30 yilin sonunda zar zor bulmuşum herifi 4 yaşindaki bi bücür yüzünden kaybedemem:asigim:
baktim anasinda tik yok iğnelerim vardi gidip enjeksiyonunu kaptiğim gibi
salona geldim bidaha yaparsan batircam iğneyi dedim:icecream:
kiz hemen ağlamaya bana yalvarmaya başladi bidaha yapmicam söz söz:tomato:
gidene kadar kalkmadi yerinden bidaha nasilim ama
kronick le aynı fikirdeyim diyeceğim çünkü çocuk bu evimize çağırırken herşeyi göze alarak çağırıyoruz bende anneyim yaptığım tek şey çocuğu olmayana misafir olarak gitmemeye çalışıyorum.kızım öyle karıştırıp dağıtan bir çocuk değil ama çocuk sonuçta.anneside yapma diye uyarılarda bulunmuş daha yapabileceği birşey yok kalkıp çocuğa tokat atsa milletin ne vuruyosun çocuğa lafı ortamdan kalkıncaya kadar devam edicek.çocuğun o kalabalıkta kırılan gururuda ayrı bir konu olurdu.ama şöyle yapabilirdi ben olsaydım çocuğumu alır müsade ister evime giderdim.ne ben sıkılayım ne ev sahibi ve diğerlerine arkamdan konuşma fırsatı bırakmayım.banada gelir mesela komşular çocuklu kızımla bibloları alırlar oyuncaklar salonda havalarda uçuşur anneleri bağırır ama ben bırakın çocuklar oynasın derim arkadan en fazla yarım saat ortalık toplarım ne arkadaşımın kalbi kırılsın nede çocuğum arkadaşsız kalsın diye düşünerek sessiz kalırım şimdi çocukların sokakta oynayarak enerjilerini boşaltmaları mümkün değil onun için evdede kısıtlamaya gerek yok diye düşünüyorum.
kadın uyarıda bulunmuş çocuğuna siz ne yapmasını bekliyordunuz merak ettim doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?