Misafirlikte öyle bir laf yedim ki !!!

Şimdi adam burnunu yaptırmış. Siz yok olmamış demişsiniz o kötü olmuş yani sonuçta adamın yaptırdığı şey burnu geri bozdurup tekrar yaptırma şansı yok. :KK70: Keşke öyle demeseydiniz belki o da içten içe memnun değildi şimdi iyice morali bozulmuştur. :) Bazen dilimize her geleni söylememek lazım karşımızdakine ne hissettireceğini bilemeyiz çünkü. Büyütülecek bir şey değil bundan sonra bu tarz konularda bir tık daha hassas olursunuz olur biter. :)
Bir tık mi bitttiiiiiii bitttiiiiiii fermuar i açık olana açık dersem ne olayım :KK69:

Bir tık mi bitttiiiiiii bitttiiiiiii fermuar i açık olana açık dersem ne olayım :KK69:

Ben de biraz patavatsızımdır ama işte empati yapmayı öğrenebilirsek her şey daha iyi oluyor. Bir de yüzüne yaptırmış direk ortada sende pat diye demişsin bu ne biçim burun diye. Ay ben orda olsam kesin gülerdim. :D Dediğim gibi arkadaşına bir şekilde ulaş ve sana kırgın olmadığını hissettiğin anda bu vicdan azabı da bitecektir. :)

Ben de biraz patavatsızımdır ama işte empati yapmayı öğrenebilirsek her şey daha iyi oluyor. Bir de yüzüne yaptırmış direk ortada sende pat diye demişsin bu ne biçim burun diye. Ay ben orda olsam kesin gülerdim. :KK70: Dediğim gibi arkadaşına bir şekilde ulaş ve sana kırgın olmadığını hissettiğin anda bu vicdan azabı da bitecektir. :)
Bende Zayıflamak istiyorum hangi gruptasiniz benide alin

Teşekkür ederim bayanlar patvatszlikla açık sözlülugun arasındaki çizgiyi görmeye çalışırım ama yani biraz olumsuzlukları sezebilme hüyum var .bi toplumda otururken bir genç gözüme takıldı .hareketleri farklıydı dedim şu kim yok çok iyi bir çocuk falan dediler .düğün bayanların çantaları ni koyduğu odaya girip para çalmisti bu çocuk ..bilmiyorum patavatsizlikmi sezgi mi açık konuşma mi
Burun olayıyla sezginin alakası yok siz kötü oldu dediniz diye sezgi mi oluyor bu hayır eleştiri.
Etetik olan kişi de duysun da arkasından kocaman kafada küçücük burun kaldı dediğinizi görüşmesin arkasından konuşuyosunuz.

Merhaba arkadaşlar. ..
Dün bir misafirlige gittim. Yendi içildi sohbet muhabbet konu burnunu yaptiran birine geldi.Bu bir erkek tabi .bende hiç yakismamis yapay durmuş dedim.yani burun fındık kadar kalmış koca suratta. Oradan birisi atıldı konuya ve
-sen insanlara farklı bakıyorsun dedi.
Bende şaşırmış ifadeyle nasıl yani dedim.
Oda.
-sen insanlara bakınca açık arayarak bakıyorsun dedi.:skandal:
Benim içim düğüm düğüm oldu .ve bu burnunu yaptiran a da aynı mesafe yakinligimiz var.bende
Ne alaka egriye eğri ,doğruya doğru demek açık mi aramak oluyor deyip 10 dk sonra kalktım .ama dünden beri aklımda çok Üzgünüm:mad:şimdi uyandım yine aklımda güne çok kötü başladım. Sizce ben açık arayan kötü birisi mi oldum onu söyleyince?
bende öyleyimdir cevabı direk yapıştırırım o yüzden çok sevmezler beni

Daha kibar bir şekilde dile getirebilirdiniz,. Bazı şeylerde beğensek de beğenmesek de bize laf düşmez, o yüzden susmak en güzel davranış aslında. Daha önce de buna benzer tavırlarınız olduysa o kişi o ortamda sizi bozmak istemiş olabilir.

Abowwww ne kötü ne kaba Saba bir seymisim ben şok ben iptal

Sizin tarz insanlar cok itici geliyor kusura bakmayın.
Birde burada oldugu gibi bunun dobralik olduğunu iddia ediyorlar.
Herseye bir kulp takiyorsunuz kendinize en ufak birsey söylendiğindede ay ben kırıldım ama.
Yani su lafi haketmissiniz.
Birde grupta çocuğun yüzüne soylemissiniz suratina küçücuk kalmis diye güldü gecti diyorsunuz da ne yapacak başka? ??
Empati yapin empati .
Cirkine de cirkin diyelim nasıl olsa farkında.

Back
X