- Konu Sahibi miss_curious
-
oturma odasi bunun rengini degistirecez ama karar vermedik henuz evi tutunca bakicaz rengine..
Bu da puf..Bunu yaklastirinca yatak oluyo cift kisilik..
amiin cnm hepimiz gule gule kullanalim insallah..opuyorumnanaktancnm hayırlı olsun çok güzelmiş mobilyaların güle güle kullan.
canım çok güzel hepsi güle güle otur tatlım ya
tesekkur ederim cnm mandal torbasi ve seti TCHİBO'dan tatlicim..opuyorumnanaktanmiss manadal torbası ve seti çok hoşuma gitti nerden aldın canım onu
amiin cnm cumlemize insallah...Tesekkur ederim cook..opuyorumnanaktanMiss çok güzel hepside bayıldım valla
allah güle güle oturmayıda nasip etsin
Cnm cook sagol evet akdeniz mobilyadan onlar da..Ben de cok sevdim kendilerini..kaydirigubbakcemile3Bi de minderleri yikanabiliyor fermurarli ona cok sevindim..Çok güzel canım mobilyaların iyi günlerde kullanın. Koltuklarına bayıldım çok rahat duruyor. O da mı Akdeniz mobilyadan...
her şeyiniz çok güzel güle güle kullanına.s.
tamamlamaa az kaldı cnm ha gayret:) herşey mükemmel işalalh ömründe böle gecer:))
2 tane etek askisi..
2 tane pantolon askisi..
kemer askısı
efet canim benim son ikea ziyaretlerim artik..:gitme:nasılda ayrıntıları düşünür canım benim olumunekankayizsmile iyi günlerde kullan inş a.s.
tesekkurler tatlicim begenmene cok sevindim cnmcm....kaydirigubbakcemile5cnm güle güle kullan hepicigini..:):
son ekledigin mobilyalar süpermiş cok begendık kuzenımle:)
canım mandal setinde kaç mandal var birde başka rengi var mı onların
çok güzel sağlıkla huzurla kullan inşallah
aa ikea mı canım?ben limango sanmıştım
baska sorularin olursa seve seve yanitlarim hayatim..opuyorumnanaktanmissscim süper çeyizin ya sana soracaklarım var çeyizinle ilgili siteye girince bana msj at bitanesi öptüm
missim tupperware lar ne kadar tuttu?kaç para ayırayım onlara acaba?
jeanim tupperware toplamda ne harcadigimi bilmiyorum guzelim ama alacaklarina da bagli tatliim ya..Belli bi miktar ayirmak yerine her ay indirimlerini takip et cnm,ufaktan bisiler al bence cunku ayirdigin parayla toplu alamayabilirsin..evim dergisini okumadım ama okuyan canım arkadaşımdan faydalanmış oldum sağol canımcım kaydirigubbakcemile5
missim tupperware lar ne kadar tuttu?kaç para ayırayım onlara acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?