Misafirler ve Mukemmeliyetci Yapim

Sag salim yavrunuza kavuşun inşallah

Bende aynen misafiri ağırlarken mutsuzca yapmıyorum hizmeti ama işte tüm problemim kabul ve hazırlık aşamasında. Sanırım sizin de öyle.

cayı hiç sade ikram edemiyorum

süpürgenin torbasını ortalığa silkeleyip çekip gitseydin o sözden sonra

canım bende öyleyim mesela üç çesit cay yanına yapıyorum esim ne gerek var bir cesit yap der. yada yemekse iki cesit yap der ben olmaz derim. o cok rahat tamm bende syresliyim ama rahatlıgı ve zaman kısıtlıgı batıyor neyapayım

ah ahh o sorun bende de var. onlara gore hava hos. tamam yardim da ediyor istedigimde sagolsun ama...

ay gecen bi misafirlige gittik, adam esine surekli her asamada yardim etti soklara girdim. hatta kadin oturdu adam getirdi goturdu bazi seyleri.

Ay su stresli hallerimin videosunu cekip koysamm koparsiniz kesin.

Anne ben manyak oldum, diye bagirasim var
aynen ben de sizin gbiyim bu braz benm becerkszliğmden kaynaklı bu telaş bi de çalışma yetştireememe.bu öfke nöbetlerinden dolayı terör estrmkten dolayı eşim bi kere annesnn yanında sen zaten misafir pek sevmiosun demişti.aslında öyle deil ben kendme yaşttğım bu terörü sevmyrm.bi de kvdemgil mutlaka hep yatılı gelir.benm annemgil gelse zaten pek stres yapmam. bi de ev tertemiz olacak sil süpür banyo çamaşırlar derken bi şeyler yapmaya takatim kalmıo bi de üstüne beceriksizlik eklennce.
misafir gelnce temzlkle boğulmamak için çok ayrıntı girmemeli heralde.bi de benm evm markete vs yakın değil pasta malzmeleri filan çifter çifter alıorumm

buzluğumda su an iki tepsi sarlmış börek var..sadece şerbetlenip yemeğe hazır tatlı var.. ama bunlar bana teselli vermiyor dediiğiniz gibi sadece çaya gelen yok ki ....yemek var çorba var....elinin boşluğunda sarp sarıp fazla dolma atmalı ama kimle ne zaman..ne doluymuşum beee yazsam destan olur gılgamış misali

Al benden de o kadar.

Ben hala gecemedim su buzluga hazirlayip atma islerine

Sag salim yavrunuza kavuşun inşallah

Bende aynen misafiri ağırlarken mutsuzca yapmıyorum hizmeti ama işte tüm problemim kabul ve hazırlık aşamasında. Sanırım sizin de öyle.
Evet aynen , müşteri geldikten sonra çok mutlu oluyorum ama kapı çalana kadar ben ben değilim ,eşim misafir sevmediğimi sanıyor .

Al benden de o kadar.

Ben hala gecemedim su buzluga hazirlayip atma islerine
ahhh canm bunları ben yapmadım zaten annem yspmış fazlalk saolsun.annen yakınnda mı benm otrdg m şehirde ne eşimin ne benm ailem yok.çalştığım içn pek vaktm de yok.Allahtan oğluma bakan abla var.yine kvdemler gelecek evi yaladım alşverişe gttm kolumu kldramıorum.o ablayı çağrdım bana yardm eder msn diye guya yardm etti kadın kendi yaptı sadece tatlıyı saolsun kendine böyle bi abla edin çekinirm çağrmaya ama çok skışınca sağlsn 3 sende 2 kere çağrmşmdr

ilk başlarda eşim bana sormadan misafir cagirdi bi iki kere adamin öyle bi burnundan getirdim ki şimdi birisi gelmek istese bile ben bi eşime sorayim musait mi diye der telefonu kapatir bana sorar ben musait degilsem erteler :)) bana danışmadan kimseyi çağırmaz. buna alıştı eşim cok şükür bence zaten olmasi gereken de o heleki bayan çalışıyorsa.

Evet aynen , müşteri geldikten sonra çok mutlu oluyorum ama kapı çalana kadar ben ben değilim ,eşim misafir sevmediğimi sanıyor .
al işte aynen...bi yılbaşı sabahıydı geç kalktk ertesi gün tatil diye kvdem aradı 11 gibi bir iki sat snra size gelcez dedi...kapattım Allahım bir stres ev pislk içnde hiç hazrlık yok..tam kahvaltyı oturcam gözmden yaşlar aktı sinir mi artk stres mi ...eşim şoka girdi arayım gelmesnler dedi..ben de hayır dedm en azndan vaktli arasalardı dedim..snra aradı biraz geç gelin ddi...ve o günden sonra adım misafir sevmiyoya çıktı ... işte hikayem..terapi gibi oldu benm için sğol sstsessizol konu için

kolay gelsin canim sana kv agirlamak zor is
yok annemler baska sehirde maalesef. Kvgil ile ayni sehirdeyiz
Ooo sen bir de calisiyorsun.
Ben calismadigim halde bu stresin icindeysem, seni dusunemiyorum bile

cayı hiç sade ikram edemiyorum
yemeğe gelen misafire cayin yaninda da bisey hazirlamak zorunda kesinlikle değilsin. istersen bi kuru pasta al ya da cerez al koy yeter hayatim ya da caydan sonra meyve ikram edersin bunlari bi kac kere yapinca zaten aaa böyle gayet güzel oluyormus diyorsun :)) hem begenmeyen gelmesin, sizi görmeye mi geliyorlar yemeye icmeye mi

ay yok artiiik resmen yasadiklarimi okuyorum yazdiklarinizda. benim de agladigim cok oldu oyle
ay bence biz kafayi yemisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…