• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafirler

Orda kalmak zorundamisiniz yani memurluk durumu filanmi var

şimdi ben çalışmıyorum ya sınavlardan dolayı ekstra masraf çıkarmayalım diyorum zaten önümüz kış ama okulum biter bitmez taşınacaz bu evden

Canımcım vallahi bu millet böyle yapacak bişey yok akşam çağır hatta yemekten sonra çaya davet et :KK70::KK70:çok mu acımasız oldu ne ?
ben kayınvalideme gittim mi çıkamam o da salmıyor gidince tutanlar da var yani

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bence hiçte acımasız olmadı yaaa
anlamıyolarmı insan yoruluyorr

yok be ben çağırmıyorum. ben yalnızlığı seven biriyim. sosyal biride değilim pek, sevilmem zaten normalde çünkü soğuk bir tipim, ama dediğim gibi soğuk olsamda nazik davranırım insanlara, mesafemi korurum.
istemediğin kişilere karşı soğukluğunu hissettir..mecbur değilsin herkese nazik davranmaya..birazda nezaketi görgüyü o kişiler göstersin..gerçi bildiklerinide sanmıyorum..

istemediğin kişilere karşı soğukluğunu hissettir..mecbur değilsin herkese nazik davranmaya..birazda nezaketi görgüyü o kişiler göstersin..gerçi bildiklerinide sanmıyorum..

ya saflar anlamıyolar yada işlerine gelmiyor...

Iste bu yuzden hic evlenmek istemiyorum ya insani bezdiriyolar

aslında ben herzaman genel olarak forumdada olsun erkek annelerini, akrabalarını savunurum gelinlere karşı ama bazen böyle durumlarda gerçekten tek çare biraz uzak durmak çünkü çizgi aşılıyor

ya saflar anlamıyolar yada işlerine gelmiyor...
saf mı dedin?...güldüm şimdi..işlerine gelmiyor ..bu tür kişiler evlerinden uzaklaşıp kendilerini avutacak yer ararlar buldularmıydı çöreklenirler..neden evinde kalsınki..evinde oturursa iş çıkar yemek masrafı olur misafiri gelir masraf yapar..ayyyy hiç bana göre değildir böyleleri..

Back
X