- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Ben varım ,elim ayağıma karışır .Hele o gelen yemeğe gelirsene yemeklerim güzel olur nede paniğim biter.Ramazan ayında hamileyim diye seviniyorum valla .Misafir gelsin çok isterim ama olmuyor işte stres yapıyorum .
e iyi işte yemeklik birşey hazırladınız mı çay sade gider zaten
Yanında hiçbirşeyde yapmayın.
Allah aşkına bunu gerçekten söylüyorum kendinizi ve eşinizi bu kadar germeye yıpratmaya değmez
Birde az misafir kabul edin yani ayda 4 se bunu 1 e indirin gibi gibi
cayı hiç sade ikram edemiyorum
Ya et et hiçbirşeycik olmaz,dene sen bir birde madem illa edeceğim dersen de al bir kuru pasta hazırından olsun bitsin
Bu resmen benim ablam.. Yani eve misafir gelecegi zaman degil de kendi arkadaslari gelecegi zaman her sey mukemmel olsun ister. Bir keresinde annem anneannemin yanina gittiginde ablamla ikimiz kalmistik ve onun arkadaslari gelecekti. Bu arada ablamin arkadaslarida benim öğretmenlerim. Sabah evde teror rstirdi manyak gibi temizlik yaptim bana dedi ki kokuyosun git yikan... Sabir ceke çeke gittim dus aldim ki zaten alacaktim.. Sonra misafirler gelmeden dedi ki sen bizle mi oturacaksin git odanda otur.. Ay sinirlendim ahshd
Çocukla beraber bir gevşeme gelir merak etmeyin
canım bende öyleyim mesela üç çesit cay yanına yapıyorum esim ne gerek var bir cesit yap der. yada yemekse iki cesit yap der ben olmaz derim. o cok rahat tamm bende syresliyim ama rahatlıgı ve zaman kısıtlıgı batıyor neyapayımKizlar merhaba.
Benim derdim eve gelen misafir kabul aşamalarındaki streslerim ve benim telasli yapim.
Evlendikten sonra ogrendim ev islerini. Birileri gelcek oldu mu tutusuyorum, bir panik, bir stres. Her seyim misafir gelene kadar hazir olsun istiyorum, olmayinca da misafir gelene kadar evde teror estiriyorum...
Esim bikti benim bu mukemmeliyetci yapimdan. Adam eve misafir cagirmaya korkar oldu. Bu mevzular yuzunden kac kere tartistik sayamadim bile.
Bide bi kaç kez evimize gelen yatılı misafirler bize gün belirtmeden uzun süre kaldılar, mesela birilerinin 1 gunlugune geldiğini düşündük ama 3 gun kaldılar, birileri 2 ay kaldı (2 ay olan saglık sebebiyleydi). Artık yatılı misafir gelecek diye ödüm kopar oldu
Benim gibi misafire hazırlık aşamaları aşırı stresle geçenler var mı?
Ya da bana tavsiyelerde bulunmak isteyenler var mı?
Bekar ve dertsiz oldugum gunleri mi ozledim yoksa?
canım bende öyleyim mesela üç çesit cay yanına yapıyorum esim ne gerek var bir cesit yap der. yada yemekse iki cesit yap der ben olmaz derim. o cok rahat tamm bende syresliyim ama rahatlıgı ve zaman kısıtlıgı batıyor neyapayım
aynen ben de sizin gbiyim bu braz benm becerkszliğmden kaynaklı bu telaş bi de çalışma yetştireememe.bu öfke nöbetlerinden dolayı terör estrmkten dolayı eşim bi kere annesnn yanında sen zaten misafir pek sevmiosun demişti.aslında öyle deil ben kendme yaşttğım bu terörü sevmyrm.bi de kvdemgil mutlaka hep yatılı gelir.benm annemgil gelse zaten pek stres yapmam. bi de ev tertemiz olacak sil süpür banyo çamaşırlar derken bi şeyler yapmaya takatim kalmıo bi de üstüne beceriksizlik eklennce.Ay su stresli hallerimin videosunu cekip koysamm koparsiniz kesin.
Anne ben manyak oldum, diye bagirasim var
aynen ben de sizin gbiyim bu braz benm becerkszliğmden kaynaklı bu telaş bi de çalışma yetştireememe.bu öfke nöbetlerinden dolayı terör estrmkten dolayı eşim bi kere annesnn yanında sen zaten misafir pek sevmiosun demişti.aslında öyle deil ben kendme yaşttğım bu terörü sevmyrm.bi de kvdemgil mutlaka hep yatılı gelir.benm annemgil gelse zaten pek stres yapmam. bi de ev tertemiz olacak sil süpür banyo çamaşırlar derken bi şeyler yapmaya takatim kalmıo bi de üstüne beceriksizlik eklennce.
misafir gelnce temzlkle boğulmamak için çok ayrıntı girmemeli heralde.bi de benm evm markete vs yakın değil pasta malzmeleri filan çifter çifter alıorumm
buzluğumda su an iki tepsi sarlmış börek var..sadece şerbetlenip yemeğe hazır tatlı var.. ama bunlar bana teselli vermiyor dediiğiniz gibi sadece çaya gelen yok ki ....yemek var çorba var....elinin boşluğunda sarp sarıp fazla dolma atmalı ama kimle ne zaman..ne doluymuşum beee yazsam destan olur gılgamış misali
Evet aynen , müşteri geldikten sonra çok mutlu oluyorum ama kapı çalana kadar ben ben değilim ,eşim misafir sevmediğimi sanıyor .Sag salim yavrunuza kavuşun inşallah
Bende aynen misafiri ağırlarken mutsuzca yapmıyorum hizmeti ama işte tüm problemim kabul ve hazırlık aşamasında. Sanırım sizin de öyle.
Evet aynen , müşteri geldikten sonra çok mutlu oluyorum ama kapı çalana kadar ben ben değilim ,eşim misafir sevmediğimi sanıyor .
ahhh canm bunları ben yapmadım zaten annem yspmış fazlalk saolsun.annen yakınnda mı benm otrdg m şehirde ne eşimin ne benm ailem yok.çalştığım içn pek vaktm de yok.Allahtan oğluma bakan abla var.yine kvdemler gelecek evi yaladım
Al benden de o kadar.
Ben hala gecemedim su buzluga hazirlayip atma islerine
ilk başlarda eşim bana sormadan misafir cagirdi bi iki kere adamin öyle bi burnundan getirdim kitavsiyelerinize uycam inşallah
çok çok teşekkür ederim
ııı şey bide mesela eşiniz telefonda konuşuyor diyelim, misafir kabul edecek ya da davet edecek. O andaki sakinliği nasıl sağlıyorsunuz? Yani şimdi ne gerek vardı davet etmeye ya da başka zaman gelsinler muhabbetlerinizi
al işte aynen...bi yılbaşı sabahıydı geç kalktk ertesi gün tatil diye kvdem aradı 11 gibi bir iki sat snra size gelcez dedi...kapattım Allahım bir stres ev pislk içnde hiç hazrlık yok..tam kahvaltyı oturcam gözmden yaşlar aktıEvet aynen , müşteri geldikten sonra çok mutlu oluyorum ama kapı çalana kadar ben ben değilim ,eşim misafir sevmediğimi sanıyor .
ahhh canm bunları ben yapmadım zaten annem yspmış fazlalk saolsun.annen yakınnda mı benm otrdg m şehirde ne eşimin ne benm ailem yok.çalştığım içn pek vaktm de yok.Allahtan oğluma bakan abla var.yine kvdemler gelecek evi yaladımalşverişe gttm kolumu kldramıorum.o ablayı çağrdım bana yardm eder msn diye guya yardm etti kadın kendi yaptı sadece tatlıyı saolsun kendine böyle bi abla edin çekinirm çağrmaya ama çok skışınca sağlsn 3 sende 2 kere çağrmşmdr
yemeğe gelen misafire cayin yaninda da bisey hazirlamak zorunda kesinlikle değilsin. istersen bi kuru pasta al ya da cerez al koy yeter hayatim ya da caydan sonra meyve ikram edersincayı hiç sade ikram edemiyorum
al işte aynen...bi yılbaşı sabahıydı geç kalktk ertesi gün tatil diye kvdem aradı 11 gibi bir iki sat snra size gelcez dedi...kapattım Allahım bir stres ev pislk içnde hiç hazrlık yok..tam kahvaltyı oturcam gözmden yaşlar aktısinir mi artk stres mi ...eşim şoka girdi arayım gelmesnler dedi..ben de hayır dedm en azndan vaktli arasalardı dedim..snra aradı biraz geç gelin ddi...ve o günden sonra adım misafir sevmiyoya çıktı ... işte hikayem..terapi gibi oldu benm için sğol sstsessizol konu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?