misafirler

Yani yuh diyecem ayıp olacak. Hem suçlu hem güçlü. Bu nasıl insanlara denk gelmişsiniz, inanamadım. İyi ki bana denk gelmedi böyle tipler, valla iyi dayanmışsın yine

yok be ben çağırmıyorum. ben yalnızlığı seven biriyim. sosyal biride değilim pek, sevilmem zaten normalde çünkü soğuk bir tipim, ama dediğim gibi soğuk olsamda nazik davranırım insanlara, mesafemi korurum.

Amaaan aklıma gelmeyen bir sürü abuk olaylar daha vardır.Bir insanın evinde nasıl saatlerce ,fütursuzca oturuluyor anlamıyorum ben ..Ben hiç kimsenin tuvaletini kullanamam mesela,kimsenin tuvalet terliğine basamam ..Pis diye değil yapım böyle ,ama nedir yani sen kocanın koynuna gir bu ne münasebetsizliktir yaaa,vıcık vıcık ..En bastan belirtin yoksa tepenize çıkarlar benden söylemesi .Küserlerse de küssünler ,ya da bir gün siz aynı taktiği yapın gidin saat 8 gibi .Akşama kadar o koltuktan o koltuğa devrilin ,yiyin ,için saat 12 olsun kalkmayın eşşek değillerdir ya anlarlar .Anlayana kadar yapın bunu ciddiyim ,dinsizin hakkından imansız gelir onların size gelmesine fırsat bırakmayın ..

Sen çok yaşa e miiiGerçek olamayacak kadar komik deli bu kadınlar yaaa

yada onlar çağırdığında ben hemen gitmek istiyorum ya diyolarki hayırdır kocanmı gelecen onun koynuna girmeyemi sabırsızlanıyorsun
töbe estağ.. böle konularda açmam genelde. cevapta vermiyorum

Ege tarafinda bir ilcede gorev yaptim. Dış kapim evin icindeki kapilar gibi. Kilitlemeyince koluyla aciliyor. Komsular kolu acar girerdi. Ben boyle calisan bir insandim. Dustan ciktigim , kestirdigim , evrak yetistirmeye calistigim zamanlar oluyodu. Dusunun artik

Edit: kilitlemeyi unuttugum zaman

yada onlar çağırdığında ben hemen gitmek istiyorum ya diyolarki hayırdır kocanmı gelecen onun koynuna girmeyemi sabırsızlanıyorsun
ohaa sen ne dedin boyle deyince

Gelmisken temizlik filan yapsalar bari ise yarasinlar

geçen geyik sayfasındada yazmıştım. geldiler çat kapı hazırda az yemek vardı az ekmek vardı. neyse yediler içtiler, evde 1 dilim ekmek kalmamıştı. çocukla gelmişlerdi dedimki çocuğa para vereyimde aşaüıdan ekmek alsın ous işten gelecek hiç ekmek yok, ben bu sürede çabucak ona bi yemek pişireyim
yok anam göndermedi çocuğunu. ben bi yandan başka yemek yapayım bi yandan onlara çay, sonra onları evde bırakıp gittim ekmek aldım

Yani yuh diyecem ayıp olacak. Hem suçlu hem güçlü. Bu nasıl insanlara denk gelmişsiniz, inanamadım. İyi ki bana denk gelmedi böyle tipler, valla iyi dayanmışsın yine

Ne yapayım elimde telefon uğraşıyorum ,konuşmuyorum anlamıyor ..Yüzüm asık ki gerçekten çok soğuğumdur ama kaba değilim yani nasıl diyim böyle hayır diyemem ,nazik davranırım bu na öylede davranmadım..Kalktı çayını kendi demledi,kocaaaaaa gün bende devrildi yattı ,yaptıklarımdan kocasına da götürdü ,,İçim içimi yedi sinirden ama dişimi sıktım ..Yalnız yatak odama girdi ya o gün tansiyonum fırladı herhalde valla gözüm dönmüş ,kovdum rahatladım ...

Piskinlikte sinir tanimiyorlar desene esin bu konuda ne diyor peki

Yaşlı teyzeler bayılır bu muhabbetlere
Eşimin babannesi her geldiğinde yatak odama dalmazsa içi içini yer
Ellerimi yıkamaya diye kalkar bi bakarım yatak odamda tüycüklü terliklerimin başında durmuş bakıyor

Pes vallahi pes! Allah kurtarmış yemin ederim, geçmiş gitmiş olsun. Bu ne? Yatak odasına girmek...Aman Yarabbim, tövbeler olsun

anaaa ufff yaa
kaynanam geldi kapıya şimdi diyorki sen ders çalışmıyomusun oyunmu oynuyosun bilgsayarda offf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

neyse aklıma bi olay geldi.
bu grup yine onlardan birinde toplanmışlar. standart sabah 11 gibi. ev sahibinin kocasıda emekli. adam 11 gibi kahveye gitti. akşama doğru bende gittim çok ısrar ettiler. saat 8 gibi gittim. kadının kocası aşağıda evin önünde bekliyor. durmadan balkonu kolluyor acaba kadınlar gittilerm gitmedilermi diye. dolanıyor dolanıyor ev kadın doluyken gitmek istemiyor eve bu amca. yukardanda misafirler bakıyo gülüyo X amca dolanıyor eve gelmek istiyor galiba. amaaannnn gezsin biraz daha ne işi var bu saatte evde diye kıkırdaşıyolardı.

Ne bakıyon teyze deseydin ay siz anlattıkca ben sinir küpü odum burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…