- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
benim ona taktığım isimBu arada ous eşinin adı mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ona taktığım isimBu arada ous eşinin adı mı?
ohaa sen ne dedin boyle deyince
o muhattap olmuyor. hoşgeldiniz bile demiyor artık. geldiğinde direkt yatakodasına geçiyorPiskinlikte sinir tanimiyorlar desene esin bu konuda ne diyor peki
Yaşlı teyzeler bayılır bu muhabbetlere
Eşimin babannesi her geldiğinde yatak odama dalmazsa içi içini yer
Ellerimi yıkamaya diye kalkar bi bakarım yatak odamda tüycüklü terliklerimin başında durmuş bakıyor![]()
Gidemedim, gelcek adam şimdi yemek sorcak offf kalkayım barisen yemek yapmaya gitmicekmiydin![]()
Gidemedim, gelcek adam şimdi yemek sorcak offf kalkayım bari![]()
anaaa ufff yaa
kaynanam geldi kapıya şimdi diyorki sen ders çalışmıyomusun oyunmu oynuyosun bilgsayarda offf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse aklıma bi olay geldi.
bu grup yine onlardan birinde toplanmışlar. standart sabah 11 gibi. ev sahibinin kocasıda emekli. adam 11 gibi kahveye gitti. akşama doğru bende gittim çok ısrar ettiler. saat 8 gibi gittim. kadının kocası aşağıda evin önünde bekliyor. durmadan balkonu kolluyor acaba kadınlar gittilerm gitmedilermi diye. dolanıyor dolanıyor ev kadın doluyken gitmek istemiyor eve bu amca. yukardanda misafirler bakıyo gülüyo X amca dolanıyor eve gelmek istiyor galiba. amaaannnn gezsin biraz daha ne işi var bu saatte evde diye kıkırdaşıyolardı.
Ayyy tiksindim ,yaşlı başlı insanı böyle dolandırdılar mı ?? Carrie ne işin var senin bu tiplerleValla ben dayanamazdım utanmıyor musunuz falan diye girerdim işin içine
terbiyesizler ne anlıyolar o koca kıçlarını elalemın evine yaymaktan bi şi anlamıyorum ben.Yapçak iş yok ki tabii ...
Anlamını sorsam, gelip de bir türlü kalkmayan misafirlerin kadar ayıp etmiş olur muyumbenim ona taktığım isim![]()
Anlamını sorsam, gelip de bir türlü kalkmayan misafirlerin kadar ayıp etmiş olur muyumÇünkü ous deyince oda parfümü geliyor aklıma
![]()
Ayyy tiksindim ,yaşlı başlı insanı böyle dolandırdılar mı ?? Carrie ne işin var senin bu tiplerleValla ben dayanamazdım utanmıyor musunuz falan diye girerdim işin içine
terbiyesizler ne anlıyolar o koca kıçlarını elalemın evine yaymaktan bi şi anlamıyorum ben.Yapçak iş yok ki tabii ...
Tasinma imkaniniz yokmuo muhattap olmuyor. hoşgeldiniz bile demiyor artık. geldiğinde direkt yatakodasına geçiyor
aynen ağızları da durmaz bunların ..Kek yapsan kabarmadı derler,börek pişirsen pişmemiş ıyyyyyy derler arkandan ..Evin dağınık olsa bu koca bunu bırakır derler,azcık yüzün düşse suratsız olursun en iyisi bıçak gibi kesmek ..Bu tiplerin eksikliklerini duyacağını zannetmiyorum .İşim var çok üzgünüm gelemeyeceğim,size gelmek isterlerse hanımlar sizinle muhabbet etmek çok güzel ama benim ders çalışmam lazım müsadenizle diyip gitmelerini sağlamak ..
Seninkiler de pek pişkinmiş Carrie
Bende sevmiyorum uzun misafirliği hele yatılı misafirliği...
Sıkılıyorum, gitseler de şu koltuğa bir uzansam diye içimden geçirdiğim anlar oluyor...
Sen onlara iş ver sofra kurarken bulaşık yıkarken nezaketen teklif edilen yardımları hiç geri çevirme![]()
Tasinma imkaniniz yokmu
Orda kalmak zorundamisiniz yani memurluk durumu filanmi vardaha yeni taşındık buraya 1 sene olmadı