Misafirler ve Mukemmeliyetci Yapim

pideye kadarki kismi okurken bile strese girdim dusun halimi

ben de oyleyimm, tarife bakmadan yaptigim cok nadir sey var
ah ahh bizi hep bu egitim hayati mahvetti bence. sen ders calis yeter diyen aileler mahvetti bizi

bende öyleyim kizlar tarifsiz ölçüsüz yapamam. 50 kere yapsam gene de tarife bakma ihtiyaci duyarim unuttugum bisey var mi diye. sevdigim tarifleri mail adresime atıyorum :) tekrar ayni tarifi aramayayim diye

pideye kadarki kismi okurken bile strese girdim dusun halimi
ya aksam yemeği kısmına kadar hazirlikliydim. bi de kahvalti daha kolaym peynir, zeytin, bal, recel vs. yanina bi patates sucuk kizartsan vaktim varsa bi börek yapsan yoksa bi simit poaca alsan tamam. nolur nolmaz diye bi de tatli yapmistim ama aksam yemegi kismina hazirliksiz yakalandim. sınavda calismadigim yerden soru cikmasi gibi Allahtan eşim rahat hemen anladi yüzümden pideyle çözdü olayi

canım ben de ağuststa inşllh 3 yıllık evli olucam.eşin çok iyi yapmış aynı bnmki de böyle bi durumda pide ya da lahmacun söyler.ohh miss bi de misafir de önmli ya gelen benm arkdaşmsa ki bu nadir olur ne koyrsak yeriz Allh ne verdyse ama belli mesafeye olmuyo tabi

bende öyleyim kizlar tarifsiz ölçüsüz yapamam. 50 kere yapsam gene de tarife bakma ihtiyaci duyarim unuttugum bisey var mi diye. sevdigim tarifleri mail adresime atıyorum :) tekrar ayni tarifi aramayayim diye

bende oyleyim yaa.
Ah hele bir de olcu takintim var ki sormayin. İlla olcecem her seyi. Gramlar, litreler...
Birim cevirme konusunda profesorluk kivamina geldim

ben de khvaltı misafirini sevrim

bende 3 yillik evliyim kizlaar

valla aksam yemege kalacagini söylemeyen misafir kim olursa olsun pideye razi gelecek ki o da sonucta para verilen bişey cok ucuz biseu degilki. benim felsefem önceden haber vermeden gelen misafir umdugunu değil buldugunu yer kim olursa olsun.

güzel ikram isteyen gelecegini en az 1-2 gün önceden haber versin

işte o cengaver kadınlar hiç kafadan tarfle yapıyor çoğu.bi de annem sey diyor evde hiçbir seyin sonunu getirmeden çift çift al dursun.garnitür işte damla çikolata al bunları koy kenara diyor.pastaban vs ..evet işe yaramştı bi kere pastaban

pastatabanla cok güzel yalanci tiramisu oluyor hem de cok pratik :))) ben bi de evde labne ve krema da bulundururm genelde. tavuk patates sote yapip az sarimsakla bi kremaya bulasan mis gibi modern yemek oluyor :)))))

benim de bi arkadasim var hic tarif vermez göz kararı yapiyorum der. ne göz var millette arkadas !

napalim biz de boyleyiz durumumuzu kabullenip buna göre sekil almak lazim

olsun olsun biz anladik

bende bazi sitelere, instagram sayfalarina dadandim. Yoksa isim harap
Nefis yemekler tarifi :) indirdim herşeyi oradan yapıyorum .Yaptığım yemeği 1 hafta sonra yine yapsam da tarife bakıyorum ,olmuyor aklımda kalmıyor.Ben her işin herkese göre olmadığını anladım .Benim işim ofiste çalışmak işimi çok iyi yaparım ,yemek benim işim değil

Bi ara kv taktı kafaya bana. Neymiş değişik şeylet yapıyormuşum ama internetten bakıyormuşum, onun zamanında böyle imkanlar yokmuş falan... Ay milletin içinde de diyordu bunu da mı internetten yaptın diye. Beni sinir ediyordu

Şimdi kendi de bakmaya başladı. İnstagram hesabı bile açmış

Kvmin kıskançlıklarıyla ilgili de bir gün başka bir konu açayım en iyisi

aynen yaaa nefisyemektarifleri olmasaymış halimiz harapmış valla. Allah razı olsun yapanlardan

Bende 2,50 yıllık evliyim .Kendimi gördüm bir an .Evde terör estiriyorum resmen .Kamburum çıkıyor ve sonuç 16 çeşit yemek özellikle eşimin tarafına.Günlerce bel ağrısı çekiyorum yatamıyorum ağrıdan.Misafir gelmeden salatama kadar yapıp herşeyi tastamam yapıyorum keşke gittiğim evlerde böyle olsa ama maalesef artık eşimin kararıyla çeşit sayısını azalttım.Bir keresinde hiç unutmuyorum mutfakda yemek yaparken balkonun camında leke var diye eşime camları sildirmiştim ahhh kafam aptal kafam diyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…