Miss curious'un ceyizi..

Çok beğendim canım mobilyalarınıı.. Beyaz seçimi bence çok yerinde bi karar :lepi: Ama sanki önceki eklediğin siyah beyaz koltuklar daha güzel gibi geldi bana ama tabiki senin tercihin :sm_confused:
cnm cok sagol bakalim ama sanirim grileri alicak gibiyim..O kadar cok karar degistirdim ki esim artik kizcak..kaydirigubbakcemile3

Harika şeyler...
opuyorumnanaktan
Güle güle kullanın a.s
amiin cnm insallah..a.s.

Aldığınız hersey masallah cok hoş .İyi ,güzel ve huzurlu günlerde kullanın inşallah
sagol cnm daha iyileri,guzelleri sizlere insallah..a.s.

cnm cok sagol bakalim ama sanirim grileri alicak gibiyim..O kadar cok karar degistirdim ki esim artik kizcak..kaydirigubbakcemile3

amiin cnm insallah..a.s.

sagol cnm daha iyileri,guzelleri sizlere insallah..a.s.

.....

mandal torbasi ve seti..
mobilya tasima destegi..
fonksiyonel silecek..
temizlik bezi seti..
cok gerekli olmamakla beraber ince detaylar..a.s

tatlım herşeyin harika ayrıntılara önem vermek güzel bişey.. fonksiyonel sileceğini görünce kardeşim aklıma geldi benim çeyiz listemde de var ama henüz almadım sıra ona gelemedi daha:):) az dalga geçmemişti benle oldu olacak diğer elinede bi bez al ışıklarda araba camı sil abla die

buluruz cnm kullanacak bi yer,detaylara onem vermek iyidir..kaydirigubbakcemile5

Canım herşeyin çok güzel
güzel günlerde ağız tadıyla kullanırsın inşallahh
amiin cnm insallah..opuyorumnanaktan

miss sen evlimisin bekarmı anlamadım benn:)
cnm nikahimiz oldu tayin nedeniyle dugunumuz onumuzdeki ay allah nasip ederse..
yerimseniben

düğünde yaklaşıyor canım hadi hayırlısı :)
canım yatak odan kapaklı sanırım gördügüm kdryla neden sürgülü tercih etmedin hayatım?
bu arada son aldıklarında güzelmiş tchibodan dime?:)

cnmcm beyaz yerler tek tek acilmiyor,paket acar gibi ortadan tutunca iki yana aciliyor..:kedi: Yeni aldiklarim efet tchibodan guzelim..boshayallersmile
Dugun de yaklasiyor dedigin gibi ama biz hala geniiiiiiiiiiis geniiiiiiiiiiiiis takiliyoruz esimle..

ohh ne güzel stres fln yok heralde.. en güzelii canım yaa takılın , eninde sonunda lacak o dugun..zemuszemus
nasıl bir mekanizma oldugunu anladım çözemedim di cahilligime verkaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel stres fln yok heralde.. en güzelii canım yaa takılın , eninde sonunda lacak o dugun..zemuszemus
nasıl bir mekanizma oldugunu anladım çözemedim di cahilligime verkaydirigubbakcemile3
ya tatlicim ben yetismiycek die stres yapiyorum aslinda ascik ama kocisim pek bi rahat,yapariz,hallederiz dio..Ev bakiyo daha satin almak icin dusun..kaydirigubbakcemile3
estagfurullah guzelim olar mi hic ben de distan bakinca tek tek aciliyo sandiydim,orda gorunce sasirmistim..kaydirigubbakcemile3

ayy kocişinde pek bir ferahmış canım yaaev satın almak icin yavaş ilerleyin tatlım aceleye gelmez güzel olsun bak benden demesi cok bilirim bu ev meselelrinizemuszemus
bu arada kocişim dimekte pek bir yakıştı sana misssin curiosumm:jeyyar:

yaww tatlicim bi 6-7 sene otururuz sonra degistirriz diyip kandiriyo beni..Bilemedim valla..bilmiyorumkismile
Derim ben ole seyler kocisime o sevmez ama karicim falan demeyi..Kaba buluyomus guya bu kelimeyi..
Sen neler yapiyosun bakiyim ya gece griyosun genelde..

kapler bir olsun siz birlikte olun da cnm gerisi boş yahuboshayallersmile
bende sahura kadar nette vakit dolduruyorum canım,ev ahalisi uykusuna pek düşkünm uykuyu sevmeyen ben yine ayakta hazır ve de nazır:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
canım evinin fotolarını çeker de evim güzel evim bölümüne korsun dimiifisfisfisçok merak ediyom da evinisengözlerimebaksanab

allah nasip ederse koyarim insallah cnmcm...Buraya bile koyarim ama tabii benim de icime sinmesi lzm..
İyi yapmissin sahura kadar ayakta kalmakla,Ben uyaninca uyuyamiyorum geri..Bende de esim vardi..Oturduk falan gec gitti ondan ayakta kaldim bugun..Yatiyorum yavastan sinoplum opeyrum coook seni..opuyorumnanaktan

bende öpüyorum canım iyi geceler..a.s.

oturma odasi bunun rengini degistirecez ama karar vermedik henuz evi tutunca bakicaz rengine..

Bu da puf..Bunu yaklastirinca yatak oluyo cift kisilik..

Son düzenleme:
Miss bence de en güzelleri bunlar olmuş. Koltuk takımları ve yatak odası çok şık gerçekten, daha önce baktıklarından daha çok beğendim bunları. Yemek odana zaten baştan beri bayılmıştım güle güle kullankaydirigubbakcemile5
Salon için aldığın koltuk takımı ve yatak odası takımı hangi mağazadan acaba?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…