArkadaşlar merhaba ben 8 aylık evliyim. Daha önce eşimin halasında yemege davet edilmiştik bende ilk kez evime onları yemege davet ettim. Onlar gelmek istediler daha doğrusu bende yemege gelmelerini rica ettim. Öncelikle saat akşam 6 konustuk fakat akşam 20:00 de geldiler. Zaten söylenilen saatte gelmemeleri sinirimi bozdu cünkü tüm günümü ve yemeklerimi onlara göre ayarladım. Gelelim konuya akşam yemek yenildi içildi çaylar içildi. Her şey buraya kadar normal gece 23.00 oldu artık saat çay hala içiyorduk çay faslı bitti oturuyoruz derken saat gece 00.00 oldu gitmediler. Yarın uzak bir yola anneme gidecegimi biliyorlardı ve işimin uzun olacağını buna rağmen gece 03:30 oldu eger eşimin halasının kızı kalkalım anne demese daha sabaha kadar otururdum dedi. Üstelik eşi denen adam koltuguma yayılıp gece 1 den beri horul horul uyudu ne kaldıran oldu ne bir şey. Hatta adam tuvalete kalktı geri uyumaya gitti. Eşimle biz birbirimize baktık eşimin bir şey söyleyip göndermesini istedim fakat kovalamak da istemedi bende saygımdan bir şey demedim ama sinirimden lavaboda ağladım. Eşim arabayla onları bırakacağı için bu kadar rahatlardı çünkü evlerimiz yakın değil ve eşimin de onları bırakıp eve geri geleceğini düşünüp anlayıs da göstermediler eşim sabah 5 te eve gelecek yanii. Benim gözümden uyku akıyor. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ben sizce sessiz kalmalı mıydım yoksa sesimi cıkarıp tartısmalı mıydım
İlginç geldi konu bana yatın demenizi beklemişler demediniz miArkadaşlar merhaba ben 8 aylık evliyim. Daha önce eşimin halasında yemege davet edilmiştik bende ilk kez evime onları yemege davet ettim. Onlar gelmek istediler daha doğrusu bende yemege gelmelerini rica ettim. Öncelikle saat akşam 6 konustuk fakat akşam 20:00 de geldiler. Zaten söylenilen saatte gelmemeleri sinirimi bozdu cünkü tüm günümü ve yemeklerimi onlara göre ayarladım. Gelelim konuya akşam yemek yenildi içildi çaylar içildi. Her şey buraya kadar normal gece 23.00 oldu artık saat çay hala içiyorduk çay faslı bitti oturuyoruz derken saat gece 00.00 oldu gitmediler. Yarın uzak bir yola anneme gidecegimi biliyorlardı ve işimin uzun olacağını buna rağmen gece 03:30 oldu eger eşimin halasının kızı kalkalım anne demese daha sabaha kadar otururdum dedi. Üstelik eşi denen adam koltuguma yayılıp gece 1 den beri horul horul uyudu ne kaldıran oldu ne bir şey. Hatta adam tuvalete kalktı geri uyumaya gitti. Eşimle biz birbirimize baktık eşimin bir şey söyleyip göndermesini istedim fakat kovalamak da istemedi bende saygımdan bir şey demedim ama sinirimden lavaboda ağladım. Eşim arabayla onları bırakacağı için bu kadar rahatlardı çünkü evlerimiz yakın değil ve eşimin de onları bırakıp eve geri geleceğini düşünüp anlayıs da göstermediler eşim sabah 5 te eve gelecek yanii. Benim gözümden uyku akıyor. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ben sizce sessiz kalmalı mıydım yoksa sesimi cıkarıp tartısmalı mıydım
Bence de sınırı aşmışlar.Bugün beni aradı telefonunu açmadım evimde değilim müsait değilim bir şey mi var diyerek yazdım ne yazdı ne bir daha aradı. Sanmıyorum bir daha gelebilecegini zaten
Bir daha asla gelemezler bana. Ama keşke söyleseydiniz.Arkadaşlar merhaba ben 8 aylık evliyim. Daha önce eşimin halasında yemege davet edilmiştik bende ilk kez evime onları yemege davet ettim. Onlar gelmek istediler daha doğrusu bende yemege gelmelerini rica ettim. Öncelikle saat akşam 6 konustuk fakat akşam 20:00 de geldiler. Zaten söylenilen saatte gelmemeleri sinirimi bozdu cünkü tüm günümü ve yemeklerimi onlara göre ayarladım. Gelelim konuya akşam yemek yenildi içildi çaylar içildi. Her şey buraya kadar normal gece 23.00 oldu artık saat çay hala içiyorduk çay faslı bitti oturuyoruz derken saat gece 00.00 oldu gitmediler. Yarın uzak bir yola anneme gidecegimi biliyorlardı ve işimin uzun olacağını buna rağmen gece 03:30 oldu eger eşimin halasının kızı kalkalım anne demese daha sabaha kadar otururdum dedi. Üstelik eşi denen adam koltuguma yayılıp gece 1 den beri horul horul uyudu ne kaldıran oldu ne bir şey. Hatta adam tuvalete kalktı geri uyumaya gitti. Eşimle biz birbirimize baktık eşimin bir şey söyleyip göndermesini istedim fakat kovalamak da istemedi bende saygımdan bir şey demedim ama sinirimden lavaboda ağladım. Eşim arabayla onları bırakacağı için bu kadar rahatlardı çünkü evlerimiz yakın değil ve eşimin de onları bırakıp eve geri geleceğini düşünüp anlayıs da göstermediler eşim sabah 5 te eve gelecek yanii. Benim gözümden uyku akıyor. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ben sizce sessiz kalmalı mıydım yoksa sesimi cıkarıp tartısmalı mıydım
Kalırlar diye korktumİlginç geldi konu bana yatın demenizi beklemişler demediniz mi