- Konu Sahibi miss_curious
-
efet cnm ya nikah sekeri eve gelince kutudaydi, baktim neye koyabilirim actim topigi incelemeye basladim aldiklarimi en uygun buydu..hihoyyytçok hoş olmuş canım , tabakta(süs esyası) degerlenmiş oldu:)
hadi bakalım nikah gününü bekle heyecan durumları nasıl canım:kedi:
olsun cnm ya dusunmen yeter..Gonuller bir olsun..opuyorumnanaktankeşke gelebilsem canım ama diğer öğretmene gideceğiz arkadaşlarla kaydirigubbakcemile hem aynı saatte hem onunki ataköyde :gitme: özel saj gönderiyorum hemen
ben de unutmustum cnm bunu tesaduf aldiklarimi incelerken gozume carpti..sen de gule gule kullan cnmcm..Aaa bu kahvaltılıktan bende de var, unutmuşum ben bunu. Ama benimkisinde reçelliğimizde olduğu gibi alt tabak gri. Fotoyu kuyayım ben de topiğime :).
Güle güle kullan canım bunu da.
cnm cok sagol hepimize allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah..tatlım tüm çeyizciklerini Allah ağıztadıyla iyi günlerde kullnmayı nasip etsin inşallah :):) bayanssulusmile bende çeyiz telaşı içinde olanlardanım bu ara :hulya: yemek takımım tencerelerimin kulpları hep kırmızı içerikli aldım kırmızı rengi çok seviyorumama bardak takımı bulamadım kırmızı seninkiler çokh güsel markasını öğrenebilirmiyim acaba bilmiyorumkismile
nikah icin aldigimiz cikolatalar..
gumusluk icine koydum bunlari da..
hadi insallah cnm ya aksam nikah cikisi arkadaslarla eglenmeye gidicez, ertesi sabah agvaya gidicez nisanlimla o yuzden pztsi aksam anlatirim insallah nasil gectigini..BU da çok hoş olmuş canımcım. Hadi bir yarını atlat da havadisleri alalım.kaydirigubbakcemile3
cnm cok sagol hepimize allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah..
kirmizi bardaklari kadeh seklinde olanlari realden almistim cnm bi donem..digerini ise bievden almistim..
hadi insallah cnm ya aksam nikah cikisi arkadaslarla eglenmeye gidicez, ertesi sabah agvaya gidicez nisanlimla o yuzden pztsi aksam anlatirim insallah nasil gectigini..[/Q
Pazartesiyi bekleriz o zaman :).
Prenses tacın da gelmiş, güle güle kullan canım.
cnmcm balayi ayri onu eylulde yapicaz bodrum'da bu on balayi..bayanssulusmileay evet evet ptesi bende merakla bekliyorum ağva çok güzel biyer ama keşke daha uzun kalabilseydiniz düğünden sonra tekrar balayı yapın bence :teytey:
cnmcm balayi ayri onu eylulde yapicaz bodrum'da bu on balayi..bayanssulusmile
miss imiz de evlendi.
hayırlı olsun cnm sen şu sıralar balayındasın. gelince okursun artık
miss yönetime bildir ve nickini artık mrs. curious yapkaydirigubbakcemile3
fotoları merak ediyoruzzzzohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?