Miss curious'un ceyizi..

Evim dergisine ben de bayılırımmm Miss'im, kütüphanemde bir sürü dergi var ne yapacağım onları bilmem. Söylemesi ayıptır ben tupperwareleri hep kataloğ fiyatından %50 indirimli aldım arkadaş sağ olsun.aksi taktirde çok fazla tutuyor.Jean bence de her ay al bir şeyler koy kenara.

cnm yeni aldıklarını ve mobilyalarını güzel günlerde kullan
bulaşık süngeri fln koymak için aldığın şeyde hoşuma gitti
ama şuanda mutfağım belli olmadığı için yer sorunu yaşamaktan korkuyrm bu detayı atlıcam
ay birde hatırladım merdane almamıştım ben :)

hakkaten mi hannem,bak bi ortak yonumuz daha cikti..olumunekankayizsmile ooo ben ancak her ay kac paraysa indirimli o sekilde alabildim cnmcm..

cnm tesekkur ederim daha iyileri sana insallah..hamur acmadim hic su zamana kadar ama elmali pasta yaparken merdaneyi kullanirim die dusundum..kaydirigubbakcemile3 allam o kadar sey aldim tuttugum evin mutfaginin buyuk olmasi lzm yoksa sigmiycak bunlar..:1no2:

Benim mutfağıım büyük ama ben bile düşünüyorum nasıl sığdıracağımı canım. Başka bir şey almamak lazım ya. Bu arada senin koltuk takımın,köşe takımının sandıklı falan mı tatlıcım?

cnm evet bende aynı şeyi düşünüyrm.
yoksa nerelere sığdırırım bilmem.
inş. mutfaklarımız geniş olur

yok cnmcm sandikli falan diil,aklima gelmedi valla bazali bakmak bi tek yatak odamda baza var yatagin altinda bi de benim tek kisilik bi ayri bazam var misafirler icin..
cnm evet bende aynı şeyi düşünüyrm.
yoksa nerelere sığdırırım bilmem.
inş. mutfaklarımız geniş olur
insallah cnm..:Saruboceq:

yok cnmcm sandikli falan diil,aklima gelmedi valla bazali bakmak bi tek yatak odamda baza var yatagin altinda bi de benim tek kisilik bi ayri bazam var misafirler icin..

insallah cnm..:Saruboceq:

Benim başıma gelecek senin de başına gelecek tatlıcım o zaman. Bir sürü battaniye, nevresim, pike, yorgan,yastık nereye koyulacak kara kara düşünmekteyim.CADIARZU

du ben de sana istanbuldaki evimdeki mutfak ve nevresim kolilerimi gosteriyim..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

bunlarin haricinde esimin evinde,kendi evimde de var..
Senin de bayağı çeyizin var canımcım. Hemen hemen aynı sanırım çeyizimiz.olumunekankayizsmile

cnmcm bi de misafirlik butun esyalarimi konsolun icine koyucam sigar herhalde tatlicim ya o zaman..

Ben de böyle düşünüyorum tatlıcım. Yemek takımıydı, çatal bıçak takımıydı, masa örtüsüydü... ben de onları konsola koyacağım. Bu arada köşe takımının rengine karar verdiniz mi?

hımm tamam canım ama buna üye olunuyordu sanırım üye olup alsak sonra bıraksak daha ucuz olmaz mı sen sitesinden mi alıyordun canım?

Jean genelde aralık ayında tupperwaren katalogtaki birçok ürünü %30 indirime giriyor, toplu alışveriş yaparsan ev sahibi hediyesi adı altında hediyede kazanabilirsin.

hımm o zaman ben aralık ayında üye olayım avon gibi dimi üyelere daha ucuz?yoksa netten mi daha uygun canım?

cnmcm karar vermedik su anda kumasi keten tarzi,evi tutalim karar vericez onu yapmalari cok uzun surmezmis sanirim..Almisiz da almisiz guzelim ya,umarim sigdirabiliriz tatlicim..eyvahedigeldismile

hımm tamam canım ama buna üye olunuyordu sanırım üye olup alsak sonra bıraksak daha ucuz olmaz mı sen sitesinden mi alıyordun canım?

cnmcm uyelik nasi oluyo bilmiyorum ama ben her ay takip ediyodum indrimleri o sekilde aliyodum.Fatih'te bi ayakkabici var,ordaki bayan ayni zamanda tupperware satisi da yapiyodu..Netten hic almadim guzelim ya..

Kizlar ben de bugun beyaz esyalarimi aldim..
camasir makinasi..WAS2474X
bulasik makinasi..SMS53M38
buzdolabi..KGN57P72
fırın..HBA23B450
ocak..PPP616B20
hediye caycimiz..TTA2010

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…