- Konu Sahibi miss_curious
-
Kizlar tayinim sonunda antalya'ya cikti allaha sukur..Hareketli gunler basliyo sonunda....
Çok sevindim Miss tayinine hayırlı olsun!! Bu arada nereye çıktı merak ettim.
Ben de okutmanlık ilanlarını araştırıyorum Akdeniz ÜNv.de inş. olur benim de.
Ev meselesi de cidden büyük problem, biz mesela mecburen kendi evleri olduğu için aynı apartmanda oturacağız ama ne yapalım...İnş. problem çıkmaz ilerde...
hayirlisi cnm ama yakin olucam anneme de kayinvalideme de...hayırlısı olsun cnm ama ınsallah uzak olursun :)
cnm cook tesekkur ederim guzel dileklerin icin..opuyorumnanaktan Kirmzi baharatlik,ekmek seti BERNARDO'ya,gri kavanoz seti TANTİTONİ^'den,fincan seti(kirmizi olanlar)MUDO'ya ait..yaaaa ben şimdi gördüm çeyizine bittim bittim güle güle kullanırsın inşh.. harikalar hepsiyalnız bişey sormak istiyorum ; kırmızı baharatlık ekmeklik,fincan seti ve gri kavanoz seti.. bunların markalarını yazabilirmisin lüütfennn??? opuyorumnanaktan
tesekkur ederim cnm...cok güzeller ohaoldumsmile
aaa ben de ingilizce ogretmeniyim..Antalya'da mi gorev yapiyodun peki,elt tez konunu da merak ettim simdi bak..Ne tesadüf ben de annemler ve kayınvalidemlerle ayı mahallede oturacağımŞu an yüksek lisans yapıyorum ELT'de, tezimi verdim, haftaya sonucu belli olacak geçtim mi kaldım mı yani! Ona göre başvuracağım işte İngilizce okutmanlık, araştırma görevlisi, öğretim görevlisi (ki bu pek ihtimal değil) kadrolarına.
rica ederim cnm,o da BERNARDO'dan..çookkkkkk tşkkr ederim cnm opuyorumnanaktan ama fincan setin beyaz olanları merak ettim.. alt tabaklığında kaşık şekli olan:)
aaa ben de ingilizce ogretmeniyim..Antalya'da mi gorev yapiyodun peki,elt tez konunu da merak ettim simdi bak..
ooo ne guzel namik kemal merkez'de..Yokmu orda yeterli kadrolu ogretmen..Tez konun da guzelmis okumayi isterim bi gun.."vocabulary teaching" cnm tez konum. Görev derken şöyle: ücretli öğretmenlik yaptım Namık Kemal'de geçen dönem. Bir taraftan da tezle uğraşıyordum işte, ikisini bir arada yürütmeye çalıştım.
ooo ne guzel namik kemal merkez'de..Yokmu orda yeterli kadrolu ogretmen..Tez konun da guzelmis okumayi isterim bi gun..
Bir ing.öğretmeni vardı liseye tayin istemiş çıkmış ben onun yerine gittim geçen dönem. Bu sene artık yeni atama yaparlar onun yerine. Tezim de inş.kabul edilirse o zaman seve seve yollarım okuman için yerimseniben
Nasıl gidiyor bu arada ev arama işleri? Sıcakta da zor oluyordur inş.gönlünüze göre bulursunuz bir an önce. Nereyi düşünüyorsun semt olarak?
cnm oz dilek parkin onunden kalkiyormus okul servisi o yuzden calli,bayindir mah ve kipa cevresine baktik su anda ama malsef ev yok...:çok üzgünüm: Yeni daire istiyoruz ama yeni daireler genelde satilik..Napcaz bilmiyorum bakalim..:uhm:
Anlıyorum canım yakın sayılırız Eski Sanayi tarafında oturuyorum ben de Dutlubahçe Mah. Buralarda çok fazla yeni inşaat var, kiralık da çok bildiğim kadarıyla. Eğer eşinin seni servis yerine kadar bırakması sizin için sorun olmazsa buralara da bakmanızı öneririm. yerimseniben
miss_curious çeyizin çok güselmiş cnm daha yeni gördüm maşallah hepsinin resmini nasıl buldun tbrk ederim. çok beğendim hepsini güle güle güllan ben tam istediğim peçeteliği gördüm hani üstünde top gibi bişi var onu nerden aldın acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?