- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
Bak canım ben eskileri savunmadım buralardan gelmiş geçmiş nesillerimiz bu güne demek istedim dememin sebebi ise bazıları öyle bir hücum yapmışlar ki kıza görende sanır kraliyet ailesinden gelmeler yani icimde ki hislere uygun cümle bulamıyorum onlar için konu sahibini savunduğum da yok eşinin hadsizligine uğramışNe dediginizi anladim zaten o yuzden cok komik.. eskilerin bir seyi yapmis olmalari dogru oldugu anlamina gelmez, bence gayet rezilceymis zaten.. hani ozel, mahrem vardir bunlar avrupalilik degil gelismisligin gostergesidir.. eskiler kanli carsaf da gosteriyormus gosteriyor musunuz?
Orfumuzu adetimizi bırakıp gavurlar gibi ayrı evde mi sevisiyorsunuz puuuu atalarımızın kemikleri sızlıyorNeyse yahu, otobus duraginda el ele cift gorse ayip diye cix cixlayan milletimin sevisirken eskileri ornek almasi tontisligi..
Ofis kacar..
Bak canım ben eskileri savunmadım buralardan gelmiş geçmiş nesillerimiz bu güne demek istedim dememin sebebi ise bazıları öyle bir hücum yapmışlar ki kıza görende sanır kraliyet ailesinden gelmeler yani icimde ki hislere uygun cümle bulamıyorum onlar için konu sahibini savunduğum da yok eşinin hadsizligine uğramış
Keşke üslup efendilik, hanımefendilik e utanma konusunda örnek almis olsaydiniz isinize yarardi cok biliyorsunuz ya birdan klavye delikanlılığı yapmakla olmuyor bu işler hadi kaçsın ofis çok bilmisligiyleNeyse yahu, otobus duraginda el ele cift gorse ayip diye cix cixlayan milletimin sevisirken eskileri ornek almasi tontisligi..
Ofis kacar..
Keşke üslup efendilik, hanımefendilik e utanma konusunda örnek almis olsaydiniz isinize yarardi cok biliyorsunuz ya birdan klavye delikanlılığı yapmakla olmuyor bu işler hadi kaçsın ofis çok bilmisligiyle
Burda o olayın çirkinliği dışında insanları hava da kapan üslup çirkinliği daha çok bu hallerde kindar ve kendini bilmiş kimseyi beğenmez çocuklar yetişiyor sonra da insanlık ölüyor maalesef ıyi gecelerOrtada prezervatif birakmamak icin 2.elizabetin sol yanagi olmaya gerek yok ki.. gram gorgu sahibi olan adam onu orada birakmaz zaten.. ha birakiyorsa da banyoyu dert etmez.. ona bakarsaniz atalarimiz da ellerinde mizrakla gelmisler bugunlere, gecmisten ornek vermek bu olayin cirkin olmadigi anlamina gelmiyor..
Orfumuzu adetimizi bırakıp gavurlar gibi ayrı evde mi sevisiyorsunuz puuuu atalarımızın kemikleri sızlıyor
Gerçekten bunu normal gören var mı ya inanamiyorum şuan.İyi de bunu siz dışarıdan biri olarak söylüyorsunuz,peki o kardeş içinden ne demiştir sizce ?
Yani böyle bir hatayı yapan insan,bu hatanın bir daha tekrarlanabileceği bir ortama izin dahi vermemeli,buna eşi de dahil.Buraya gelip ''ne yapsak yaa'' diyeceğine eşine söylesin yaptıklarının ve dikkatsizliklerinin hoş olmadığını.
Şaka gibi konu,şaka gibi yorumlar.2 gün sevişmedi diye ölmez kimse,hey Allahım ya.
Allah yardımcın olsun bacım nasıl dayanıyorsun bak insanlar 2 gün sevişmezse ölüyor .Birkac gun sevisememek oldurmez. Ben 34 senedir sevismiyorum.
Tabi canım o ne öyle avrupali gibi ayrı evler falan şu fantaziye bakar mısın önce bi kese atacaksın tası adamın kafasına vuracaksın kaç önsevişmeye bedeldir. Atalarımızın bi bildiği varBenim ex kayınvalide eşim her banyoya girdiğinde gitte oğlumu kesele ihihihihihi diyodu ..
Niye oğlun sakat mi senin dedim ...
Hiç işve cilve bilmiyomusum onu farkettim
Demek eskiler böyle ihihihihihh diye birbirlerine banyoda tas vurup
Perde arkalarında
Döşek aralarinda sevışıyorlardı...
Teşekkürler KK bir kez daha aydınlandım
Yani su olayi rahmetli babaannem gorse etmedigi azar kalmazdi buradakiler az bile soylemis. Eskiyle kiyaslanacak bir durum degil.Bak canım ben eskileri savunmadım buralardan gelmiş geçmiş nesillerimiz bu güne demek istedim dememin sebebi ise bazıları öyle bir hücum yapmışlar ki kıza görende sanır kraliyet ailesinden gelmeler yani icimde ki hislere uygun cümle bulamıyorum onlar için konu sahibini savunduğum da yok eşinin hadsizligine uğramış
Tabi canım o ne öyle avrupali gibi ayrı evler falan şu fantaziye bakar mısın önce bi kese atacaksın tası adamın kafasına vuracaksın kaç önsevişmeye bedeldir. Atalarımızın bi bildiği var
Babaannene Allah rahmet eylesin. Konuya gelince bahsetme seklimi de nasıl anlamak istiyorsanız onu yapın zaten öyle de yapıyorsunuz ya kendimi tam ifade edemedim bir sıkıntı oldu ya da herkes anlamak istediği gibi anlıyorYani su olayi rahmetli babaannem gorse etmedigi azar kalmazdi buradakiler az bile soylemis. Eskiyle kiyaslanacak bir durum degil.
Konu sahibi reddetmen cok mu zor?reddetsen ne olur yani?gercekten cok merak ettim? 2 gun diyorsun ya biz de yeni evliyiz 2 gun sevismesek ölmuyoruz
Evet adamlarda heyecan yok ..
Bundan sonra bende öyle yapicam
Leoparli salvar giyip yeni kayınvalidemin evini girgirlayip
Ihihihiihihihi deyip
Banyoya kosturucam
Prezervatifi de kim atarsa atsin caaaagnim banane ihihihihihi
Vay arkadaş ya . Bari peçeteye filan sarda at. Bu insanlar ne rahat. Sonuçta ev sahibinin onu göreceği belli . Yemin ediyorum yatılı misafirden tiksindim . Birinin evinde banyo yapsam , tek bir saç teli bile bırakmam. Ama bize gelenler hiç öyle olmuyor . Burda anlatmayım , ama son gelen yatılı misarifin tuvalette özel çabası sonrası ellerim çamaşır suyundan parçalandı. Bize kimse yatıya gelmesin mümkün olduğu kadar . Vallahi tiksindimGerçekten bunu normal gören var mı ya inanamiyorum şuan.
Geçen evime evli arkadaşlar geldi şehir dışından. Ve ilk defa geldiler. 3 gün kaldılar. Ilk gün uyanınca ben teklif ettim dus almak isterseniz diye havlu verdim. Önce kocası sonra kadın girip dus aldılar.havlulari falan kadın kaldırdı hiç görmedim bile
2. Gün yine sabah arka arkaya duşa girdiler. Ben de uyanıktım gayet kahvaltı hazırlıyordum.
Hiiç rahatsız olmadım. Seviştiler mi diye düşünmedim zaten sevistilerse o halde utanclarindan kirli kirli dolaşmak zorunda kalsınlar istemem.
Sonraki gün gittiler ama isterse 10 kere sevişmiş olsunlar bana rahatsızlık vermediler, tekrar gelsinler isterim.
Sonraki gün yemeğe davetliydik. Wc ye girince banyodaki çöp kutusuna peçete atacakken prezervatif kutusu gördüm. Içinde kirlisi var miydi bakmadım.
Midemin bulantisindan yemek yiyemedim
Kimse sevişmesin demiyorum ama ben sevişme atığı gormiyim, şahsen tek derdim bu : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?