Miss curious'un ceyizi..

Maaşallah canım herşeyin çok şık oldu.

Yalnız şu kolili fotoğrafı görünce içim bbi hoş oldu duygulandım.
Resmen misafirim ben gidiyorum işte diyor.

Ahh ah anneleri düşünemiyorum.
Şahsen benim annem bakar bakar ağlardı

Çok fazla müdahale etmek istemedim canım, özelliği bozulmasın diye. Ama yavaştan kelimeleri yerine başka bir kelime de kullanılarbilir.​

cnmcm elllerine saglik,cok tesekkurler..Gayet guzel olmus bu haliyle..
sagol cnm,romantiktir esim aslinda siir falan da yazar normalde..Kendisi sair ruhlu olunca hazir olmasin istedi sozleri..

her şey çok güzel özellikle de dekoratif eşyalarına bayıldım canım ahh ahh ben şimdiden alamıyorum evde koyacak yer yok diye aama asıl hveslendim var yaa:)))
alirsin cnm sen de insallah..Cok tesekkur ederim..

tesekkur ederim cnm allaha sukur tuttuk...Dusuncelidir cnm evet sevgili esim,sag olsun..​

güle güle kullan canım çok güzel beyaz esyaların.
tesekkur ederim cnm..opuyorumnanaktan

cok sagol cnm bunlar benim istanbuldaki evimdeki kolilerim..Su an memleketime dondugum icin ailem cok mutlu,sanki evden cikmiyomusum gibi bi hava var evde,memlekete dondugum icin..

bugun davetiyemize de karar verdik kizlar,resimdekinden daha cok begendim ben orjinalini..Hafta sonuna basicaklar insallah..

Son düzenleme:

bugun davetiyemize de karar verdik kizlar,resimdekinden daha cok begendim ben orjinalini..Hafta sonuna basicaklar insallah..

İnanmıyorum ya ben bu davetiyeye bayıldım biz de bu davetiyeyi bastıracaktık ama fiyatı pahalı geldi sonradan vazgeçtim gereksiz dedim o kadar para. 400 tanesi 900 dü nerdeyse.
Hayırlı olsun canımcım.
Rica ederim ve de (düzeltme mevzuu)

yaw cnmcm bu kadar olur ne diyim valla...Zevkler ayni bizim..kaydirigubbakcemile5 hakikaten 100 tanesi 230 falandi bunun..Bizim soyle bi durum var cnmcm esimin web ortagi ustlendi bizim davetiye isini o yuzden biz modeli verip sadece adet belirticez allahtan yoksa bence de cok pahali ve gereksiz bu kadar para...Ayrica KOZA davetiye pahali bi de ya..

Ben de bu kadar olur dedim valla yazdım mı hatırlamıyorum ama :)) Kesinlikle zevkler aynı. Bende öyle bir sponsor olmayınca...kaydirigubbakcemile3 dediğin gizi Koza zaten pahalı üstüne üstlük bu daha da pahalı.

sorma cnmcm o kadar davetiye arasindan ayni urunu secmemiz cidden ilginc..Biz de OKU denilen eski bi usul var cnm,yakin akrabalara davetiye yerine gomlek,kumas vs. verilir o yuzden davetiye sayimiz daha az olur diye tahmin ediyorum..Sen naptin peki karar verdin mi hannem?

Aaaa ilk defa duyuyorum canımcım.İsmi de ilginçmiş, ne o öyle OKU. Ne demek ki?bayanlara kumaş erkeklere gömlek mi? O daha masraflı olmaz mı Miss'im? Biz de beğendik sade bir model basılıyor canım. Nette bulabilirsem resmini göstereyim.

cnm evet gomlek,atlet,kumas,havlu ne olursa..Tabiki bu daha masrafli bi suru alinacak sey var o yuzden herhalde biz maksimum 200 bastiririz herhalde cnmcm..
bulursan bakarim tatlim sen guzel bisi secmissindir eminim..

cnm evet gomlek,atlet,kumas,havlu ne olursa..Tabiki bu daha masrafli bi suru alinacak sey var o yuzden herhalde biz maksimum 200 bastiririz herhalde cnmcm..
bulursan bakarim tatlim sen guzel bisi secmissindir eminim..

Anladım canım. hem ucuz hem hoş bir şey seçmeye çalıştım canım. Sonuçta çöpe gidecek. Ona vereceğim parayla bir gedik kapatırım dedim, bakınıyorum hala.

cnm davetiyeni çok beğendim
çok hoş çok asil.
tesekkur ederim cnm...sade seviyorum genelde galiba..
Anladım canım. hem ucuz hem hoş bir şey seçmeye çalıştım canım. Sonuçta çöpe gidecek. Ona vereceğim parayla bir gedik kapatırım dedim, bakınıyorum hala.

iyi dusunmussun cnm gercekten..İnsallah diledigin davetiyeyi bulursun..

markasina gore bakinca cikmadi mi cnmcm..Bu arada ben birazdan geliyorum OKU listesi yapiyoruz kime ne alacagimiza karar veriyoruz cnmcm..

kıvılcım diye hatırlıyorum canımcım, yüzde doksan kıvılcımdan beğendik. Ama kıvılcım davetiyeleri arasında göremedim ben.
Kolay gelsin tatlıcım, görüşürüz.

cnm benim herşeyin güzel oldu iyi günlerde otur işlaah dügününde içine siner allalhım yarsımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…