- 9 Ağustos 2009

- 5.010

- 2.833

- 773

- 41

- Konu Sahibi miss_curious
 - 

Kizlar ben de bugun beyaz esyalarimi aldim..
camasir makinasi.. 
bulasik makinasi.. 
buzdolabi.. 
fırın.. 
ocak.. 
hediye caycimiz..
hayırlı olsun canım
hayırlı olsun cnm beyaz aşy. güle güle kullan.
kına mekanıda çok güzel
miss tatlıcım hayırlı olsun gri eşyalar.ne kadar tuttu totalde?kaydirigubbakcemile3
tesekkurler kizlar,daha iyileri sizlere insallah..Hannem 7500 tl tuttu nakitte..Hayırlı olsun .Güle güle kullanın inşallah
tesekkurler kizlar,daha iyileri sizlere insallah..Hannem 7500 tl tuttu nakitte..
Sanırım aynı canım eşyalarımız.bir fırının ankastre o biraz pahalıdır fiyat da hemen hemen aynı. Güle güle kullanalım tatlıcımmm.
cnmcm camasir ve buzdolabi ayni..Foruma da baktim kizlar genelde bu modeli almislar hatta buzdolabi bi alt modeli alicaktim tedavulden kaldirmislar..Bulask makinasi 5 programli aldim,kasiklari tek tek dizmek istemedim kullanim acisindan..digerlerin de kafama gore aldim..kaydirigubbakcemile3
cnmcm ocak 1230 tl,firin 1350 tl..Davlumbaz evde oldugu icin almadim..Evet canım yenilendi model,eskisi yok artık.dedigin gibi cok tercih edilmis,ben de çok rastladım.bu arada ocak ve fırının fiyatları nasıl tatlıcım?
Eylüldü yıllar öncesinde yine aylardan ve biz başlamıştık yavaştan birbirimizi sevmelere. Yavaştan birlikte bir hayata kocaman bir merhabaya, yavaştan mutlu bir yuvaya adım adım. Tam zamanını kollayalım derken bir anda olup bitiverdi her şey ve işte bu kağıt parçası kanıt her şeye. Biz evleniyoruz, mutluyuz ve ortak olmaya çağırıyoruz tüm dostlarımızı mutluluğumuza.
hannecim bunu esim kendisi yazmis davetiyeye yazmak icin..Sen Turkce Ogretmenisin cnm bi bakar misin bi bozukluk falan var mi..
Canımcım duzeltmeler yapılabilir mudahale isterseniz.birkac yer istiyor gibi.kelimelerin birkaçının yeri değişse iyi olur.sabah ben sana göndereyim bu metni beğenirseniz kullanırsınız yok benim yazdığım kalsın derse eşin siz bilirsiniz.şimdi tel.den girdim çok yavaşım bir de uyku bastırdı sakin kafayla yapayım.acelesi var mı?sabah olsa olur mu?
olur tabiki cnmcm sen telden nasi yaziyosun yahu..O zaman yarin gorusunce soylersin bana duzeltmeleri..Opeyrum kocaman..opuyorumnanaktan
Yıllar öncesinde aylardan yine eylüldü ve biz yavaştan başlamıştık birbirimizi sevmelere. Yavaştan birlikte bir hayata, kocaman bir "Merhaba"ya, yavaştan mutlu bir yuvaya adım adım... Tam zamanını kollayalım derken bir anda olup bitiverdi her şey ve işte bu kağıt parçası kanıt her şeye. Biz evleniyoruz, mutluyuz ve tüm dostlarımızı mutluluğumuza ortak olmaya çağırıyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?