misafirler

seni gidi cimriiii

O zaman en iyisi bir süre misafir kabul etme gelmekten vazgeçerler. . Düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum

kaptırmıştın kumandayı desene

aynen bende şok oldum
gelmesin dedim ters tepki verebilirim söz konusu sınavlar olunca dedim. kaynanamda diyorki biliyorum zaten o yüzden gitme dedim ama ben anlamam dedi diyo

bilmiyorum ama köydede yaşamıyoruz yani, hepside hep şehirde yaşamışlar. uyku yorgun hasta numarası pek yemiyor geldiklerinden sonra. anca önceden haber buçursam hastayım diye.
hasta olsam bile geldilermi geçmiş olsun bitmiştir

Benimkiler hastayımı da yemiyor artık

ay benimde aklıma geldi. evde eşimle ikimiziz.. azıcık yemek yaptım. sadece ikimiziz diye. sağolsun k.valide ve eşimin teyzeleri çat kapı geldiler. evde bişey yok. yemek az sadece eşimle bana göre. bende ortaya koyulabilecek bir şeyler koydum.. yemek koyamadım... teyzesi arkamdan dedikodu yapmış. yemek kokuyordu bi yemek koymadı bize demiş. ulan çat kapı gelion. evde azıcık yemek var. yemek vakti gelion üstelik... bide k.valideye beni anlatıon... bende anne iki kişilik azıcık yemeğim vardı koyamadım demiştim. (bilerek argo yazdım)

yuhh yaaa o ne öylee..
bildiğin "kaygısızlar"dan beterlermiş haa..
siz de pek yüzü yumuşaksınız muhtemelen ,çıkıyolar tepenize...

İnsan panik oluyor ne yapıcam diye, insanları zor durumda bırakmamak lazım.
Lafa gelince nolcak canım biz yabancı mıyız derler, senin evinden çıktığı an dedikodu yayılır taa köye kadar

aynen bende şok oldum
gelmesin dedim ters tepki verebilirim söz konusu sınavlar olunca dedim. kaynanamda diyorki biliyorum zaten o yüzden gitme dedim ama ben anlamam dedi diyo
Ben öyle misafiri çok pis bozarım...

Tabi canım insanın evi gibi rahat ettiği yer var mı. O kadar uzun kalan misafiride bir daha çağırmazdım heralde

yazamadım kaynanam burda. oda aynı gruptan
en azından o varken en azından işlerimi yapabilirim. ama donla gezemiyorum.
oda kahvaltıya gelmişti hala burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…