- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
Mune bulasik yikiyordur gelir birazdan![]()
mune gelmesin yaaaa
o beni atıyo dışarı geldiğindee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mune bulasik yikiyordur gelir birazdan![]()
1-2 bahane bulursun
zaten bır daha gelmek ıstemezler :d
Kac kere dustun die bi sor bi sorrr bn neler ettim neler aramizda kalsin kazenle bile kavga ettim![]()
Bzide germesin geyik topiklerine vuralim kendimiziibu orgu sana bi isaretti carrie
![]()
Biri bana kufir etti apla banli die cezada vermediler bende isyan ettimİnanmıyorum sana, kimmmm
9 eylül kayıt tarihin, ne ara geldin de kazenle kavga bile ettin![]()
nasıl yanı? eşşek mı bunlar :d birine gıtmek ıstesem ve o 1-2 kere bahane sunsao taktikler hafif geliyo onlara![]()
İnanmıyorum sana, kimmmm
9 eylül kayıt tarihin, ne ara geldin de kazenle kavga bile ettin![]()
Bende ettim artik bende mimliyimben kazenle foruma ilk girdiğim gün kavga etmiştim![]()
Orgude getircem bide ev terliklerimi getircem carrie![]()
Anlamiyolarmis en iysii biz burdan toplanip gdelim kovalim onlarinasıl yanı? eşşek mı bunlar :d birine gıtmek ıstesem ve o 1-2 kere bahane sunsa
bır daha o çagırana kadar gtmem :d
oyle ınsanlarsa zorla gelecek degıller ya.. açık açık söyleyemeyecgıne göre :d mecburen bahane bulcan :d
Bende ettim artik bende mimliyim![]()
Sanada ogretcem orgu agzimizada birer sakiz tamamdirsmiley ine bile tahammülüm kalmadı![]()
nasıl yanı? eşşek mı bunlar :d birine gıtmek ıstesem ve o 1-2 kere bahane sunsa
bır daha o çagırana kadar gtmem :d
oyle ınsanlarsa zorla gelecek degıller ya.. açık açık söyleyemeyecgıne göre :d mecburen bahane bulcan :d
habersız gelıyorlarsa kapıyı acmayacak o zamanAnlamiyolarmis en iysii biz burdan toplanip gdelim kovalim onlari![]()
Sen nie kavga ettindesene herkes kazenle kavga etti![]()
Sende aksam yemeginden sonra cagir :)
Sanada ogretcem orgu agzimizada birer sakiz tamamdir![]()