- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
Topiğine de yazayım dedim canımcım, bence çok çok hoş. Dediğim gibi kmlerce öteden seninle aynı şeyi beğenmişim, kendi evime almayı düşünmüşüm. Güle güle kullanırsınız inşallah.
vallaha bu kadar olur hannem ya,allam sonunda benimle ayni zevki paylasan birini buldum..olumunekankayizsmile
sagol canim benim,gonullerimiz bir ne kadar uzak olsak da..
o zaman guzelim antalya'ya mutlaka beklerim,tatil icin falan gelirseniz..:1hug:Valla canım fotoları gördüğümde ben de aynı şeyi düşündüm, bu kadar olur dedimolumunekankayizsmile Keşke bir şekilde karşılaşsaydık da bizzat tanısaydım seni, çok güzel olurdu ama nasip kısmet...
Rica ederim canım benim, gönüller bir evet.opuyorumnanaktan
o zaman guzelim antalya'ya mutlaka beklerim,tatil icin falan gelirseniz..:1hug:
amiin cnm daha guzelleri sana insallah...Ben biraz fazla detayciyimdir,sen bana bakma aslinda bunlarin bi cogu zamanla eve girdikce de alinabilecek seyler..maşallah ne kadar güzel şeyler almışsınız!
ben neden baştan takip edemedim burayıı..
bide baktıkçaa Allahım ne kadar çok eksiğim var dedimm içimee dert oldu!
çeyizinizi nerelerden aldınız şööyle bi sıralasanız tam benim zevkimle uyuşan şeyler..
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşş!
amiin cnm hepimiz gule gule kullaniriz insallah...Salon tkmi biraz iddiali gibi gelmisti ama sevindim begenmene..canım mobilyaların cok hoşmuş özellikle salon takımını cok begendim..
güle güle kullanırsın inş.:)
Canım içine sindiyse ne güzel. Koltuk takımı ve yatak odası da çok hoş. Güle güle kullanın tatlıcım.
Tatlicim sagol koltuk takimi biraz suslu gibi geldi once hatta pembe berjrleri gri yaptiricaktim ama esim yemek odamiz beyaz hareket katar diyince vazgectim cnmcm..Bi de berjerlerin seklini degistiricektim koltuk takimi gibi olucakti sekli sonra esim boyle iyi diyince ondan da vazgectim..
Daha almadik dun gorustuk sadece bi kac gune netlestirmeyi planliyoruz..
Kizlar mobilyalara karar verdik gibi artik..
Yemek odasi
yatak odasi siyah sey dahil degil,yatak bazali..
salon takimi
2 tane berjer..
oturma odasina da kose almaya karar verdik gibi...Umarim yine karar degistirmeyiz ama bunlar icime sindi..
cnmcm evet yatak odasinda bugune kadar gorduklerim icinde en cok icime sinen bu oldu..Farkli biraz..Berjerler ascik iddiali olcak ama napiim..Esime uydum valla..kaydirigubbakcemile3Valla ben berjerlerin rengine bayıldım tatlıcım, iddialı ama çok hoş valla.iyi yapmışsın bence değiştirmemekle.Gayet hoş valla.Yatak odası da Doğtaş'ta gösterdiğinden daha hoş.opuyorumnanaktan
canım bak bu yatak odası diğerinden daha hoş duruyor daha güzelini bulmuşsun koltuk takımın da hoş olmuş güle güle kullan
cnm a101 magazasindan almistim cok tesekkur ederim..herşeyin çok güzel güle güle kullan inşallah.. sarımsak soğan koruyucularını nerden aldın acaba??? çok şekerler
çok güzeller canım resimlerini de bulmuşsun:) güle güle kullanırsın inş.....
yardimci olabildiysem ne mutlu cnm..Aslinda bi cogu sonra da alinabilir ama ben duramadim..kaydirigubbakcemile3süpermiş hepsi bende yeni katıldım siteye ayrıca nişanlıyım şimdi tüm topiğini okudum:) unuttuğum şeyleri yazdım çok güzeller.......darısı başımıza inş bende eklerim..güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim
tesekkur ederim daha iyileri olmayanlara insallah cnm..Hepsi de cok guzel gule gule kullan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?