Miss curious'un ceyizi..

canım çok güzelsiniz maşallah,burdanda yazayım..ön balayı resimleride cok güzel..
maşallah sende cok güzelsin:)

tatildeydim bende canım:) aklımda da senin nikahvardı biliyorum ya tarihi naptı evlendi mi nasıl gecti vs vs aklımda ..:)farketmeden içime işlemiş bişeyler, aklım burda olmasamda ,sükür kavusturana .. :dance:
balayını fotolarına bakıyordum dyorum enişteye bak bulmuş güzel kızı foto cektirmiş hep:roflol:

vallaha sukur kavusturana:1hug: eksikligin belli oluyo ona gore..lmaz:
tatile nereye gittin nasil gecti bakiiimmm..

vallaha sukur kavusturana:1hug: eksikligin belli oluyo ona gore..lmaz:
tatile nereye gittin nasil gecti bakiiimmm..

il sınırları icersinde teyzeme gittim cnm bikaçgün..ahh biz agvaya gidemiyoruz ki :asigim:kaydirigubbakcemile33 gün sonra da nişanlım gidiyor ailesinin yanına cnm ..
agva nasıldı cnm tatil için,önerir misin balayı icin?boshayallersmile

ya simdi soyle 1-2 gunlugune kafa dinlemek icin ideal olabilir ama ben sahsen iyi ki 1 gun gitmisim dedim..Otel pek bi sakindi..Doga ile ic ice olmayi severim ve sıkılmam diyosan dusunun derim ama ben sanirim hareketli tatili seviyorum kus, bocek, doga bana pek uymuyo guzelim ya..:1no2:

hmm haftasonu tatilleri icin ideal sanırım cnm ,en güzeli balayı ıcın biraz uzak bir otel hışutarafagitti ceyiz hazırlıgın nasıl cnm eksikler var mı?

hmm haftasonu tatilleri icin ideal sanırım cnm ,en güzeli balayı ıcın biraz uzak bir otel hışutarafagitti ceyiz hazırlıgın nasıl cnm eksikler var mı?
bence oyle cnm siz balayina guneye inin bence...
ceyiz al al biter mi tatlim ya hala eksik var bi suru neyse yaa oldugu kadar olmadi evlenince tamamlariz kalanlarini..:icecream:

bence oyle cnm siz balayina guneye inin bence...
ceyiz al al biter mi tatlim ya hala eksik var bi suru neyse yaa oldugu kadar olmadi evlenince tamamlariz kalanlarini..:icecream:
inş. canım fazla sıkıntı yapmanın alemi yok,Allah saglık versin alınır herşey zamanla:)

cnm çok zevklisin hepsi birbirinden güzel..bardakalarından en üstteki yeşilli olanları markası ne tatlım çok şıklar bende öle bişe arıyorum bide nekadara almıştın

cnm çok zevklisin hepsi birbirinden güzel..bardakalarından en üstteki yeşilli olanları markası ne tatlım çok şıklar bende öle bişe arıyorum bide nekadara almıştın
tesekkur ederim cnm begenmene sevindim..bardaklari ikeadan almistim tatlim oyle pahali falan diildi onu hatirliyorum sitesine baktim ama goremedim fiyatini..10 tl olabilir belki 6 tanesi ama emin diilim cnm..

Allah gönlüne göre versin canım, koyarsın bakarız. Ben de 3. provama gideceğim 8 temmuzda.
oy masallah cnm sen halletmissin bile...koysana sen de bakalim gelinligine ya da dugun resimlerimde gorursunuz diyosan o da olabilir tabi..
gözün aydın mrs curiousumsempatiksalakcinni
fotoğrafını çektiğinde görürüz artık
sagol tatlim su on adimi degistiremedim hala..:roflol: insallah cnm yarin bi gidiyim koyarim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…