misafirler

baska odada mı oturuyorsun.. eee yine yalnız kalmış işte, ne diye kendi evine gitmiyor... ayyyy aklımı kaçırırdımm valla... çağırmaaa kimseyi boşveeeerrr

mesela şu anda yüzüm düşük.
yığdım büyün kitapları ders notlarını
bazılarını dağıttım yerlere falan
yüzümdede kalem izi var zaten
çok işim var çok dedim

Bir olay anlatıcam inanmayacaksınız ..Benim bir arkadaşım vardı böyle aynı apartmanda oturuyoruz kadın bir geliyor saat 9 ki ben geç kalkarım en az 30000 kez söylemişimdir.Kahvaltı ediyoz önüne bir sürü şey çıkartıyorum bu arada ben sabahları kahvaltı etmem ,duruyo sofranın başında ayyyyy ne yesem bilemedim canım değişik şeyler istiyor yaaa derdi ...Neyse hanfendinin gönlü olur yerdi 30 bardak çay içer sağolsun ,ki benim evde o olmadan çay pişmaz sevmem çünkü ...Öğlen olur ne var dolapta bi şeyler yapalım karnım acıktı der pişirir yediririm ,akşam olur gene aynı eşim gelir bu hala oturur öyle .. Adam bütün gün yorulmuş zaten bi de eşini çağırır başımıza hadi bakalım bi 30 bardak çay daha .Bi ara benim evin kilidi bozuldu kilitlenmiyor bi gün eşim işe gitti don ,atlet yatıyorum yatak odamın kapısı açıldı böyle bakıyorum ama ödüm koptu ...saat 8:45 bu arada ...Noluyo diye bir dk falan anlamadım bu salak gelmiş hadi gökçe yaaaa bu saate kadar yatılır mı diyo bana sonra kendime geldim ,dedim sen manyak mısın ,ruh hastası mısın ne işin var benim yatak odamda ..Bu ne saygısızlık evimden çık git dedim ama sinirlerim tavan yaptı ,anam bu bi başlasın zaten bende kabahat seni uyandırayım dedim ,bu saatte kalkan karıdan hayır mı gelir ,yazıklar olsun dedi gitti ... o günden sonra bir ay kadar geçti taşındılar ,şimdi yolda görüyor hasta selam bile vermiyor ..ne değişik insanlar var yaaaaa...

Alışmış artık, günlük düzeni oturmuş, hayatta gitmez.
Şimdi sen desen ki ders çalışıcam anne, benim sana ne zararım var çalış işte der. Kayınvalideden kurtuşun yok gibi of off

hiç hoşlanmıyorum bu evcilik oyunlarından,
hadi eskiden alternatifler sınırlıymış, bundan ibaretmiş sosyal hayat da...
kadının da erkeğin de fazlaca sorumluluğu varken, kendisine zaman ayıramazken....şu zamanda...ooof!
bahaneler üretiyorum, bir şekilde reddediyorum,
anlamaz da ısrarcı davranırlarsa da
yabaniyim ben diye konuyu dağıtıyorum

baska odada mı oturuyorsun.. eee yine yalnız kalmış işte, ne diye kendi evine gitmiyor... ayyyy aklımı kaçırırdımm valla... çağırmaaa kimseyi boşveeeerrr

başka odadayım şu anda ben yatak odasındayım. normalde oturma odasında ders çalışıyorum ama o orda tv izliyor diye buraya geçtim kitaplarımı alıp

anaaaa bu neeeeeeeeeeeeeee

bazen banada şey diyolar
ous geliyo işten girip yatıyor ya, bazen çok erken kalkıyor çünkü, diyolarki istersen sen geç içeri gir kocanın koynunaaa biz burda tz izleriz bide kıkır kıkır gülüşmeye başlıoyolar

konu komşu, akrabalar böyle oluyor ..çağırmayacaksın!!..arkadaşların senin halinden anlar ama konu komşu anlamaz yada anlamak işlerine gelmez.bu komşuların misafir olmaktan çıkmış evinin bir ferdi haline gelmiş yada sen getirtmişsin..semirecek yer ararlar..çol çucuk dökülürler evine..biraz yüz verdinmi işin bitti demektir..biraz daha yüz üstüne yüz ver gece 11 den sonra sonra yatak odana kadar girer yatarlar..anla yaniiii.
akraba zaten ayrı bir vaka..akraba yaaa herşeyinde hakkı vardır..çağırma sende ne kadar meraklıymışsın millete yedirip içirmeye bacım..sen aranmışsın..paran çok galiba..benide çağırsana gııııı..bende gelem..

başka odadayım şu anda ben yatak odasındayım. normalde oturma odasında ders çalışıyorum ama o orda tv izliyor diye buraya geçtim kitaplarımı alıp
Ay güleyim mi ağlayayım mı bilemedim şimdi Bu nasıl rahatlık, yani anlamadım ha

Alışmış artık, günlük düzeni oturmuş, hayatta gitmez.
Şimdi sen desen ki ders çalışıcam anne, benim sana ne zararım var çalış işte der. Kayınvalideden kurtuşun yok gibi of off

öyle diyor zaten

Sen çok yaşa e miiiGerçek olamayacak kadar komik deli bu kadınlar yaaa

hiç farketmiyor mu, kızım ders çalışmanı bölüyorum ben de ay gideyim falan

bende yabanileşiyorum soğudum artık kimseyede gitmek istemiyorum aklıma geliyor acaba sıkıldımı, acaba çokmu durdum, acaba oda gelmek isticekmi bana, acaba çok dururmu falan
değiştim bende yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…