Miss curious'un ceyizi..

hizli yazcam die yorum da yapamadim kaldircan die hemen..kaydirigubbakcemile3 Ben begendim cnm cok sade ve guzel..alkisalkisalkis

ben sade diye yola ciktim cnmcm sonra gosterisli bisi sectim ascik sankim bu defa..daha dogrusu dantel vs. yok ama ustunde bi kac tane tas var..Ustu falan baya sardi..ipek-saten karisimi imis guya..Tarlatan giyicek misin cnm sen bu arada..

hizli yazcam die yorum da yapamadim kaldircan die hemen..kaydirigubbakcemile3 Ben begendim cnm cok sade ve guzel..alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3. Hayalimde hep hareketli etekler, uçuşan etekler vardı. Ama vücut yapıma hiç uymadı. Sade ama şık, göz dolduran şeylerden hoşlanırım ben Miss'im. Bu model de vücudumda çok daha hoş durdu. Nişanlım da, moda evi sahibi de çalışanlar da kesinlikle bu tarz modeller dediler zaten. Karar verdim ben de hemen.

ben sade diye yola ciktim cnmcm sonra gosterisli bisi sectim ascik sankim bu defa..daha dogrusu dantel vs. yok ama ustunde bi kac tane tas var..Ustu falan baya sardi..ipek-saten karisimi imis guya..Tarlatan giyicek misin cnm sen bu arada..

Hımm, merak ettim seninkisini de bak kaydirigubbakcemile3. Anlaşırsan seninkisini de görürüz. Ben sadelikten şaşmadım. Tarlatan olacak ama hafif kabarık bir şey olacak canımcım. Beğendin mi sahiden?

cnm bugun moda evindeki bayan da buna benzer bisi soyledi, insanin ne begendiginden ziyade modeli ustunde tasimasi oldukca onemli gercekten..

Hımm, merak ettim seninkisini de bak kaydirigubbakcemile3. Anlaşırsan seninkisini de görürüz. Ben sadelikten şaşmadım. Tarlatan olacak ama hafif kabarık bir şey olacak canımcım. Beğendin mi sahiden?
ben de bu tarz seylere baktim zaten cnm sade ve guzel gercekten ben cook begendim..Oyle cook tasli,alti buzuk buzuk olan seyleri hic begenmiyorum..

cnm bugun moda evindeki bayan da buna benzer bisi soyledi, insanin ne begendiginden ziyade modeli ustunde tasimasi oldukca onemli gercekten..

Haklısın onlar da haklıkaydirigubbakcemile3, ben bunu bizzat gördüm valla.
Ya bu arada moda evi çalışanları ten rengimi çok beğendiler, gerdanıma falan maşallah dediler kaydirigubbakcemile3. Ten rengi konusunda sana bir şey danışacağım. Ben biraz bronzlaşmayı düşünüyordum,tatile gideceğim birkaç hafta. Ne yapayım sence canımcım ya?

ben de bu tarz seylere baktim zaten cnm sade ve guzel gercekten ben cook begendim..Oyle cook tasli,alti buzuk buzuk olan seyleri hic begenmiyorum..

Beğenmene sevindim canımcım. Ben de öyle çok taşlı şeylerden hoşlanmıyorum, geçen hafta bir arkadaşın düğününe gittim mesela aslında çok hoş tatlı bir kızdır ama gelinlik seçimi daha sade, şık ama göz dolduran bir şey seçebilirdi dedik arkadaşlarla. Bak sana da göstereyim, gerçi Aysira'da var buna benzer bir model önünü değiştirmşler, çiçekleri abartmışlar. Aysira'daki çok daha iyiymiş.

Son düzenleme:
goster bakiyim cnmcm hani gelin dedigin sade olmali,daha da onemlisi dogal olmali bence cnm..
Bronzlasmaya gelince bence guzel dedilerse kararma tatlim ya,yani ben kendime gore de yonlendirmis gibi olcam belki seni esmerim ya ben mumkun oldugunca kararmamaya calisiyorum..

Evet canım sen esmer güzelisinkaydirigubbakcemile3, bronzlaşmana gerek yok. Ama ben beyaz tenliyim ya, az biraz bronzlaşmanın zararı olmaz herhalde yaaa. Ben ne yapacağı tatilde, şemsiyenin altından çıkmamak olmaz ki ama kaydirigubbakcemile3

yok cnm ben de begenmedim bu modeli alti bu tarz sevmiyorum ben ya..tamam ustu sade ama alt kismi 1800 yillardaki ingiliz elbiselerini andiriyo..

ben var ya semsiyenin altinda kararirim hemen aninda..Yolda yururken golgeden giderim o derece yani..kaydirigubbakcemile3
cnmcm o zaman yanarken dikkat et bikini izi falan kalmasin..

Ben de beğenmedim, ama Aysira'da bu gelinliğin fiyatı ne kadar biliyor musun?3200 tl. Bu kadar verilmez bu gelinliğe be canım.

oy oy hakkaten pahaliymis ya ben eger olursa 1700 e kiraliycam satilik 2200 idi..Bu arada benim kumas parlak bisi..sen ne kadara hallettin cnm..

ben var ya semsiyenin altinda kararirim hemen aninda..Yolda yururken golgeden giderim o derece yani..kaydirigubbakcemile3
cnmcm o zaman yanarken dikkat et bikini izi falan kalmasin..

Ay ne güzelll, özendim bak şimdi ben bu duruma kaydirigubbakcemile3
Ben ilk önce kızarmış tavuk gibi oluyorum zaten , zehir oluyor ilk birkaç gün:gitme:
Bu sene straplez bikini giyeceğim bazen, o şekilde bronzlaşmayı da sevmiyorum ama bakalım kendimi nasıl koruyacağım.

oy oy hakkaten pahaliymis ya ben eger olursa 1700 e kiraliycam satilik 2200 idi..Bu arada benim kumas parlak bisi..sen ne kadara hallettin cnm..

En az 2200 olacak benimki de canımcım,duvakta kullanılacak fransız dantelinin oranı fiyatı değiştirebilir. O konuda kesin kararımı bildirmedim. Zaten duvağı en son hallederiz dediler.

sen beyaz tenlisin o zaman cnmcm..straplez bikini guzel cocum biz de bu sene olursa eger ilk kez denize gidicez esimle ben normalde hic girmem de atalya'da yasadigim halde..:çok üzgünümalerjim oldugu icin)

En az 2200 olacak benimki de canımcım,duvakta kullanılacak fransız dantelinin oranı fiyatı değiştirebilir. O konuda kesin kararımı bildirmedim. Zaten duvağı en son hallederiz dediler.
sen satin mi aliyosun peki cnm, benim baktigim yerde duvak sadece tuldu ve yere kadar uzaniyodu..

sen beyaz tenlisin o zaman cnmcm..straplez bikini guzel cocum biz de bu sene olursa eger ilk kez denize gidicez esimle ben normalde hic girmem de atalya'da yasadigim halde..:çok üzgünümalerjim oldugu icin)

İkimizin de hoşnut olmadığı durumlar var desene canımcım:çok üzgünüm:
Ama olsun şükür halimize. Sen denize giremesen de, bronzlaşamasan da yine de çok güzelsin.

sen satin mi aliyosun peki cnm, benim baktigim yerde duvak sadece tuldu ve yere kadar uzaniyodu..

Benimkisi de yere kadar uzanacak canım. Kenarlarını fransız dantelinden istiyorum ben. Sade duvaklar var hazır olarak. Ama ben duvağımı gösterişli istiyorum. Duvağımın kenarlarını gelinliğimde kullanılan fransız dantelinden kullanmalarını isteyeceğim, özel olarak uğraşacaklar. Duvak tül canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…