- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 91.105
- Puanlar
- 598
Bence yatıya kalın demenizi beklemişler. Eğer arabayla bırakacak kişi eşinizse keşke saat 12 gibi ben artık sizi bırakayım mı yarın malum işimiz var’ deyip ayaklansaydı. Böyle durumlarda kendiniz aksiyon almalısınız birazArkadaşlar merhaba ben 8 aylık evliyim. Daha önce eşimin halasında yemege davet edilmiştik bende ilk kez evime onları yemege davet ettim. Onlar gelmek istediler daha doğrusu bende yemege gelmelerini rica ettim. Öncelikle saat akşam 6 konustuk fakat akşam 20:00 de geldiler. Zaten söylenilen saatte gelmemeleri sinirimi bozdu cünkü tüm günümü ve yemeklerimi onlara göre ayarladım. Gelelim konuya akşam yemek yenildi içildi çaylar içildi. Her şey buraya kadar normal gece 23.00 oldu artık saat çay hala içiyorduk çay faslı bitti oturuyoruz derken saat gece 00.00 oldu gitmediler. Yarın uzak bir yola anneme gidecegimi biliyorlardı ve işimin uzun olacağını buna rağmen gece 03:30 oldu eger eşimin halasının kızı kalkalım anne demese daha sabaha kadar otururdum dedi. Üstelik eşi denen adam koltuguma yayılıp gece 1 den beri horul horul uyudu ne kaldıran oldu ne bir şey. Hatta adam tuvalete kalktı geri uyumaya gitti. Eşimle biz birbirimize baktık eşimin bir şey söyleyip göndermesini istedim fakat kovalamak da istemedi bende saygımdan bir şey demedim ama sinirimden lavaboda ağladım. Eşim arabayla onları bırakacağı için bu kadar rahatlardı çünkü evlerimiz yakın değil ve eşimin de onları bırakıp eve geri geleceğini düşünüp anlayıs da göstermediler eşim sabah 5 te eve gelecek yanii. Benim gözümden uyku akıyor. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ben sizce sessiz kalmalı mıydım yoksa sesimi cıkarıp tartısmalı mıydım
Arabayla yarım saatlik bir mesafe aslında öyle 3 5 saatlik yoldan da gelmediler ama görgü meselesiEvleri uzakmış belki kalma niyetiyle gelmişlerdirbende hiç sevmem gece geç saatlere kadar kalan misafiri
Boş boş şeyler kdkdkd inanın anlamsız dedikodu sadece komşu dedikodusu. Onun kızı böyle olmus diye diye geceyi etti kadınGitmeyin, kalın demenizi beklemişler gibi... Benim merak ettiğim kısım ise nasıl bir sohbet vardı ki kalkamadılar? Ya da tv mi izlendi? Hani memleketi kurtardınız tamam, dünyayı da kurtarmışsınızdır kaldıkları sürede... Ee ne konuşuldu başka?
Ben tanımadığım ve ilk kez böyle bir şey yaşadıgım icin kal geldi banaGitmeyin burda kalın demenizi mi beklediler acaba. Sizin ilk davetiniz ve insanları tanımıyorsunuz. Yoksa ben artık gidip yatayım yarın yola çıkacağım, iyi geceler deyip yatmaya gidebilirdiniz. Yani bence bunu yapmayı düşünebilirdiniz ama hem tanımadığınız hem de ilk gelişleri olduğu için ağzınız diliniz tutulmuş.
Eşim cok gelip gitmemiş bekarken ve cok fazla görüşmüyolarmıs bayramdan bayrama o da bilmiyor ki huyunu fazla. Ben normalde susup oturan bir insan değilim işte ama ilk defa evime gelen insana saygısızlık yapmayayım dedim ama sonradan keşke de yapsaydım dedim zaten o yüzden açtım konuyu. Sizce ne demeliydim demem doğru olur muydu diyerekHuyumu bu acaba her gittiği yerde böylemi yapıyormuş. Ayrıca yemeğinizi yediniz çay kahve faslı bitti sonra ne yaptınız o saate kadar. Saygımdan sustum gibi bir bahanede çok saçma. Sabaha kadar sizi esir almışlar resmen herşeyi de saygı olarak görmeyin
Ben bazen kendime bile tahammül edemiyorum.Gece üç buçuğa kadar oturan misafire hiç tahammül edemem.Ama burada beni asıl rahatsız eden şey eşinizin tepkisizliği oldu.Ailesi de olsa susmamalıydı.Bu durum basit gibi görünse de ileride ciddi sorunlar doğurabilir.Arkadaşlar merhaba ben 8 aylık evliyim. Daha önce eşimin halasında yemege davet edilmiştik bende ilk kez evime onları yemege davet ettim. Onlar gelmek istediler daha doğrusu bende yemege gelmelerini rica ettim. Öncelikle saat akşam 6 konustuk fakat akşam 20:00 de geldiler. Zaten söylenilen saatte gelmemeleri sinirimi bozdu cünkü tüm günümü ve yemeklerimi onlara göre ayarladım. Gelelim konuya akşam yemek yenildi içildi çaylar içildi. Her şey buraya kadar normal gece 23.00 oldu artık saat çay hala içiyorduk çay faslı bitti oturuyoruz derken saat gece 00.00 oldu gitmediler. Yarın uzak bir yola anneme gidecegimi biliyorlardı ve işimin uzun olacağını buna rağmen gece 03:30 oldu eger eşimin halasının kızı kalkalım anne demese daha sabaha kadar otururdum dedi. Üstelik eşi denen adam koltuguma yayılıp gece 1 den beri horul horul uyudu ne kaldıran oldu ne bir şey. Hatta adam tuvalete kalktı geri uyumaya gitti. Eşimle biz birbirimize baktık eşimin bir şey söyleyip göndermesini istedim fakat kovalamak da istemedi bende saygımdan bir şey demedim ama sinirimden lavaboda ağladım. Eşim arabayla onları bırakacağı için bu kadar rahatlardı çünkü evlerimiz yakın değil ve eşimin de onları bırakıp eve geri geleceğini düşünüp anlayıs da göstermediler eşim sabah 5 te eve gelecek yanii. Benim gözümden uyku akıyor. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ben sizce sessiz kalmalı mıydım yoksa sesimi cıkarıp tartısmalı mıydım
Birdaha cagirmazsiniz deliler herhaldeArkadaşlar merhaba ben 8 aylık evliyim. Daha önce eşimin halasında yemege davet edilmiştik bende ilk kez evime onları yemege davet ettim. Onlar gelmek istediler daha doğrusu bende yemege gelmelerini rica ettim. Öncelikle saat akşam 6 konustuk fakat akşam 20:00 de geldiler. Zaten söylenilen saatte gelmemeleri sinirimi bozdu cünkü tüm günümü ve yemeklerimi onlara göre ayarladım. Gelelim konuya akşam yemek yenildi içildi çaylar içildi. Her şey buraya kadar normal gece 23.00 oldu artık saat çay hala içiyorduk çay faslı bitti oturuyoruz derken saat gece 00.00 oldu gitmediler. Yarın uzak bir yola anneme gidecegimi biliyorlardı ve işimin uzun olacağını buna rağmen gece 03:30 oldu eger eşimin halasının kızı kalkalım anne demese daha sabaha kadar otururdum dedi. Üstelik eşi denen adam koltuguma yayılıp gece 1 den beri horul horul uyudu ne kaldıran oldu ne bir şey. Hatta adam tuvalete kalktı geri uyumaya gitti. Eşimle biz birbirimize baktık eşimin bir şey söyleyip göndermesini istedim fakat kovalamak da istemedi bende saygımdan bir şey demedim ama sinirimden lavaboda ağladım. Eşim arabayla onları bırakacağı için bu kadar rahatlardı çünkü evlerimiz yakın değil ve eşimin de onları bırakıp eve geri geleceğini düşünüp anlayıs da göstermediler eşim sabah 5 te eve gelecek yanii. Benim gözümden uyku akıyor. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ben sizce sessiz kalmalı mıydım yoksa sesimi cıkarıp tartısmalı mıydım
Yazdım yazdımm sildim..Arkadaşlar merhaba ben 8 aylık evliyim. Daha önce eşimin halasında yemege davet edilmiştik bende ilk kez evime onları yemege davet ettim. Onlar gelmek istediler daha doğrusu bende yemege gelmelerini rica ettim. Öncelikle saat akşam 6 konustuk fakat akşam 20:00 de geldiler. Zaten söylenilen saatte gelmemeleri sinirimi bozdu cünkü tüm günümü ve yemeklerimi onlara göre ayarladım. Gelelim konuya akşam yemek yenildi içildi çaylar içildi. Her şey buraya kadar normal gece 23.00 oldu artık saat çay hala içiyorduk çay faslı bitti oturuyoruz derken saat gece 00.00 oldu gitmediler. Yarın uzak bir yola anneme gidecegimi biliyorlardı ve işimin uzun olacağını buna rağmen gece 03:30 oldu eger eşimin halasının kızı kalkalım anne demese daha sabaha kadar otururdum dedi. Üstelik eşi denen adam koltuguma yayılıp gece 1 den beri horul horul uyudu ne kaldıran oldu ne bir şey. Hatta adam tuvalete kalktı geri uyumaya gitti. Eşimle biz birbirimize baktık eşimin bir şey söyleyip göndermesini istedim fakat kovalamak da istemedi bende saygımdan bir şey demedim ama sinirimden lavaboda ağladım. Eşim arabayla onları bırakacağı için bu kadar rahatlardı çünkü evlerimiz yakın değil ve eşimin de onları bırakıp eve geri geleceğini düşünüp anlayıs da göstermediler eşim sabah 5 te eve gelecek yanii. Benim gözümden uyku akıyor. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ben sizce sessiz kalmalı mıydım yoksa sesimi cıkarıp tartısmalı mıydım
Su yazdigimi beğenmeyen olmus Nesini beğenmediniz acabaDavet ettiklerinde bı kere giderseniz digerlerine gitmeyin . Sizde tektar almazsınız eşiniz de mahcup olmustur zaten iyi ki bişey dememissiniz.