Miss curious'un ceyizi..

Kizlar tayinim sonunda antalya'ya cikti allaha sukur..Hareketli gunler basliyo sonunda....

Çok sevindim Miss tayinine hayırlı olsun!! Bu arada nereye çıktı merak ettim.
Ben de okutmanlık ilanlarını araştırıyorum Akdeniz ÜNv.de inş. olur benim de.
Ev meselesi de cidden büyük problem, biz mesela mecburen kendi evleri olduğu için aynı apartmanda oturacağız ama ne yapalım...İnş. problem çıkmaz ilerde...

cnm tayinim dosemealti'na cikti..Her gun servisle gidip gelicem okula cok sukur..İsin ilginc yani servis esimin is yerine 5 dk uzakliktan kalkiyor..Tabii anneme ve kayinvalideme de:)) Artik ortaya bi yere oturucam,ev bakiyoruz simdi..
İnsallah senin de hakkinda hayirlisi olur cnm..Sen hangi alanda okutmanlik yapmayi planliyosun bu arada merak ettim..

yaaaa ben şimdi gördüm çeyizine bittim bittim güle güle kullanırsın inşh.. harikalar hepsi yalnız bişey sormak istiyorum ; kırmızı baharatlık ekmeklik,fincan seti ve gri kavanoz seti.. bunların markalarını yazabilirmisin lüütfennn??? opuyorumnanaktan

cnm cook tesekkur ederim guzel dileklerin icin..opuyorumnanaktan Kirmzi baharatlik,ekmek seti BERNARDO'ya,gri kavanoz seti TANTİTONİ^'den,fincan seti(kirmizi olanlar)MUDO'ya ait..

cok güzeller ohaoldumsmile
tesekkur ederim cnm...

Ne tesadüf ben de annemler ve kayınvalidemlerle ayı mahallede oturacağım Şu an yüksek lisans yapıyorum ELT'de, tezimi verdim, haftaya sonucu belli olacak geçtim mi kaldım mı yani! Ona göre başvuracağım işte İngilizce okutmanlık, araştırma görevlisi, öğretim görevlisi (ki bu pek ihtimal değil) kadrolarına.

aaa ben de ingilizce ogretmeniyim..Antalya'da mi gorev yapiyodun peki,elt tez konunu da merak ettim simdi bak..

aaa ben de ingilizce ogretmeniyim..Antalya'da mi gorev yapiyodun peki,elt tez konunu da merak ettim simdi bak..

"vocabulary teaching" cnm tez konum. Görev derken şöyle: ücretli öğretmenlik yaptım Namık Kemal'de geçen dönem. Bir taraftan da tezle uğraşıyordum işte, ikisini bir arada yürütmeye çalıştım.

"vocabulary teaching" cnm tez konum. Görev derken şöyle: ücretli öğretmenlik yaptım Namık Kemal'de geçen dönem. Bir taraftan da tezle uğraşıyordum işte, ikisini bir arada yürütmeye çalıştım.
ooo ne guzel namik kemal merkez'de..Yokmu orda yeterli kadrolu ogretmen..Tez konun da guzelmis okumayi isterim bi gun..

ooo ne guzel namik kemal merkez'de..Yokmu orda yeterli kadrolu ogretmen..Tez konun da guzelmis okumayi isterim bi gun..

Bir ing.öğretmeni vardı liseye tayin istemiş çıkmış ben onun yerine gittim geçen dönem. Bu sene artık yeni atama yaparlar onun yerine. Tezim de inş.kabul edilirse o zaman seve seve yollarım okuman için yerimseniben

Nasıl gidiyor bu arada ev arama işleri? Sıcakta da zor oluyordur inş.gönlünüze göre bulursunuz bir an önce. Nereyi düşünüyorsun semt olarak?

Son düzenleme:

cnm oz dilek parkin onunden kalkiyormus okul servisi o yuzden calli,bayindir mah ve kipa cevresine baktik su anda ama malsef ev yok...:çok üzgünüm: Yeni daire istiyoruz ama yeni daireler genelde satilik..Napcaz bilmiyorum bakalim..:uhm:

cnm oz dilek parkin onunden kalkiyormus okul servisi o yuzden calli,bayindir mah ve kipa cevresine baktik su anda ama malsef ev yok...:çok üzgünüm: Yeni daire istiyoruz ama yeni daireler genelde satilik..Napcaz bilmiyorum bakalim..:uhm:

Anlıyorum canım yakın sayılırız Eski Sanayi tarafında oturuyorum ben de Dutlubahçe Mah. Buralarda çok fazla yeni inşaat var, kiralık da çok bildiğim kadarıyla. Eğer eşinin seni servis yerine kadar bırakması sizin için sorun olmazsa buralara da bakmanızı öneririm. yerimseniben

tamam canim sagol,soylerim o taraflara da bakariz eger uygun gorurse esim..İsimiz zor ya bakalim,allah yardimcimiz olsun..:Saruboceq:

miss_curious çeyizin çok güselmiş cnm daha yeni gördüm maşallah hepsinin resmini nasıl buldun tbrk ederim. çok beğendim hepsini güle güle güllan ben tam istediğim peçeteliği gördüm hani üstünde top gibi bişi var onu nerden aldın acabaa

tesekkur ederim cnm,genelde internetten alinca buldum resimlerini..kaydirigubbakcemile3
peceteligi İKEA dan almistim cnm istanbulda iken..yerimseniben

Topigime de koyayim dedim kizlar allah nasip ederse bu yemek odasini aliyoruz..

bu koltuk takimlarini da dusunuyorum...

Son düzenleme:
Topiğine de yazayım dedim canımcım, bence çok çok hoş. Dediğim gibi kmlerce öteden seninle aynı şeyi beğenmişim, kendi evime almayı düşünmüşüm. Güle güle kullanırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…