Bir olay anlatıcam inanmayacaksınız ..Benim bir arkadaşım vardı böyle aynı apartmanda oturuyoruz kadın bir geliyor saat 9 ki ben geç kalkarım en az 30000 kez söylemişimdir.Kahvaltı ediyoz önüne bir sürü şey çıkartıyorum bu arada ben sabahları kahvaltı etmem ,duruyo sofranın başında ayyyyy ne yesem bilemedim canım değişik şeyler istiyor yaaa derdi ...Neyse hanfendinin gönlü olur yerdi 30 bardak çay içer sağolsun ,ki benim evde o olmadan çay pişmaz sevmem çünkü ...Öğlen olur ne var dolapta bi şeyler yapalım karnım acıktı der pişirir yediririm ,akşam olur gene aynı eşim gelir bu hala oturur öyle ..Adam bütün gün yorulmuş zaten bi de eşini çağırır başımıza hadi bakalım bi 30 bardak çay daha .Bi ara benim evin kilidi bozuldu kilitlenmiyor bi gün eşim işe gitti don ,atlet yatıyorum yatak odamın kapısı açıldı böyle bakıyorum ama ödüm koptu ...saat 8:45 bu arada ...Noluyo diye bir dk falan anlamadım bu salak gelmiş hadi gökçe yaaaa bu saate kadar yatılır mı diyo bana sonra kendime geldim ,dedim sen manyak mısın ,ruh hastası mısın ne işin var benim yatak odamda ..Bu ne saygısızlık evimden çık git dedim ama sinirlerim tavan yaptı ,anam bu bi başlasın zaten bende kabahat seni uyandırayım dedim ,bu saatte kalkan karıdan hayır mı gelir ,yazıklar olsun dedi gitti ... o günden sonra bir ay kadar geçti taşındılar ,şimdi yolda görüyor hasta selam bile vermiyor ..ne değişik insanlar var yaaaaa...
Bnm de simdi aklimdan gecti bu9dan sonra ne ikram ettin, bu saate kadar aç durulmaz
konu komşu, akrabalar böyle oluyor ..çağırmayacaksın!!..arkadaşların senin halinden anlar ama konu komşu anlamaz yada anlamak işlerine gelmez.bu komşuların misafir olmaktan çıkmış evinin bir ferdi haline gelmiş yada sen getirtmişsin..semirecek yer ararlar..çol çucuk dökülürler evine..biraz yüz verdinmi işin bitti demektir..biraz daha yüz üstüne yüz ver gece 11 den sonra sonra yatak odana kadar girer yatarlar..anla yaniiii.
akraba zaten ayrı bir vaka..akraba yaaa herşeyinde hakkı vardır..çağırma sende ne kadar meraklıymışsın millete yedirip içirmeye bacım..sen aranmışsın..paran çok galiba..benide çağırsana gııııı..bende gelem..
anaaaa bu neeeeeeeeeeeeeee
bazen banada şey diyolar
ous geliyo işten girip yatıyor ya, bazen çok erken kalkıyor çünkü, diyolarki istersen sen geç içeri gir kocanın koynunaaa biz burda tz izleriz bide kıkır kıkır gülüşmeye başlıoyolar
bende bilmiyorumAy güleyim miağlayayım mı bilemedim şimdi Bu nasıl rahatlık, yani anlamadım ha
Sen çok yaşa e miiiGerçek olamayacak kadar komik deli bu kadınlar yaaa
hiç farketmiyor mu, kızım ders çalışmanı bölüyorum ben de ay gideyim falan
Düşünceli kadınmışyooo sen geç içerde çalış daha rahat çalışırsın burda tv sesi rahatsız eder seni diyor
ohaa sen ne dedin boyle deyinceyada onlar çağırdığında ben hemen gitmek istiyorum ya diyolarki hayırdır kocanmı gelecen onun koynuna girmeyemi sabırsızlanıyorsun
töbe estağ.. böle konularda açmam genelde. cevapta vermiyorum
Gelmisken temizlik filan yapsalar bari ise yarasinlar
Yani yuh diyecem ayıp olacak. Hem suçlu hem güçlü. Bu nasıl insanlara denk gelmişsiniz, inanamadım. İyi ki bana denk gelmedi böyle tipler, valla iyi dayanmışsın yine
Ben yemek yapmaya gidiyom Carrie, Allah sabır versin sana ne diyem
Piskinlikte sinir tanimiyorlar desene esin bu konuda ne diyor pekigeçen geyik sayfasındada yazmıştım. geldiler çat kapı hazırda az yemek vardı az ekmek vardı. neyse yediler içtiler, evde 1 dilim ekmek kalmamıştı. çocukla gelmişlerdi dedimki çocuğa para vereyimde aşaüıdan ekmek alsın ous işten gelecek hiç ekmek yok, ben bu sürede çabucak ona bi yemek pişireyim
yok anam göndermedi çocuğunu. ben bi yandan başka yemek yapayım bi yandan onlara çay, sonra onları evde bırakıp gittim ekmek aldım
Yaşlı teyzeler bayılır bu muhabbetlereyada onlar çağırdığında ben hemen gitmek istiyorum ya diyolarki hayırdır kocanmı gelecen onun koynuna girmeyemi sabırsızlanıyorsun
töbe estağ.. böle konularda açmam genelde. cevapta vermiyorum
Pes vallahi pes! Allah kurtarmış yemin ederim, geçmiş gitmiş olsun. Bu ne? Yatak odasına girmek...Aman Yarabbim, tövbeler olsunNe yapayım elimde telefon uğraşıyorum ,konuşmuyorum anlamıyor ..Yüzüm asık ki gerçekten çok soğuğumdur ama kaba değilim yani nasıl diyim böyle hayır diyemem ,nazik davranırım bu na öylede davranmadım..Kalktı çayını kendi demledi,kocaaaaaa gün bende devrildi yattı ,yaptıklarımdan kocasına da götürdü ,,İçim içimi yedi sinirden ama dişimi sıktım ..Yalnız yatak odama girdi ya o gün tansiyonum fırladı herhalde valla gözüm dönmüş ,kovdum rahatladım ...
Amaaan aklıma gelmeyen bir sürü abuk olaylar daha vardır.Bir insanın evinde nasıl saatlerce ,fütursuzca oturuluyor anlamıyorum ben ..Ben hiç kimsenin tuvaletini kullanamam mesela,kimsenin tuvalet terliğine basamam ..Pis diye değil yapım böyle ,ama nedir yani sen kocanın koynuna gir bu ne münasebetsizliktir yaaa,vıcık vıcık ..En bastan belirtin yoksa tepenize çıkarlar benden söylemesi .Küserlerse de küssünler ,ya da bir gün siz aynı taktiği yapın gidin saat 8 gibi .Akşama kadar o koltuktan o koltuğa devrilin ,yiyin ,için saat 12 olsun kalkmayın eşşek değillerdir ya anlarlar .Anlayana kadar yapın bunu ciddiyim ,dinsizin hakkından imansız gelir onların size gelmesine fırsat bırakmayın ..
Ne bakıyon teyze deseydinYaşlı teyzeler bayılır bu muhabbetlere
Eşimin babannesi her geldiğinde yatak odama dalmazsa içi içini yer
Ellerimi yıkamaya diye kalkar bi bakarım yatak odamda tüycüklü terliklerimin başında durmuş bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?