Miss curious'un ceyizi..

Sanırım aynı canım eşyalarımız.bir fırının ankastre o biraz pahalıdır fiyat da hemen hemen aynı. Güle güle kullanalım tatlıcımmm.

cnmcm camasir ve buzdolabi ayni..Foruma da baktim kizlar genelde bu modeli almislar hatta buzdolabi bi alt modeli alicaktim tedavulden kaldirmislar..Bulask makinasi 5 programli aldim,kasiklari tek tek dizmek istemedim kullanim acisindan..digerlerin de kafama gore aldim..kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Eylül’dü yıllar öncesinde yine aylardan ve biz başlamıştık yavaştan birbirimizi sevmelere. Yavaştan birlikte bir hayata kocaman bir merhabaya, yavaştan mutlu bir yuvaya adım adım. Tam zamanını kollayalım derken bir anda olup bitiverdi her şey ve işte bu kağıt parçası kanıt her şeye. Biz evleniyoruz, mutluyuz ve ortak olmaya çağırıyoruz tüm dostlarımızı mutluluğumuza.

hannecim bunu esim kendisi yazmis davetiyeye yazmak icin..Sen Turkce Ogretmenisin cnm bi bakar misin bi bozukluk falan var mi..

Evet canım yenilendi model,eskisi yok artık.dedigin gibi cok tercih edilmis,ben de çok rastladım.bu arada ocak ve fırının fiyatları nasıl tatlıcım?

Canımcım duzeltmeler yapılabilir mudahale isterseniz.birkac yer istiyor gibi.kelimelerin birkaçının yeri değişse iyi olur.sabah ben sana göndereyim bu metni beğenirseniz kullanırsınız yok benim yazdığım kalsın derse eşin siz bilirsiniz.şimdi tel.den girdim çok yavaşım bir de uyku bastırdı sakin kafayla yapayım.acelesi var mı?sabah olsa olur mu?

olur tabiki cnmcm sen telden nasi yaziyosun yahu..O zaman yarin gorusunce soylersin bana duzeltmeleri..Opeyrum kocaman..opuyorumnanaktan

olur tabiki cnmcm sen telden nasi yaziyosun yahu..O zaman yarin gorusunce soylersin bana duzeltmeleri..Opeyrum kocaman..opuyorumnanaktan

Mesaj yazar gibi tın,tın,tın.zor oluyor ama bilgisayar başına geçmek istemedigimde kullanıyorum tatlıcım.sabah gonderirim metni canım.öptüm seni,iyi geceler.opuyorumnanaktan

Çok fazla müdahale etmek istemedim canım, özelliği bozulmasın diye. Ama yavaştan kelimeleri yerine başka bir kelime de kullanılarbilir.

missim beyaz eşyaların süper birde hediyesi olmuş ne güzel :)
kodlarını yazıp saklayayım dedim ama hep güncelleniyorlar ki,kaldırılır ürünler herhalde :)

kına mekanını da çok beğendim canım

eşini de tebrik ediyorum çalışırken boş durmamış düşünmüş yazmış bravo

her şey çok güzel özellikle de dekoratif eşyalarına bayıldım canım ahh ahh ben şimdiden alamıyorum evde koyacak yer yok diye aama asıl hveslendim var yaa:)))

Güle güle kullan beyaz eşyalarını Miss zemuszemus Bu arada ev ve kına mekanını da tutmuşsunuz hayırlı olsun.
Kocacın da ne kadar düşünceliymiş ne güzel kendi yazdı ha davetiye sözlerini!!! :1shok: Ben çok beğendim walla düzelmiş haliyle daha iyi olmuş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…