- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
canim aynen ben de alistirdim cok sukur esime bunu. ilk baslarda bende kiyameti kopardim bi sorsana diyeilk başlarda eşim bana sormadan misafir cagirdi bi iki kere adamin öyle bi burnundan getirdim kişimdi birisi gelmek istese bile ben bi eşime sorayim musait mi diye der telefonu kapatir bana sorar ben musait degilsem erteler :)) bana danışmadan kimseyi çağırmaz. buna alıştı eşim cok şükür bence zaten olmasi gereken de o heleki bayan çalışıyorsa.
yemeğe gelen misafire cayin yaninda da bisey hazirlamak zorunda kesinlikle değilsin. istersen bi kuru pasta al ya da cerez al koy yeter hayatim ya da caydan sonra meyve ikram edersinbunlari bi kac kere yapinca zaten aaa böyle gayet güzel oluyormus diyorsun :)) hem begenmeyen gelmesin, sizi görmeye mi geliyorlar yemeye icmeye mi
onu yaparsan cok rahatlarsin
Al benden de o kadar.
Ben hala gecemedim su buzluga hazirlayip atma islerine
valla canım görmek ayrı da yemeyee içmeye geliyolaryemeğe gelen misafire cayin yaninda da bisey hazirlamak zorunda kesinlikle değilsin. istersen bi kuru pasta al ya da cerez al koy yeter hayatim ya da caydan sonra meyve ikram edersinbunlari bi kac kere yapinca zaten aaa böyle gayet güzel oluyormus diyorsun :)) hem begenmeyen gelmesin, sizi görmeye mi geliyorlar yemeye icmeye mi
bende severim yapmayi ama zaman önemli zamanin varsa yap yoksa kasma canina yazikbu dediginizi denicem insallah kizlar
Pasta borek yapmayi cok seviyorum, o yuzden dayanamayip yapiyorum.
Sonra da misafir gelince pert olmus sekilde bacak agrilari ve uyku modunda takiliyorum
benim de taze faulsye oluyor.ya da nohut fasulye şişrip atıyorum buzluğa dibine bi parça et kemik.ben de fantastik yemekler yapamıyorum .köfte patates tavul patates fırınonu yaparsan cok rahatlarsinbenim buzlugumda domatesle hafif pisirilmis taze fasulye vardir hep yemeklerde zeytinyagli bi çeşit olarak yaparim hep. boş oldugum zaman patlicanlari kızartıp atarim buzluga sonra cikarir ya musakka ya da karniyarik yaparim. manti alir atarim buzluga o da pratik bi çeşit. börülce haşlar atarim buzluga salatasi güzel oluyor. kendimize köfte yaparken iki kat fazla yaparim sekil verip çiğden buzluga atarim sonra misafir gelecegi zaman cikar firin tepsisine patatesle domatesle biberle soganla diz? ver fırına al sana yemek
gittigimiz bi kac misafirlikte hazir ikramlar koydular eşim hemen dediki bak millete ne rahat sen boşa kasiyorsin dedi. o günden beri bende vaktim varsa yapiyorum börek çörek yoksa hazir biseyler alıyorum. ya da bi iki acil durum tatlim var pratik yapılan onlardan yapiveririmvalla canım görmek ayrı da yemeyee içmeye geliyolarben de yemek yendiyse çayın yanına pasta börek değil ya tatlı ya kuuruyemiş koyuyrm
valla canım görmek ayrı da yemeyee içmeye geliyolarben de yemek yendiyse çayın yanına pasta börek değil ya tatlı ya kuuruyemiş koyuyrm
benim de taze faulsye oluyor.ya da nohut fasulye şişrip atıyorum buzluğa dibine bi parça et kemik.ben de fantastik yemekler yapamıyorum .köfte patates tavul patates fırınya kuru nohut ya tae faulsye aahh ahhh
amaaann bosversene sanki millet manti mi açıyor :) yaşasın köfte, tavuk, fasulye, nahut miiiisss gibi yemekler işte :))) bi de sunum önemli köfte yapiyorlar üstüne patates püresi koyup firinliyorlar sonra o müthiş yemek oluyorbenim de taze faulsye oluyor.ya da nohut fasulye şişrip atıyorum buzluğa dibine bi parça et kemik.ben de fantastik yemekler yapamıyorum .köfte patates tavul patates fırınya kuru nohut ya tae faulsye aahh ahhh
her misafir agirladigimda muhakka ya belim tutulur ya boynumbu dediginizi denicem insallah kizlar
Pasta borek yapmayi cok seviyorum, o yuzden dayanamayip yapiyorum.
Sonra da misafir gelince pert olmus sekilde bacak agrilari ve uyku modunda takiliyorum
aaa kesnlikle haklısın canım.sunum önemli.amaaann bosversene sanki millet manti mi açıyor :) yaşasın köfte, tavuk, fasulye, nahut miiiisss gibi yemekler işte :))) bi de sunum önemli köfte yapiyorlar üstüne patates püresi koyup firinliyorlar sonra o müthiş yemek oluyor
aaa aynen benm ev işi yaptığı da belim tutuluyor oturdğum yerden kalkamyrm.daha yaşm ne ki 30olmadm.benm de level atladığım yok çpımda takılyrmher misafir agirladigimda muhakka ya belim tutulur ya boynumbakma ahkam kesitigime ben size göre sadece 1 level atladim daha benim de biraz daha rahatlamam lazim.
ayni ben :))) kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama ben 4 yillik evliyim ilk iki yıla göre daha iyiyim.aaa aynen benm ev işi yaptığı da belim tutuluyor oturdğum yerden kalkamyrm.daha yaşm ne ki 30olmadm.benm de level atladığım yok çpımda takılyrm
sstsessizol canım el sürmemek mi denr blmyrm 18inde çktk okumaya.mezun olduk 1,5 sene tek yaşadım ee snra evlilik.benım kuzenm var o da aynı ama o taş çıkarır biraz işte yapı maalesef ben becerkli değilim.daha dğrusu istedm mi herşeyi yaparm ama güvenm yok gliba stres önüne geçiyo başarımın kaydırma yapıyorum mesela kısırın tarifine bakarım eli alışan kadın öyle mi ? bi de raht rahat ya içine bu sefer şunu attım değişklk olsun yok bu tarifi kafamdan attım :
aynen cnm aynen işte söylemeye calistigim bu sende bunlara bakarak kendini aşırı kasmadan hazırlaAy kizlaaaar gecenlerde birilerini davet ettik. Ben tabi her zamanki gibi pertul part sekilde, yemekler tatlilar...
Aradan biraz zaman gecti bunlar bizi caya cagirdi sadece. kuruyemisler ve cipslerle donatilmis bir ikram soleni vardi.
Esimde bana kiziyor. Bak sen ne kadar harap ediyorsun kendini, millet ne kadar rahat diye
ya şu eşlerin rahat ol demeleri beni öldryor yahu zaten 1 sa snra gelecek misafre ben de kutuyemiş abur cubur verrm ama haber verlmiş sabahtan akşamdan ona bi kek ya bi börek yapmadan nasl durayım.rahat ol rahat ol ev temiz evde ne varAy kizlaaaar gecenlerde birilerini davet ettik. Ben tabi her zamanki gibi pertul part sekilde, yemekler tatlilar...
Aradan biraz zaman gecti bunlar bizi caya cagirdi sadece. kuruyemisler ve cipslerle donatilmis bir ikram soleni vardi.
Esim de bana kiziyor. Bak sen ne kadar harap ediyorsun kendini, millet ne kadar rahat diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?