• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafirler

Yaşlı teyzeler bayılır bu muhabbetlere:KK53:
Eşimin babannesi her geldiğinde yatak odama dalmazsa içi içini yer :KK53:
Ellerimi yıkamaya diye kalkar bi bakarım yatak odamda tüycüklü terliklerimin başında durmuş bakıyor :KK70:

sen yemek yapmaya gitmicekmiydin :KK70:

anaaa ufff yaa
kaynanam geldi kapıya şimdi diyorki sen ders çalışmıyomusun oyunmu oynuyosun bilgsayarda offf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

neyse aklıma bi olay geldi.
bu grup yine onlardan birinde toplanmışlar. standart sabah 11 gibi. ev sahibinin kocasıda emekli. adam 11 gibi kahveye gitti. akşama doğru bende gittim çok ısrar ettiler. saat 8 gibi gittim. kadının kocası aşağıda evin önünde bekliyor. durmadan balkonu kolluyor acaba kadınlar gittilerm gitmedilermi diye. dolanıyor dolanıyor ev kadın doluyken gitmek istemiyor eve bu amca. yukardanda misafirler bakıyo gülüyo X amca dolanıyor eve gelmek istiyor galiba. amaaannnn gezsin biraz daha ne işi var bu saatte evde diye kıkırdaşıyolardı.

Ayyy tiksindim ,yaşlı başlı insanı böyle dolandırdılar mı ?? Carrie ne işin var senin bu tiplerle :KK57: Valla ben dayanamazdım utanmıyor musunuz falan diye girerdim işin içine :63:terbiyesizler ne anlıyolar o koca kıçlarını elalemın evine yaymaktan bi şi anlamıyorum ben.Yapçak iş yok ki tabii ...

Ayyy tiksindim ,yaşlı başlı insanı böyle dolandırdılar mı ?? Carrie ne işin var senin bu tiplerle :KK57: Valla ben dayanamazdım utanmıyor musunuz falan diye girerdim işin içine :63:terbiyesizler ne anlıyolar o koca kıçlarını elalemın evine yaymaktan bi şi anlamıyorum ben.Yapçak iş yok ki tabii ...

ben hiç öle biri değilim ben kendimi geri çektikçe sanki mıknatısım yaa daha çok geliyorlar anlamadımki bende
benim hayat tarzımda yoktur ev oturması, en güzeli istediğin kişiyle dışarda bi terasta bi pastanede bir pizzacıda oturup bişeyler atırştırıp sohbet etmek
herşey tadında
kimse kimsenin evini bilmiyor, kimse kimseden hizmet beklemiyor kimse kimseden sıkılmıyor, herşey tadında bırakılıyor.

Anlamını sorsam, gelip de bir türlü kalkmayan misafirlerin kadar ayıp etmiş olur muyum :KK53: Çünkü ous deyince oda parfümü geliyor aklıma :KK70:

anlamı buu

V2bGaq.png

aynen ağızları da durmaz bunların ..Kek yapsan kabarmadı derler,börek pişirsen pişmemiş ıyyyyyy derler arkandan ..Evin dağınık olsa bu koca bunu bırakır derler,azcık yüzün düşse suratsız olursun en iyisi bıçak gibi kesmek ..Bu tiplerin eksikliklerini duyacağını zannetmiyorum .İşim var çok üzgünüm gelemeyeceğim,size gelmek isterlerse hanımlar sizinle muhabbet etmek çok güzel ama benim ders çalışmam lazım müsadenizle diyip gitmelerini sağlamak ..

Seninkiler de pek pişkinmiş Carrie :KK53:

Bende sevmiyorum uzun misafirliği hele yatılı misafirliği...

Sıkılıyorum, gitseler de şu koltuğa bir uzansam diye içimden geçirdiğim anlar oluyor...

Sen onlara iş ver sofra kurarken bulaşık yıkarken nezaketen teklif edilen yardımları hiç geri çevirme :27:

aynen ağızları da durmaz bunların ..Kek yapsan kabarmadı derler,börek pişirsen pişmemiş ıyyyyyy derler arkandan ..Evin dağınık olsa bu koca bunu bırakır derler,azcık yüzün düşse suratsız olursun en iyisi bıçak gibi kesmek ..Bu tiplerin eksikliklerini duyacağını zannetmiyorum .İşim var çok üzgünüm gelemeyeceğim,size gelmek isterlerse hanımlar sizinle muhabbet etmek çok güzel ama benim ders çalışmam lazım müsadenizle diyip gitmelerini sağlamak ..

bi süreliğine dersleri bahane edicem zaten. ayakları kesilir böylece bence

Seninkiler de pek pişkinmiş Carrie :KK53:

Bende sevmiyorum uzun misafirliği hele yatılı misafirliği...

Sıkılıyorum, gitseler de şu koltuğa bir uzansam diye içimden geçirdiğim anlar oluyor...

Sen onlara iş ver sofra kurarken bulaşık yıkarken nezaketen teklif edilen yardımları hiç geri çevirme :KK53:

yapmazlarki :KK70: biri tansyonum var diyo
biri şekerim

Canımcım vallahi bu millet böyle yapacak bişey yok akşam çağır hatta yemekten sonra çaya davet et :KK70::KK70:çok mu acımasız oldu ne ?
ben kayınvalideme gittim mi çıkamam o da salmıyor gidince tutanlar da var yani

Hos geldin. Misafir cagirarken laf arasinda bir kac saat sonra bir isin oldugunu, disari cikman gerektigini soylemegi denesen cok kalmazlar her halde

Back
X