saf mı dedin?...güldüm şimdi..işlerine gelmiyor ..bu tür kişiler evlerinden uzaklaşıp kendilerini avutacak yer ararlar buldularmıydı çöreklenirler..neden evinde kalsınki..evinde oturursa iş çıkar yemek masrafı olur misafiri gelir masraf yapar..ayyyy hiç bana göre değildir böyleleri..
Kapiyi acma dustaydim agda yapiyodum filan de
Yaptım, fırında pattesli tavuk koydum, pilav da piştigüzel yemeğin varsa göndereyim bizimkileri
desene kendi evimde kaçak gibi yaşıycam
Yaptım, fırında pattesli tavuk koydum, pilav da pişti
Kimse gelmesin kocamla başbaşa yicizzz
Tabi işleri güçleri yok, anca takılmışlar demekki evden eve gezmeyekaynanam diyor bazen neredeyse hergün bitanesi onu arıyormuş bugün kime oturmaya gidelim diye
yaa başka işleri güçleri yokmu evin suyumu çıktı
ben evimi o kadar çok seviyorumki özelliklede kimse yokken bazen ousun varlığı bile batıyor bana
Hic oyle dusunmemistim.Ben bazen yapiyom ama
Yaptım, fırında pattesli tavuk koydum, pilav da pişti
...
Tabi işleri güçleri yok, anca takılmışlar demekki evden eve gezmeyeBöyle insanlara hem kızıyor, hem üzülüyorum aslında, dünyaları o kadar işte..
Gocam kızar, yarın gelin onu kaveye yollarızSadece yazdığının bu kısmını gördüm, eh madem bugün sana gelelim
Sadece yazdığının bu kısmını gördüm, eh madem bugün sana gelelim
Tamam yarın gelelim e kaçta gelelim, gerçi farketmez uzun otururuzGocam kızar, yarın gelin onu kaveye yollarız
Gorumcen filan varmiaslında ben herzaman genel olarak forumdada olsun erkek annelerini, akrabalarını savunurum gelinlere karşı ama bazen böyle durumlarda gerçekten tek çare biraz uzak durmak çünkü çizgi aşılıyor
Hay ağzın bal yesinsabah kahvaltısına geliriz ama o akşam yemeğine güzel şeyler yapsın dimi
Benide alim beeTamam yarın gelelim e kaçta gelelim, gerçi farketmez uzun otururuz
Gorumcen filan varmi
Gel sen de gel, çok yer varmış yaseminde, hem yaseminin gönlü zenginBenide alim bee
Sizler gibi eğlenceli insanlar gelse keşke hepTamam yarın gelelim e kaçta gelelim, gerçi farketmez uzun otururuz
Benide alim bee
Berhudar olSizler gibi eğlenceli insanlar gelse keşke hepİnsanın böyle muhabbet ederken canı sıkılmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?