dus almamizda bi sorun yok tabii ki, biz genelde sabahlari dus almayiz, ogleden sonra ya da aksam aliriz. sabah alinan dus direkt boyle bir dusunce akla getiriyor haliyle.2 hafta kalınan yerde duş almanızdan daha doğal ne var ki ses çıkarmamaya çalışıyorsunuz. Sizinki de garipmiş.
---
Ayrıca konu sahibi utanıyorsunuz güya ama prezarvatifinizi bekar kardeşiniz atıyor.İkiniz de millete reklam olmaktan bu zamana kadar çekinmemişsiniz. Zaten utanan insan o durumda ilişkiye de giremez. Rahat olamaz. Anlattıklarınız ve söyledikleriniz uyuşmuyor. Size tavsiye oturun evinizde.
Sanirim bir yerde prezervatif unutsam bir daha oraya adim atmam yuzlerine de bakamam yerin dibine gecerim.
Ayrica bu kadar rahatsizsam yanimda prezervatif de tasimam. Zaten hazirlikli gidiliyor belli ki.
Kusura bakmayın özel olacak ama akşamdan ilişki yaşayıp diğer gün öğleden sonra mı duş alıyorsunuz ben mi anlamadım hayır o kadar bekliyorsanız almasaniz da olurdus almamizda bi sorun yok tabii ki, biz genelde sabahlari dus almayiz, ogleden sonra ya da aksam aliriz. sabah alinan dus direkt boyle bir dusunce akla getiriyor haliyle.
Prezervatifi unuttuysa icindekileri de unutmustur ,cebine doldurup goturecek hali yok eyvah ki ne eyvahEeee adamın kanı kaynıyor artık o heyecanla nerelere firlatiyorsa
Yazık ergen gibi
Mesaj-nick uyumuSen girip duş alsaydın kahvaltı hazırlarken masaya reçel tabağı taşırken eşinin üstüne dökseydin tabağı (anlaşmalı plan) üstü batınca ayy hemen duşa gir hayatım derdin.
Bir sabah reçel bir sabah çayMesaj-nick uyumu
Ama her sabah her sabah reçele yazık
Anneniz babanız biliyordur o zamanbende her sabah duş alıyorum. Bunu ama evimdeki yaşamıyan biri nerden bilecek?
Niye almasalar da olur?Kusura bakmayın özel olacak ama akşamdan ilişki yaşayıp diğer gün öğleden sonra mı duş alıyorsunuz ben mi anlamadım hayır o kadar bekliyorsanız almasaniz da olur
Bir namaz vakti geçmeden abdest alınması gerekir. Ama geç kalan da ömür boyu pis olmaz elbette. Konu sahibi sabah namazı kılacağına göre namazdan önce abdesti yetiştirmesi lazım.Niye almasalar da olur?
Anlamadım bunun belirli bir zaman dilimi mi var? Gerçekten bilmediğim için soruyorum,yani şu kadar saat içinde almazsanız ömür boyu pis olacaksınız diye bir kural mı var? Ben üşendiğim zaman kalkıp sabah alıyorum,hatta ertesi günün akşamı alıyorum. Bu kötü birşey değil yani.
Bende prezervatifi nerden buluyorlar onu anlamadım.ne bileyim misafirliğe giderken pijama, diş fırçası falan alınır.Prezervatifi unuttuysa icindekileri de unutmustur ,cebine doldurup goturecek hali yok eyvah ki ne eyvah
Cok igrencmis yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?