Miss curious'un ceyizi..

Çok güzel canım mobilyaların iyi günlerde kullanın. Koltuklarına bayıldım çok rahat duruyor. O da mı Akdeniz mobilyadan...

oturma odasi bunun rengini degistirecez ama karar vermedik henuz evi tutunca bakicaz rengine..

Bu da puf..Bunu yaklastirinca yatak oluyo cift kisilik..

cnm hayırlı olsun çok güzelmiş mobilyaların güle güle kullan.
amiin cnm hepimiz gule gule kullanalim insallah..opuyorumnanaktan

canım çok güzel hepsi güle güle otur tatlım ya

miss manadal torbası ve seti çok hoşuma gitti nerden aldın canım onu
tesekkur ederim cnm mandal torbasi ve seti TCHİBO'dan tatlicim..opuyorumnanaktan

Miss çok güzel hepside bayıldım valla
allah güle güle oturmayıda nasip etsin
amiin cnm cumlemize insallah...Tesekkur ederim cook..opuyorumnanaktan

Çok güzel canım mobilyaların iyi günlerde kullanın. Koltuklarına bayıldım çok rahat duruyor. O da mı Akdeniz mobilyadan...
Cnm cook sagol evet akdeniz mobilyadan onlar da..Ben de cok sevdim kendilerini..kaydirigubbakcemile3Bi de minderleri yikanabiliyor fermurarli ona cok sevindim..

cnm güle güle kullan hepicigini..:):
son ekledigin mobilyalar süpermiş cok begendık kuzenımle:)

nasılda ayrıntıları düşünür canım benim olumunekankayizsmile iyi günlerde kullan inş a.s.
efet canim benim son ikea ziyaretlerim artik..:gitme:
cnm güle güle kullan hepicigini..:):
son ekledigin mobilyalar süpermiş cok begendık kuzenımle:)
tesekkurler tatlicim begenmene cok sevindim cnmcm....kaydirigubbakcemile5
canım mandal setinde kaç mandal var birde başka rengi var mı onların
çok güzel sağlıkla huzurla kullan inşallah

cnm cok sagol,mandal seti tek renkti baska rengi yoktu..Bi de tchibodan almistim henuz gelmedi o yuzden kac tane var bilmiyorum guzelim ya...fisfisfis

missscim süper çeyizin ya sana soracaklarım var çeyizinle ilgili siteye girince bana msj at bitanesi öptüm

evim dergisini okumadım ama okuyan canım arkadaşımdan faydalanmış oldum sağol canımcım kaydirigubbakcemile5

missscim süper çeyizin ya sana soracaklarım var çeyizinle ilgili siteye girince bana msj at bitanesi öptüm
baska sorularin olursa seve seve yanitlarim hayatim..opuyorumnanaktan

missim tupperware lar ne kadar tuttu?kaç para ayırayım onlara acaba?

evim dergisini okumadım ama okuyan canım arkadaşımdan faydalanmış oldum sağol canımcım kaydirigubbakcemile5
jeanim tupperware toplamda ne harcadigimi bilmiyorum guzelim ama alacaklarina da bagli tatliim ya..Belli bi miktar ayirmak yerine her ay indirimlerini takip et cnm,ufaktan bisiler al bence cunku ayirdigin parayla toplu alamayabilirsin..
evim dergisini cok severim cnm fiyati da uygun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…