misafirler

toplama kampımı

yok canım o durum herkes de öyle olmuyo,senin misafirlerin görgüsüzlüğü tamamen...

ilahi çok güldüm . Annemde mahallede toplama kampı olmuş . Kocasına kızan çocuğuna kızan kahvaltıdan sonra . Kadıncağız diyoki ya günlük işte evimi süpürüm işim gücüm bitsin öle gelsinler , kadın koltuk ortada , halı toplanmış ocakta yemeği var görüyor ama oturmaya gelmiş işin var döneyim yok .

desinler desinlerdeeeee
dünde bi tanesi demişki ben Carriye oturmaya gidecem. (aynı gruptan) kaynanamda demişki gitme carrie ders çalışıyor sınavları yaklaştı. oda demişki bu beni alakadar etmez ben anlamam.
bakalım bekliyorum

aynen öyle ama ben artık nezaketnde olsa demiyorum otursaydın biraz daha çünkü ciddiye alıyorlar

canım ekmek elden su gölden misali önlerine hazır çay yemek geliyor daha ne olsun

yok canım o durum herkes de öyle olmuyo,senin misafirlerin görgüsüzlüğü tamamen...

peki napabülürüm.. kötü insanlada değiller aslında çok tatlı insanlar, niyetleride kötü değildir diye düşünüyorum
ama ben sıkılıyorum yaaa

desene sizin orasıda sosyal yardımlaşma vakfı olmuş

canım ekmek elden su gölden misali önlerine hazır çay yemek geliyor daha ne olsun

ama ben çatlıyorum.
bi kaç defa yine öle geldiler yemek yapmıştım ous işten gelecek diye. ous geldi ne yemek vardı ne ekmek kalmıştı. sonra dedim böle böle diye oda diyoki iki lokmayı çokmu gördün, sen bilmiyosun dedim onlar taa sabahtan beri burdalar kaç öğün yediler.

çağırma......................

Yalnız değilsin , bizimde başımıza geldi, bütün işler kalıyor öylece , işi vardır kalkayım çok oturdum rahatsız olmasın yok , kaygısız gibi oturur muhabbet biter tv izler öylece... sonra taşındıda kurtulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…