Miss curious'un ceyizi..

tatlım tüm çeyizciklerini Allah ağıztadıyla iyi günlerde kullnmayı nasip etsin inşallah :):) bayanssulusmile bende çeyiz telaşı içinde olanlardanım bu ara :hulya: yemek takımım tencerelerimin kulpları hep kırmızı içerikli aldım kırmızı rengi çok seviyorum ama bardak takımı bulamadım kırmızı seninkiler çokh güsel markasını öğrenebilirmiyim acaba bilmiyorumkismile

çok hoş olmuş canım , tabakta(süs esyası) degerlenmiş oldu:)
hadi bakalım nikah gününü bekle heyecan durumları nasıl canım:kedi:
efet cnm ya nikah sekeri eve gelince kutudaydi, baktim neye koyabilirim actim topigi incelemeye basladim aldiklarimi en uygun buydu..hihoyyyt
heyecan yok, sevgili esim yanimda bekliyoruz nikahi..sanirim evliligin iliskimizde cok fazla bisiyler degistirmeyecegine inandigimiz icin korku yok sadece biraz telas var..

keşke gelebilsem canım ama diğer öğretmene gideceğiz arkadaşlarla kaydirigubbakcemile hem aynı saatte hem onunki ataköyde :gitme: özel saj gönderiyorum hemen
olsun cnm ya dusunmen yeter..Gonuller bir olsun..opuyorumnanaktan

Aaa bu kahvaltılıktan bende de var, unutmuşum ben bunu. Ama benimkisinde reçelliğimizde olduğu gibi alt tabak gri. Fotoyu kuyayım ben de topiğime :).
Güle güle kullan canım bunu da.
ben de unutmustum cnm bunu tesaduf aldiklarimi incelerken gozume carpti..sen de gule gule kullan cnmcm..

cnm cok sagol hepimize allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah..
kirmizi bardaklari kadeh seklinde olanlari realden almistim cnm bi donem..digerini ise bievden almistim..

ay evet evet ptesi bende merakla bekliyorum ağva çok güzel biyer ama keşke daha uzun kalabilseydiniz düğünden sonra tekrar balayı yapın bence :teytey:

miss imiz de evlendi.
hayırlı olsun cnm sen şu sıralar balayındasın. gelince okursun artık
miss yönetime bildir ve nickini artık mrs. curious yapkaydirigubbakcemile3
fotoları merak ediyoruzzzzohaoldumsmile

canım hepsi çok güzel bir çocuğuna bayıldım ALLAH ım ağız tadıyla,sağlıkla kullanmayı nasip etsin .şimdiden mutluluklar canım

miss imiz de evlendi.
hayırlı olsun cnm sen şu sıralar balayındasın. gelince okursun artık
miss yönetime bildir ve nickini artık mrs. curious yapkaydirigubbakcemile3
fotoları merak ediyoruzzzzohaoldumsmile

Eveeet darısı tüm isteyenlerin başına. Benden de tebrikler canıncım.allah mesut bahtiyar etsin.

Allah mesud etsin missciğim Bu güzel eşyalarınızla güzel güzel mutlu ve huzurlu yaşarsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…