Miss curious'un ceyizi..

canım cantanıda hareketli al , ayakkabı pek gorunmez canta kendini belli etsin :)
nacizane tavsiyem , zevkin zaten güzel senin

canım cantanıda hareketli al , ayakkabı pek gorunmez canta kendini belli etsin :)
nacizane tavsiyem , zevkin zaten güzel senin
bi tane gordum fatihte aslinda bayaga tasli bisiydi sinoplum, bakalim ona bakabilirm..
bu arada sagol tatlicim utandiriosun benii..:kedi:

çok şık ayakkabın miss
iyi günlerde kullan
sagol lilyumcum cok tesekkur ederim..:1hug:

Bugunku ykm indirimine tam anlamiyla yetisemedim kizlar bi kac parca bisi alabildim
çaydanlık aldim.. recellik 4 lü..

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım aldıklarını, valla ben de bir uğradım Ykm'ye kapış kapıştı. Ufak tefek bir şeyler aldım ben de. Çaydanlık aldım senin gibi Aryıldızdan.
caydanlik bievden cnm, aryildizinkini almistim once biri yanlislikla alinca bunu verdiler..Bunu da sevdim sekil olarak..
gule gule kullan sen de hannecim..

kurulama bezi 2 tane..
bu minicik 2 kisilik.. bu buyuk deri kahverengi..
çaydanlık aldim.. recellik 4 lü.. melamin tepsi gunluk..
hepsini bi yere topladim...

Son düzenleme:
Canım tepsi bolludugun var maşallah:)ama çok güzeller ,puantiyelilere bittim
güle güle kullan cnm zemuszemus

miss cnm ykm indirimini yakalamışsın sanırım
bende çok istedim ama gidemedim:gitme::sinifsinif:
nelerde indirim vardı
bir daha olur mu acaba yakın zamanda
sana msj mı geliyo indirim olduğunda

miss cnm ykm indirimini yakalamışsın sanırım
bende çok istedim ama gidemedim:gitme::sinifsinif:
nelerde indirim vardı
bir daha olur mu acaba yakın zamanda
sana msj mı geliyo indirim olduğunda

canim tam anlami ile yakalayamadim aslinda ben gittigimde bicok sey tukenmisti bile..
aryildiz,korkmaz,Tantitoni,biev,english home,sarev aklima gelen indirimli markalar cnm...Yakin zamanda bence ev reyonunda olmaz tatlim ya..Bana bi gun onceden msj geldi hatta ben buraya da yazmistim cnm ykm de yarin indirim var die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…