Misafirlikte ocuuna sahip kmayan kadnlar!

Benimde boyle tanidigim anneler var kabahat cocukta degil butun hersey annede bitiyor bence zaten artik uslu cocuk bulmak zor ama anneler bukadar rahat olunca cocuklarda cigrindan cikiyor birde bazilari kendi evinde melek gibi cocuklar misafirlikte cilgina donuyorlar annede oturdugu yerden yapma demiyormu sadece gelde delirme

dantel az kalir mümkünse mekik oyasi gibi çocuklar yetiştirelim-tatlicadiarzu-
allan krosu biz burda çocuklar değil annelerini suçluyoruz
ya çocuğuna sahip çikacak yada kircak dizini oturcak
değil bize gelen apartmandaki çocuklari bile öyle korkutmuştum ki
çarşida pazarda beni görünce hazir ola geçiyorlardi :lepi:
hele pazarlari evdeyim uyuyom diye üstekinin çocuklari
banu alkan misali parmak uclarinda inip çikiyodu
çok tahammülsüzüm çocuklara karşi çok nolacak benim halim
yada neye benzeyecek benim çocuğum merak etmiyor değilim

kesinlikle katılıyorum sana.benim kuzenim var öyle.teyzem bir defa bile dur demez ya.kızım küçük daha 2 yaş var aralarında seveyim derken dövüyor kızımı.ben de teyzemle görüşmemeye karar verdim.her gittiği yerde salıyor çocuğunu orta yere,kendisi rahat etsin diye.olmaz böyle sorumsuzluk...

sen bi evlenmeyi becerde elindekini kaçırmadan çocuk işi kolay:mymeka:
benim saf saksağan arkadaşım:1rolleyes:
evet anneleri suçluyoruz ama hangi anneleri.
anladığım ve okuduğum kadarıyla çocuğu yaramaz olup kollamayan anneleri.
ve çoğu kişiye göre annesinin yanında saksı çiçeği gibi oturup fotosentezle beslenmeyen,azcık kıpırdayan her çocuğa yaramaz,dolayısıyla onu yanında oturtmayı beceremeyen her kadında kötü anne.
ben bu noktadan şeyettim konuya....:mymeka:
bir insan evine çocuklu misafir çağıracaksa çocuğun ortalığı dağıtabileceğini hesap edecek ve anneninde çok karışmamasına takılmayacak.:1closedeyes:
normal yaramazlıklardan bahsediyorum ama.başkasına yada eve ciddi zarar veren çocukları yada kıyamet kopsa yerinden kıpırdamayan anneleri değil.(şimdi bazı muhteremler başkasına zarar verdirmem,rahatsız etmem geyiği yaparlarsa şaşırmam...)

Allah biliyo ya yaramaz çocukları kaldıramıyorum evimden kovuveririrm hemen -tatlicadiarzu-
kendi yeğenimi bile kovuverdim misafirlerinki heç umurumda olmaz
cezamı alacam çocuğum olunca

Böyle 1-2 tanesini sallandircan taksim meydaninda bak bidaha yapiyorlarmi

-tatlicadiarzu-

hem fikiriz senle bu konuda
elimdeki nereye gidecekmiş kolaymi öyle benden kurtulmak at sinegi gibi yapişmişim
açik söle allan krosu çocuğun kirip döküyosa evlendikten sonra görüşmeyelim as plsnaniknanik
kro biz 5 kardeşiz annem bizi gezmeye götürmezdi hiç evde birakirdi
ha diyelim ki gittik ev sahibesi bişe verdiğinde annemin gözüne bakardik alalim mi diyebenneyaptımki
ah ah nerde o eski çocuklar :1no2: hoş eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yağardi ya neyse

gecen yazdigimda biraz büyükmü konustum ne,dün aksam misafirlerim vardi 4 cocuklu iki aile,ama ne cocuklar....pastalari yatak örtümden topladim,beyaz sehpam boya oldu,panjurlar tepemize indi,sandalyemin alti kirildi,banyodaki taki kutumdakiler kopuk,parca parca topladim...anneler mi ne yapti,ayaklarini toplayip koltukta sohbet ettiler....gelen misafirede ses cikaramazsin ki,annelerin düsünmesi gerekirdi,esleri bile utandi düsünün...

Herşeye ama herşeye bi yere katlanabilirim belki ama
takilarimin tek bi boncuğuna zarar gelirse bu büyük olsun yada çocuk olsun
işte o an tam anlamıyla psikopata bağlanip seri katil olabilirim

Herşeye ama herşeye bi yere katlanabilirim belki ama
takilarimin tek bi boncuğuna zarar gelirse bu büyük olsun yada çocuk olsun
işte o an tam anlamıyla psikopata bağlanip seri katil olabilirim

hic sorma canim ya,icim yandi ama ne yapabilirdim ki....sunu unutmusum kitaplarim benim icin herseyden önemlidir onada anneleri bulasti sormadan kitapligimdan kitap begenip begenip aa bunlari okuyalim,aaa buda güzel bi kitap diyip aldilar,utanmadan bendende poset istediler...son anda aklima geldi dedim bari ismimi yaziyimda arada kaybolmasin diye ama ayip yani,seste cikaramadim güzel istifade ettiler yani dünkü sessizligimden klava: ben demeden esim dedi gittikten sonra,bir daha cocuklu bi aile gelicez derse ( ki etrafimizda bunlardan baska cocuklu olan yok) benim calistigimi söyle dedi,napiyim ya onlarda kendilerine ve cocuklarina sahip ciksinlar amaaa

sonuna kadar katılıyorum ama bıde sole anneler vaar..hanı dedın ben mudahale edıyorum bazılarıda varkı hem kendılerı karısmaz sen karısıncada suratları otuz karısolur bende olelerıne uyuz oluyom ıste

Bende yarammazlık yapan çocukta değil annesinde hata görüyorum.Benim eltimin oglu kendi evinde hiç bişey yaptırmayan eltim.Başka yere gittiğinde kesinlikle çocuğuyla ilgilenmez.Bir kaç defa eşyalarıma zarar verince sert bir dille uyardım.Surat astı çekti gitti.Bir zaman sonra bize geldiğinde gözünü çocugundan ayırmamaya başladı ve zap dedemediği zaman müsade isteyip gitmeyi öğrendi.Kimse kusura bakmasın.Yapma oglum demekle olmaz.Kalkacak çocuguyla ilgilenecek.Olmadık şeyler yapıyor çocuğu annesi kımıldamıyor.Ben şahsen anne olsam çocuğuma saldım çayıra mvlam kayıra demezdim.Özellikle misafirlikte bu kadar rahat olmazdım.Annesi ilgilense zaten sorun etmeyeceğim.Kadın ne yapsın diyeceğim.Ama kesinlikle kımıldamıyor.Oğlum yapma yerine koy diyor.Kalkıp elinden almıyor.

Sevgili sarubocep ,sana kesinlikle katılıyorum.
Çocuk elbette oynayabilir,zarar vermeden merakını giderebilir,hadi zararda verebilir.
Burada önemli olan annenin tutumu.
Senin örnekte verdiğin gibi anneler ne yazık ki çok var.
Ne yazık ki diyorum ,çünkü artık saygısızlığın,edepsizliğin,sorumsuzluğun adını ''özgürlük'' koydular.
Çocuk sonsuz cüretkarlık yapıyor ve bırakın özgür davransın diyorlar.
Elbette çocuğu aşırı kısıtlamayacaksın ama aşırıda rahat olmayacaksın.
Bu tür kişillerle karşılaşıyoruz inanın onların rahatlığından ben rahatsız oluyorum.
Öyle olmamalı....
Toplum içerisinde hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var diye düşünüyorum....
Sevgiyle kalın....

valla çok rahat anneler var cins kadınlar. saldım çayıra mevlam kayıra deyip terbiye veremedikleri çocuklarını gittikleri evde salona salıp alla ne verdiyse çocuk eşeleyip kırarken göz ucuyla bakıp ilgilenmemeyi marifet sanıyorlar.bu hatun kişiler Türk misafir perverliğini bitiriyor.ben evime çocuklu misafir almaya korkuyorum.

ayyyy sinirlerim yerinden zıplıyor öyle bir durumda ya çocugun yaramaz ne diye gezmeye gidiyonn otur evinde bencede sanki o çocugu ev sahibi dogurmuş anam bide günümüz çocukları çok fena kızdıgın zaman seni suçlu çıkarıyorlar bogup atasım geliyorrr o evi ne emekle temizliyoz bizz.

bende farketiyorum böylelerini
ve çok çok yakın bir akrabam öyle çoçuk diger odada
oyun oynar kendi sohbete katılır
ne kırar ne döker ilğilenmez.

bencede biraz anne ilğilenmeli diye düşünüyorum.

kızlar yeni evlenen bir arkadaşımın evine çocuklu bir arkadaşları gelmiş çocuğun elinde çikolata koltuklara halılara resmen sürmüş ve ne annesi ne babası ses çıkarmamışbiz hiç müdahale etmeyiz çocuğumuza demiş üstelik tüm gece stress olmuş saçlarım dikeldi kalktı havaya dedi arkadaşım bunu annesine de anlatmış neyse sonra birkaç zaman geçmiş ve bu arkadaşım o gelenlere oturmaya gidecekmiş anneside demişki çocuğa çikolata şeker al bakalım annesi evde nasıl arkadaşımda almış gitmiş çocuğa hediye almış gibi vermiş çocuk hemen açmış yemeğe ve yine ellerini batırmış yine koltuklarda halılarda gezmeye başlamış tabi annesi hemen bir çığırmış almış elindeki kızmış elinide yıkamış hani müdahale etmiyordu. bence sizin evinizde böyle yapanlara sizde aynı sistemi uygulayın kızlar.

Saruboceq sanırım çocuk sahibi olmadan aynı senin gibi düşünüyordum anllattığın çocuğun benzeri üstelik 2 tane var 3 aydır kendi anneme 6 aydır kızkardeşime 1 yıldır hiçbir komşuma gitmiyorum oturamıyorum nasılsa diye yabancılara hiç gitmiyorum .bunalıma girdim geçen gün kuyrukta beklerken bir kadınla konuştum farkettimki o kadar özlemişimki konuşmayı kuyruk hiç bitmesin istiyorum eşim konuşmayı sevmez peki ben ne yapacağım artık fıttırma aşamasındayımsen söyle

sen evine çağır canım arkadaşlarını..kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…