Miss curious'un ceyizi..

kizlar bu arada bu hafta gelinlikle ugrasicam ve allah nasip ederse siparis edip gidicem antalya'ya..
Bugun 7-8 tane denedim sanki kafama yatti gibi bi kac model..

kizlar bugun runner aldim ama son 1 tane kalmisti...Ben bunu kullanamaz miyim acaba simdi tek olarak ya...mafoldumben tekrar stoklara girer insallah..Sole yapsam bunu ortaya sersem kenarlarina da buna uygun amerikan servisler alsam nasi olur..boshayallersmile

Son düzenleme:

Öncelikle güle güle kullan canımcım.
Soruna gelince; zaten iki türlü kullanım var canım. Ya karşılıklı oturan kişilerin önüne doğu dikey olarak 2-3 tane seriyorsun runnerı -zaten biliyorsun da- ya da masanın ortasına boylamasına seriyorsun, uygun masa örtüsünün üzerine. Ki ben 2. kullanımı da çok şık buluyorum. Amerikan servise bile gerek yok. Runnera uygun suplalarla da çok hoş bir masa ortaya çıkar bence. Amerikan servisle de hoş olur suplasız kullanacaksan.
Nacizane fikrim bu yönde. Tek başına da gayet rahat kullanılır.olumunekankayizsmile

Bu arada fotolar da süperr.

sagol tatlicim simdi soyle ben bunu surekli mutfak masamda kullanmak istedim aslinda misafirlik bi tane siyah almayi planliyorum cunku..dedigin gibi kullanicam gibi gorunuyo canim ortaya koyarim olmazsa kenarlara da amerikan servis gunluk dusundugum icin supla olmaz heralde canimcim..

Devamlı kullanacaksan zaten tek kullanman daha iyi olur bence Ve bu runnera uyan amerikan servisler de buldun mu tadından yenmez canım.kaydirigubbakcemile3.Supla olmaz günlük ya tatlım. amerikan servis çok daha rahat kullanılır ve daha iyi olur.

missciğim bence yuvarlak olsun amerikan servislerin,rengide açık mavi süper olur.ıçi açılır insanın cokacimcoook

Miss tebrik ederimm ömürr boyuu mutluluklaar dilerim canımm Otelde şahane gözüküyoor ön balayı için çok başarılı bir seçim olmuşş :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…