- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Bence kovsun direkhabersız gelıyorlarsa kapıyı acmayacak o zaman
başka çare yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kovsun direkhabersız gelıyorlarsa kapıyı acmayacak o zaman
başka çare yok![]()
bu evde grev var yazısını asacam kapıyahabersız gelıyorlarsa kapıyı acmayacak o zaman
başka çare yok![]()
Ceyizlerimi bile getircem ne diosun sennyorganınıda getir bari![]()
nasil kaptin nasil7 yıllık üyeyim Allahıma şükür ne kavgam ne denetimli serbestliğim, ne para cezam ne de mapısa düşmüşlüğüm var.Üstüne üstlük forum altyapısı değiştiğinde uyanıklığım sayesinde proluğu bile kaptım
![]()
O hatunlarla anca boyle bas ederiz bacim durum vahimne diyyyysııınnnn![]()
Sen nie kavga ettin
Ben hakliydim ama aslinda oda hakliydi ama kizdirdi beni apla![]()
Forum kullanımında beceriklilikten kaptımnasil kaptin nasil![]()
ben küstüm zaten kimseye gitymicem artıkBize gelen misafirlere biz yemek ikram ederiz onlar gittiğimizde onlar kadar otururuz ama evde mobilyayla gözümüzü doyururlar karnımız aç kalkarız
Bana da benim yerime gec dedi cok mesgulum yapamicim dedimhatırlamıyorum. galiba biriyle kavga ettim ilk girdiğim gün sonra kazen beni banladı.
banım kalktıktan sonra doruuu kazenin özeline hesap sormaya.
sonra bana gıcık kaptı her fırsatta banlamaya başladı ama şimdi seviyor beni bana başkanlık teklif ettii![]()
7 yıllık üyeyim Allahıma şükür ne kavgam ne denetimli serbestliğim, ne para cezam ne de mapısa düşmüşlüğüm var.Üstüne üstlük forum altyapısı değiştiğinde uyanıklığım sayesinde proluğu bile kaptım
![]()
Bende pro oliciimmm cok yakinda bekleyinForum kullanımında beceriklilikten kaptım![]()
Bende pro oliciimmm cok yakinda bekleyin![]()
Disarda aslan icerde kuzu oyy kesin banlancazBazen diyorum ki kazen erkek kulübüne mi üye
cevaplaru çok sert ve keskin
evde hanımıda mı böyle ?
Gerçi bazısı dışara aslan ,içerde kuzu , acaba hangisi
Bazen diyorum ki kazen erkek kulübüne mi üye
cevaplaru çok sert ve keskin
evde hanımıda mı böyle ?
Gerçi bazısı dışara aslan ,içerde kuzu , acaba hangisi
Ben bi kere 1 gun bikere de 2 gun banlandim evde sikintidan patladim yaaben pro oldum ama gene kurtaramadım paçayı banlardan![]()
Ben bi kere 1 gun bikere de 2 gun banlandim evde sikintidan patladim yaa![]()
Şurda 1 saattlik hukukumuz var ne şımarıklığını gördüm ne uyuzluğunuben bi kaç senedir en uyuz ve şımarık üye seçiliyorum
kesin kazen ekliyor beni hep kötü örnek olarak
kazen bekar evli değil