- Konu Sahibi miss_curious
-
hakkaten mi hannem,bak bi ortak yonumuz daha cikti..olumunekankayizsmile ooo ben ancak her ay kac paraysa indirimli o sekilde alabildim cnmcm..Evim dergisine ben de bayılırımmm Miss'im, kütüphanemde bir sürü dergi var ne yapacağım onları bilmem. Söylemesi ayıptır ben tupperwareleri hep kataloğ fiyatından %50 indirimli aldım arkadaş sağ olsun.aksi taktirde çok fazla tutuyor.Jean bence de her ay al bir şeyler koy kenara.
cnm tesekkur ederim daha iyileri sana insallah..hamur acmadim hic su zamana kadar ama elmali pasta yaparken merdaneyi kullanirim die dusundum..kaydirigubbakcemile3 allam o kadar sey aldim tuttugum evin mutfaginin buyuk olmasi lzm yoksa sigmiycak bunlar..:1no2:cnm yeni aldıklarını ve mobilyalarını güzel günlerde kullan
bulaşık süngeri fln koymak için aldığın şeyde hoşuma gitti
ama şuanda mutfağım belli olmadığı için yer sorunu yaşamaktan korkuyrm bu detayı atlıcam
ay birde hatırladım merdane almamıştım ben :)
hakkaten mi hannem,bak bi ortak yonumuz daha cikti..olumunekankayizsmile ooo ben ancak her ay kac paraysa indirimli o sekilde alabildim cnmcm..
Kim bilir başka neler var canımcımolumunekankayizsmile
cnm tesekkur ederim daha iyileri sana insallah..hamur acmadim hic su zamana kadar ama elmali pasta yaparken merdaneyi kullanirim die dusundum..kaydirigubbakcemile3 allam o kadar sey aldim tuttugum evin mutfaginin buyuk olmasi lzm yoksa sigmiycak bunlar..:1no2:
yok cnm ikea genelde...
cnm tesekkur ederim daha iyileri sana insallah..hamur acmadim hic su zamana kadar ama elmali pasta yaparken merdaneyi kullanirim die dusundum..kaydirigubbakcemile3 allam o kadar sey aldim tuttugum evin mutfaginin buyuk olmasi lzm yoksa sigmiycak bunlar..:1no2:
yok cnmcm sandikli falan diil,aklima gelmedi valla bazali bakmak bi tek yatak odamda baza var yatagin altinda bi de benim tek kisilik bi ayri bazam var misafirler icin..Benim mutfağıım büyük ama ben bile düşünüyorum nasıl sığdıracağımı canım. Başka bir şey almamak lazım ya. Bu arada senin koltuk takımın,köşe takımının sandıklı falan mı tatlıcım?
insallah cnm..:Saruboceq:cnm evet bende aynı şeyi düşünüyrm.
yoksa nerelere sığdırırım bilmem.
inş. mutfaklarımız geniş olur
yok cnmcm sandikli falan diil,aklima gelmedi valla bazali bakmak bi tek yatak odamda baza var yatagin altinda bi de benim tek kisilik bi ayri bazam var misafirler icin..
insallah cnm..:Saruboceq:
vallaha napicam bilmiyorum cnmcm ya,nolcak hakkaten onlar bilmiyorum..İsimiz zor..:1no2:Benim başıma gelecek senin de başına gelecek tatlıcım o zaman. Bir sürü battaniye, nevresim, pike, yorgan,yastık nereye koyulacak kara kara düşünmekteyim.CADIARZU
vallaha napicam bilmiyorum cnmcm ya,nolcak hakkaten onlar bilmiyorum..İsimiz zor..:1no2:
du ben de sana istanbuldaki evimdeki mutfak ve nevresim kolilerimi gosteriyim..kaydirigubbakcemile3Valla ben hemen hemen her şeyi koliledim. Geçen arkadaşlar gördüler eşyaları, bunları eve sığdıramazsınız dediler. Umarım yanılıyorlardır yamafoldumben.
du ben de sana istanbuldaki evimdeki mutfak ve nevresim kolilerimi gosteriyim..kaydirigubbakcemile3
Senin de bayağı çeyizin var canımcım. Hemen hemen aynı sanırım çeyizimiz.olumunekankayizsmile
bunlarin haricinde esimin evinde,kendi evimde de var..
cnmcm bi de misafirlik butun esyalarimi konsolun icine koyucam sigar herhalde tatlicim ya o zaman..
baska sorularin olursa seve seve yanitlarim hayatim..opuyorumnanaktan
jeanim tupperware toplamda ne harcadigimi bilmiyorum guzelim ama alacaklarina da bagli tatliim ya..Belli bi miktar ayirmak yerine her ay indirimlerini takip et cnm,ufaktan bisiler al bence cunku ayirdigin parayla toplu alamayabilirsin..
evim dergisini cok severim cnm fiyati da uygun..
Jean genelde aralık ayında tupperwaren katalogtaki birçok ürünü %30 indirime giriyor, toplu alışveriş yaparsan ev sahibi hediyesi adı altında hediyede kazanabilirsin.
kaydirigubbakcemile3
Senin de bayağı çeyizin var canımcım. Hemen hemen aynı sanırım çeyizimiz.olumunekankayizsmile
Ben de böyle düşünüyorum tatlıcım. Yemek takımıydı, çatal bıçak takımıydı, masa örtüsüydü... ben de onları konsola koyacağım. Bu arada köşe takımının rengine karar verdiniz mi?
hımm tamam canım ama buna üye olunuyordu sanırım üye olup alsak sonra bıraksak daha ucuz olmaz mı sen sitesinden mi alıyordun canım?
tesekkur ederim tatlim..a.s.hayırlı olsunnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?