- Konu Sahibi miss_curious
-
tesekkur ederim cnm cook sagol...çeyizleriniz çok güzelmiş iyi günlerde kullanın
hayırlı olsun mutluluklar
sagol canim benim daha iyileri sana insallah guzelim..canım allah huzurla kullanmayı nasip etsin
hepsi çok güzel
bardakların harika
amiin cnm insallah...aldıklarınızın hepsı çok güzel maşallah .Hepsını güle güle kullanın inşallah
kizlar bugun runner aldim ama son 1 tane kalmisti...Ben bunu kullanamaz miyim acaba simdi tek olarak ya...mafoldumben tekrar stoklara girer insallah..Sole yapsam bunu ortaya sersem kenarlarina da buna uygun amerikan servisler alsam nasi olur..boshayallersmile
Öncelikle güle güle kullan canımcım.
Soruna gelince; zaten iki türlü kullanım var canım. Ya karşılıklı oturan kişilerin önüne doğu dikey olarak 2-3 tane seriyorsun runnerı -zaten biliyorsun da- ya da masanın ortasına boylamasına seriyorsun, uygun masa örtüsünün üzerine. Ki ben 2. kullanımı da çok şık buluyorum. Amerikan servise bile gerek yok. Runnera uygun suplalarla da çok hoş bir masa ortaya çıkar bence. Amerikan servisle de hoş olur suplasız kullanacaksan.
Nacizane fikrim bu yönde. Tek başına da gayet rahat kullanılır.olumunekankayizsmile
Bu arada fotolar da süperr.
sagol tatlicim simdi soyle ben bunu surekli mutfak masamda kullanmak istedim aslinda misafirlik bi tane siyah almayi planliyorum cunku..dedigin gibi kullanicam gibi gorunuyo canim ortaya koyarim olmazsa kenarlara da amerikan servis gunluk dusundugum icin supla olmaz heralde canimcim..
insallah tatlim bakicam yuvarlakta herkes hem fikir sanirim..Olmadi yanima alir bakarim dolasirken...alkisalkisalkismissciğim bence yuvarlak olsun amerikan servislerin,rengide açık mavi süper olur.İçi açılır insanın cokacimcoook
tesekkur ederim canim benim ya begenmenize sevindim...opuyorumnanaktanMiss tebrik ederimm ömürr boyuu mutluluklaar dilerim canımmOtelde şahane gözüküyoor ön balayı için çok başarılı bir seçim olmuşş :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?