misafirlikte ilişki ve banyo

Tamam doğal bir şey, sevişmek için herkesin önünde çalgışı çengili düğünler yapıyoruz falan ama...
Ben 32 yaşındayım, annemle bababın birlikte olduğunu fark etsem evde kendimi çok kötü hissederim, onlar da benimkini bilmesin mümkünse.
Bir yere gittiğimizde de evde biri olduğunda da yapmayız biz.
Duşu sabaha bekletenler için daha makul belki ama beni uyku tutmaz o halde

dus almamizda bi sorun yok tabii ki, biz genelde sabahlari dus almayiz, ogleden sonra ya da aksam aliriz. sabah alinan dus direkt boyle bir dusunce akla getiriyor haliyle.

Misafirlik,farkli mekanlarda seks erkeklerin ilgisini cekiyor sanirim.Desifre olma merakindan degildir de.
Hani yasaklar,engeller tatli gelir.
Kayinvalidenize normal sartlarda her gün dus aldiginizi söyleseydiniz keske -ki bu cok olagan bisey.
Ama prezervatif ii iih olmamis baska yontemlerle korunsaniz? Ya da isinizi garantiye alip iki dk disari atip gelseniz?
Evli ciftlerin seks yapmasi tabiki o da dogal ama cok göze sokmak da anlamsiz.

Sanirim bir yerde prezervatif unutsam bir daha oraya adim atmam yuzlerine de bakamam yerin dibine gecerim.
Ayrica bu kadar rahatsizsam yanimda prezervatif de tasimam. Zaten hazirlikli gidiliyor belli ki.

Dalga geçiyor herhalde ya da belki bize de reklam yapmak istemiştir. Bilemedim :)

Esinizin yabanci evde seks fantezisi var sanirim. Duyulmasindan endise etmekte haklisiniz. Ama insan sadece iliski sonrasi gitmez wcye. Ya da normal bir insan zaten sabah uyanir dusunu alir. Dus alan ya da wcye giden her insan sevismistir anlamina gelmez. Sadece duyulmasi mesele. Ve tabii copun unutulmasi kotu bir kaza olmus

Sen girip duş alsaydın kahvaltı hazırlarken masaya reçel tabağı taşırken eşinin üstüne dökseydin tabağı (anlaşmalı plan) üstü batınca ayy hemen duşa gir hayatım derdin.
Ayrıca yeni evlisiniz diye iradesiz olmanız gerekmiyor varsın 3 gün olmayıversin
Bu yüzden küsen trip atan adam ne bileyim biraz şey..

dus almamizda bi sorun yok tabii ki, biz genelde sabahlari dus almayiz, ogleden sonra ya da aksam aliriz. sabah alinan dus direkt boyle bir dusunce akla getiriyor haliyle.
Kusura bakmayın özel olacak ama akşamdan ilişki yaşayıp diğer gün öğleden sonra mı duş alıyorsunuz ben mi anlamadım hayır o kadar bekliyorsanız almasaniz da olur

Kusura bakmayın özel olacak ama akşamdan ilişki yaşayıp diğer gün öğleden sonra mı duş alıyorsunuz ben mi anlamadım hayır o kadar bekliyorsanız almasaniz da olur
Niye almasalar da olur?
Anlamadım bunun belirli bir zaman dilimi mi var? Gerçekten bilmediğim için soruyorum,yani şu kadar saat içinde almazsanız ömür boyu pis olacaksınız diye bir kural mı var? Ben üşendiğim zaman kalkıp sabah alıyorum,hatta ertesi günün akşamı alıyorum. Bu kötü birşey değil yani.

Yeni evli olmanız bunu normalleştirmez. Bahsettiğiniz sadece 2 gün. Biz de geçtik o yıllarda. . Misafirlikte sevişmekte nedir. Yatak çarşaf leke olsa nasıl izah edersin. Banyo olayı ayrı, prezervatif sağı sola bırakmanız ayrı. Yeni ergenler gibi.
Çok cesur gördüm dizi.

Bir namaz vakti geçmeden abdest alınması gerekir. Ama geç kalan da ömür boyu pis olmaz elbette. Konu sahibi sabah namazı kılacağına göre namazdan önce abdesti yetiştirmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…