- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
sayfaya ancak yukluyor olabilir bende gorunuyor...ilk sayfadaki resimlerin hiç biri neden görünmüyor
sempatiksalakcinni
Bana da pek işe yarayacakmış gibi görünmedi ama denemekte fayda var belki beni utandırır. Sen dene bir canımcım, sonuçları konuşuruz. Tupperwarede var mı soğan koruyucu? kataloğuna hiç görmedim ben canım. O işe yarar bak.
efet ben bi arkadasta gormustum cnmcm 10 tl idi fiyati..Ben bunu bi dener,sonucu yazarim sana tatlicim..
alalaa bende gözükmüyor
sadece 1-2 bardak görünüyor
diğerlerinde hep hata veriobilmiyorumkismile
Ben hiç görmedim, allah allah. Hemen soruşturmaya başlıyorum o halde.:1hug:Tamam tatlıcım bekliyorum senden sonucu.
gitti gidiyorda falan satiliyodu cnmcm...
sevindim cnm gorebilmene..Amiiin insallah hepimiz icin...:1hug:gördüm canım sonunda
bahtında çeyzin kadar güzel olsun inş.
hepsini ii günlerde kullan
Sağ ol canım, ben de dalmışım öyle başka şeylere bunu ararken. Senin aldığın daha cici görünüyor tatlıcım ama işlevde hangisi iyidir bilemeyeceğim.cnm bak bu dedigim...
sevindim cnm gorebilmene..Amiiin insallah hepimiz icin...:1hug:
Sağ ol canım, ben de dalmışım öyle başka şeylere bunu ararken. Senin aldığın daha cici görünüyor tatlıcım ama işlevde hangisi iyidir bilemeyeceğim.
Aminnnn, inşallah.
bakalim cnmcm tupperware daha iyidir diye dusunuyorum ama bu da is gorsun yeter..Bu arada ben yavastan kaciyorum tatlicim uykum geldi ascik...opuldunuz efem..opuyorumnanaktan
Kizlar tayinim sonunda antalya'ya cikti allaha sukur..Hareketli gunler basliyo sonunda....
Kizlar tayinim sonunda antalya'ya cikti allaha sukur..Hareketli gunler basliyo sonunda....
Sizin adınıza sevindim Hayırlı olsun
ayy canım benim çook sevindim hadi bakalım hayırlısı yuvanızı kurun bu telaş en tatlı telaştır canımcım :1hug:
hayırlısı olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?