Miss curious'un ceyizi..

efet ben bi arkadasta gormustum cnmcm 10 tl idi fiyati..Ben bunu bi dener,sonucu yazarim sana tatlicim..

alalaa bende gözükmüyor
sadece 1-2 bardak görünüyor
diğerlerinde hep hata veriobilmiyorumkismile

Sağ ol canım, ben de dalmışım öyle başka şeylere bunu ararken. Senin aldığın daha cici görünüyor tatlıcım ama işlevde hangisi iyidir bilemeyeceğim.

Aminnnn, inşallah.

bakalim cnmcm tupperware daha iyidir diye dusunuyorum ama bu da is gorsun yeter..Bu arada ben yavastan kaciyorum tatlicim uykum geldi ascik...opuldunuz efem..opuyorumnanaktan

bakalim cnmcm tupperware daha iyidir diye dusunuyorum ama bu da is gorsun yeter..Bu arada ben yavastan kaciyorum tatlicim uykum geldi ascik...opuldunuz efem..opuyorumnanaktan

Evet bence de tupper daha iyidir. Neyse İyi geceler tatlıcım, tatlı rüyalar. Siz de öpüldünüz efemkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Sizin adınıza sevindim Hayırlı olsun

ayy canım benim çook sevindim hadi bakalım hayırlısı yuvanızı kurun bu telaş en tatlı telaştır canımcım :1hug:

hayırlısı olsun cnm.

tesekkur ederim kizlar, umarim tatli gecer bu telaslar zira gergin olma ihtimali de var..alsanaalsanasmile ..ev konusunda tartistik esimle ben kayinvalideme yakin olsun istemiyorum ama buyuk ihtimalle oyle olucak..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…